Skolan är igång

Onsdagen + gårdagen = ångestladdat som fan!

Det är verkligen jobbigt att börja helt ensam i en klass kan jag ju säga. Där alla dessutom känner varandra. Idag kändes det bättre iallafall. Jag är chockad över hur många tjejer det går i min klass med tanke på att det var asnågra tjejer i varje naturklass i bromma.

Imorgon är det COLDPLAY, WOHO!

2 Dagar..

.. sen är det skola. Jag har väldigt blandade känslor inför det kan jag ju säga. Bara att lyssna på de positiva och kasta dom negativa tankarna ut från fönstret, typ. Jag var och handlade lite block och så idag. Och när jag inte längre jobbar så känner jag hur verkligt det faktiskt är. Något som gör mig någorlunda lugn är att jag har sett hur schemat blir.

I helgen blev det festande som vanligt nu för tiden. Det var trevlans. Nu ska jag skona min ekonomi och lever från alkohol ett tag framöver. Eller ja, psyket också för den delen. Det är inte det roligaste när man blir deprimerad efter att ha druckit, som tur är händer ju inte det alltför ofta.

Imorgon natt kommer Emma hem :) ! Jag undrar hur många gånger jag har varit påväg att smsa henne för att berätta saker haha. Hörde att hon hade haft feber stackaren, hoppas allt blev mycket bättre sen. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting och vänta på att Sandra ska bli klar.

All the work is done

YES! veckan avklarad och inget jobb på länge, fan vad skönt. Kommer dock kännas konstigt att knappt träffa dom jag nästan har träffat varje dag i nu 4 månader. Det har inte gått nå vidare den här veckan, har knappt orkat försöka. Det jobbiga är att jag kan om jag verkligen går in för det men då krävs energi.

Idag blir det "tillsammans". Ska bli skoj. Så därför ska jag gå och käka frulle nu! pusspuss

Tuesday

Helgen blev minst sagt lyckad. Vääldigt mycket alkohol, men vad gör det? ^^ Jag säger bara "thriller", "livin on a prayer", nya fräscha skor och en jävla huvudvärk.

Dagen bestod av jobb i Solna och självklart började det regna när mitt pass började, woho! Fick bara in 2 pren men äsch vad gör det? provision kämpar jag för imorgon istället. Resten av veckan jobbar jag i Mörby Centrum vilket suger men bara att stå ut. Det är trots allt sista veckan jag jobbar nu och i helgen avslutas lovet med festande. Shit, sommarlovet är typ slut nu. Och verkligheten kommer närmre för varje dag som går, och tränger sig långsamt in i mitt medvetande trots att jag vill trycka bort det, låtsas som ingenting, glömma.

8 Augusti

Jag och Lotten snodde Richards hus i helgen och sitter och förbereder oss på helgens andra utgång. Gårkvällen blev ju totalt misslyckad. Fan vilket skitställe vi hamnade på. Kvällens underhållning blev när jag och Lotten satt och pissade och en kille stod och kollade ner på oss från fönstret och skakade på huvudet, haha! Tur som fan att jag var full. Idag har vi varit nere och solat vid några klippor och tagit en tripp till Södertälje centrum. Det har varit väldigt mysigt.

Ikväll blir det iväg till centralpuben "cp" här i södertälje. Hoppas på en bättre kväll än gårdagen. pussipuss

Jobbvecka

Woho! fick in 7 pren i måndags och 8 i tisdags = fet provision. Känns underbart. Vilket känns mindre underbart är den otroligt "bra" kollen dom har på jobbet, som förstörde min gårdag. Minsta lilla fel dagar man har pms och dagen är förstörd lixom. Det blev bara en timmes jobb igår och bara prov idag men imorgon kör vi pren och då jävlar ska jag sälja! Hoppas jag iallafall. Sen ska jag och Emma dra och sola =) Det är så otroligt härligt med 3 timmarspass speciellt när man jobbar tidigt och det är fint väder ute.

Idag var jag med Sandra på klipporna sen ikväll drog vi och köpte godis och satte oss i en gunga i vällingbyskolan, vilket faktiskt var väldigt roande. Jag kom precis hem och tänkte lägga mig nu. Nattinatti


MENSVÄRK!

090802

Jobb Idag. Andra dagen efter uppehållet och jag är redan så fruktansvärt trött på det. Känner hur dryg jag är mot kunderna, och hur jag struntar i att vi står och pratar istället för att jobba. skärpning på det imorgon. Efter jobbet gick jag Lotten, hennes kompis och Richard ner till klipporna vid strandliden och jag badade faktiskt. Typ första gången på en månad tror jag, det var riktigt skönt iallafall!

Senare blev det en tripp till Emma. Det enda vi gjorde var att sitta på hennes golv och spela kort och inte göra ett piss förutom att skratta åt allt och inget haha. sånt behövs verkligen. Nu är jag hemma igen och har världens magknip. Imorgon börjar jag jobba vid halv 2 men som tur är ringde dom och ändrade så att jag ska ha det tidiga passet resten av veckan. SKÖNT