Vill man ha sig en peng får man slita sig från sin säng.

Eftersom man nu fått klagomål om en ouppdaterad blogg så får man väl skriva lite =D. Jag är skitglad för jag har fått ett jobb.. Hihi. Där Lotten redan jobbar och Emma ska börja med mig så det är najs! Enda problemet är tiderna.. hehe.. jobbar från typ halv 6 till 12 så jag får ingen sovmorgon på hela helgen. Ska träffa ägaren imorgon klockan 8 så man får väl gå upp tidigt. Börjar skolan kvart i tio. Vi har jättesköna lärare =) haha. Ska försöka skriva lite mer imorgon men nu är jag för trött. Pussochgodnatt!
(rubriken endast för att jag har tråkigt)


Slut på det roliga

Jaha så har man börjat skolan då.  Är redan helt slut efter två dagar, hehe. Okej, jag förväntade mig inte att så många tjejer läser natur. Men kom igen, 6 tjejer av 32 elever, haha. På måndag har vi sovmorgon till halv ett men självklart måste jag åka till skolan först för att få mitt schema ändrat. Tänker inte gå Specialidrott fotboll =P. Som Nathalie sa: "Du kommer jaga killarna istället för bollen" haha, men jag fattar inte hur jag kunde hamna dära.
Eftersom jag inte orkade städa lägenheten förut så ska jag göra det idag istället....Så byebye

Fan, hatar rubriker.

Jaha, då har man skaffat sig ett nytt jobb då: diskare hos Nathalie, haha =). Har väl tillbringat hela dagen där tror jag. Eller jo, har ju åkt tunnelbana och buss också, eftersom hennes nya lilla boende ligger i Sköndal. Blir väl att tillbringa hela dagen inne imorgon med. Ska städa hela lägenheten och få 100 kr (PEENGAR!). Det blir väl min avslutning på det här sommarlovet då. Kan inte fatta att jag ska börja gymnasiet, på torsdag, helt sjukt! Är faktiskt jävligt nervös. Tänk om jag hamnar i en skitklass.....
men det blir säkert bra ;D

Tvn står på nu. Det är en kille som väger ca 450 kilo. Hur faan kan man låta sig själv bli så?! Man stoppar det väl innan det går så långt.

Aja orkar inte skriva mera nu!

:@

Kuul! nu när jag ska beställa så är linnet borta och den andra tröjan finns inte i min storlek! Får väl bara beställa väskan då. Så jävla typiskt altså...

Alltid lika underhållande att leta kläder

Alltid lika kul att låta som en hes kråka =). Kan knappt prata normalt, tror jag har smittat Nathalie också så hon är jätteglad. hehe. Får väl ta det lungt idag. I fredags var jag på spectrum. Det var lyckat men förra året var bättre.
Ikväll ska Nathalie sova här igen, hon flyttar just nu så får väl se när hon kommer.

Var nyss inne på josefssons.se och hittade lite grejer jag ska beställa !



          

Hejsvejs!

Bilder från Norge

Jag har inte varit juk på hela sommarlovet så håller man på att bli det nu. Typiskt, med tanke på att jag ska på 08 imorgon.
Måste bara lägga upp några bilder från när jag var i Norge. Det var så fint där, synd bara att det var kallt.

       


                                                                         Hinner inte skriva mer nu,
                                                                         måste fixa i ordning mig sen
                                                                       ska jag in till stan och möta Lotten!

En vecka..

Äntligen fått lite ordning på internet.. (än så länge). Idag var jag med Emma i vällingby. Hon köpte block till skolan som hon börjar i imorgon :O kan inte fatta att hon börjar skolan och att jag börjar om en vecka! helt sjukt snabbt det här sommarlovet har gått. Men det är väl som vanligt. Så snart blir det väl Naturvetenskap i Bromma som gäller ;D. Orkar vekligen inte börja i skolan men men... Man får väl försöka ha så roligt man bara kan tills det är dags :D

:)

Börjar få lite ordning på bloggen nu. Någon som vet hur man göra bilden jag har där uppe större?
Idag var jag och röntgade huvudet. Usch, det var jävligt obehagligt. Får inte veta svaren förrän om en vecka. Anledningen är att jag har två olika stora pupiller, och varje gång jag kollar mig i spegeln tycker jag bara att det blir tydligare! fast det är väl inbillning. Aja, köpte iallafall en jättefin grå klänning från indiska så det vart väl en liten tröst :)
Träffade Nina och Nathalie idag. Har knappt sett dom på hela sommaren, iallafall inte Nathalie så det var kul! Ikväll ska jag och Nina dra och bada ;D
 Bye bye! (till alla som läser vilket är typ ingen än sålänge,haha)

Äntligen hemma

Idag åkte jag hem från landet, som ligger vid Järvsö. Det var den soligaste dagen under hela tiden jag var där, och självklart måste man sitta i en bil. Det var faktiskt riktigt skönt att komma hem, även fast jag hade det bra där. Har bara varit hemma i två dagar på ungefär en månad. När jag kom hem gick jag ut och träffade Nina. Vi gjorde inte så mycket, gick runt och pratade bara, men det var trevligt! Får försöka fixa bloggen någon annan dag. Hehe. ska nog lägga mig snart.
Godnatt!