30 Mars

Jag är sliten

I fredags blev det utgång och alldeles för mycket alkohol. Har nog inte varit så full på flera år haha det var sjukt. Jag var med Lotten, Anna, hennes pojkvän och några kompisar till honom på något ställe i medborgarplatsen. Aja det var sjukt roligt iallafall, förutom att jag dagen efter vaknade upp med baksmälla blandat med migrän. Ingen höjdare direkt.

I söndags var Emmas studentskiva och det var också sjukt roligt. Innan det var jag med Thanh och Mattias på nivå 22 och var lite ekonomisk =) Pure som skivan var på var ett riktigt nice ställe faktiskt så dit kanske man drar någon gång. När vi skulle hem missade vi bussen precis. Vi fick vänta i en timme och mina fötter värkte som satan, hade ju jättelite kläder på mig. Igår stannade jag hemma jag var för död för att gå till skolan.




I want the snow to go away

Första "vår" promenaden med Lottis förra helgen. GAH jag vill ha värme !!



Så kan det gå när man är retard

Sitter och skriver en dansanalys av en föreställning jag inte ens kommer ihåg. Lyckat!


Klockren sanning

"Gud skapade en man med en hjärna och en penis. Men han glömde att skapa tillräckligt med blod för att båda ska fungera samtidigt"

Hej kära blogg

Idag var jag i skolan även fast jag inte hade några lektioner

För vem vill vara ledig och hemma på en måndag? Åkte såklart till skolan ändå. Haha nej men jag skulle bara ha haft en lektion, kommer till skolan och läraren är sjuk. Jättekul. Okej visst det är skönt att vi inte hade någon lektion men jag åkte till skolan helt i onödan. Vi satte oss och spelade lite kort innan lunchen öppnade. Efter lunchen åkte jag och lämnade in lite cvn (känner mig fett stolt) sen mötte jag upp Emma i stan.

Snart blir det iväg och träna med Lottis, ska bli skönt!


Godmorgon

Uppe 08.40 på en lördag

Inte illa. Gick iförsig och la mig vid tolv igår vilket var väldigt skönt. Idag ska jag iväg och träna med Emma sen så blir det stan efter det, och titta om man kan hitta något till studentskivorna nästa vecka. Jag har iallafall bestämt mig för vad jag ska vara på "P" temat - punkare. På emmas däremot "ursäkta jag har kommit fel" vet jag inte än, får fundera lite på det.

Solen skiner, det är klarblå himmel och fem plusgrader. Säg att våren är påväg nu!

19 Mars

mensvärk är sådär lagom trevligt

det blir definitivt att ringa vårdcentralen på måndag. Proppade i mig tre olika värktabletter igår och inget hjälpte, inget!! Sitter hemma idag, ingen skola för min del. Det är så extremt uttråkande och jag får ångest över att inte göra något. Kanske ska ta och titta på någon serie?

Godmorgon

Jag har sovit så himla gott

Trots det så är jag hur trött som helst. Jag gick och la mig vid tio igår haha men det var verkligen skönt. Idag känns min hy helt len. Jag vill inte förstöra det med smink men jag vill ju inte åka osminkad till skolan ^^

Jag hoppas verkligen att vi inte har någon labb idag, det vore så sjukt skönt att sluta vid 11.

SpaSunday

Skön dag

Imorse städade jag mitt rum vilket verkligen behövdes. Jag har bäddat rent och allt också. Sen bar det av till Bente "Aloeveratjejen" haha. Hon hade gjort iordning små drinkar till oss när vi kom dit. Sen fick vi ansiktsskrubb, ansiktsmask, fotbad, fotmassage och massage vilket var riktigt härligt. Vi fick även en hel del information om forevers produkter.

Jag önskar verkligen verkligen att det kunde vara lika varmt ute som det ser ut att vara. Snälla jag står inte ut längre!

"Härliga" lördag

Snart bär det iväg till jobbet

Ser så inte fram emot det. När det äntligen är helg och man ska vara ledig så ska jag jobba. Visst jag valde det själv för jag behöver pengar men gud vad jag behöver ett nytt jobb. Jag har märkt att jag börjar se negativt på typ allting. Det är inte vidare bra. Så därför säger jag: "Idag ska jag jobba och sälja som ett svin woho =)"

Ikväll ska jag träffa min lilla emsiplutt och vi ska kolla på melodifestivalen haha. Man känner sig ju faktiskt tvungen. Och imorgon så blir det spa med Alex, Emma, Lotten och Sandra så jag har ju lite att se fram emot, så kan nog stå ut med tre timmars jobb ändå.

see you


I'm so tired

Jag orkar verkligen inte plugga just nu

Det är världens minsta matteläxa men ändå så ger jag upp så fort jag stöter på hinder som jag inte kan. Vi har läxförhör på det här imorgon så egentligen borde jag bry mig men just nu så gör jag inte det.
Idag körde vi stenhårt på dansen, blev heelt slut. Att ha ett hårt danspass halv nio på morgonen när man har sovit dåligt är inte det lättaste, men kul är det.

Igår var jag och hälsade på lilla Linn som har opererat näsan den stackaren. Hon såg inte ut att må så bra (no fence) men hoppas hon blir bättre snart =) känns tomt utan henne i skolan.

Jag undrar om jag borde ta och plugga lite nu? låter som en bra idé men det lär inte hända


8 Mars

Och lovet gick lika fort som vanligt

Hade det väldigt trevlans på landet men det hade ju gärna fått vara lite längre. Det bästa förutom skidåkningen var ju dom supersnygga killarna som jobbade där. Vad kan bli bättre än två soliga dagar, skidåkning och en jävla massa snyggingar att glo på?!

 

 

 

Jag och Lotten har även hittat en ny favoritaffär: DOLLARSTORE
Synd bara att den inte finns i Stockholm



Necässär 10:-
Armband 20:-
Sminkborttagning 20:-
Armband i mitten 10:-
Fyra armband 20:-
Halsband 30:-
Ansiktsmask 10:- / st
Strumpor (ej på bild) 2 st 30:-

Heaven eller vad?