25 Februari

Imorgon är det lov

Det ska bli hur underbart som helst. Jag har bara prov och sen slutar jag, så himla skönt. Jag har faktiskt pluggat men får se om det är tillräckligt. Det värsta är att jag har historiaredovisning, kemiprov och en engelska bokrescension direkt efter lovet. Det känns inte sådär jättekul jag ska försöka göra historian imorgon på dagen, sen på kvällen blir det fest hos Sebbe =)

På måndag blir det upp till landet med Lottipotti. Det ska bli skitroligt att åka skidor och jätteskönt att komma iväg lite. Jag skulle iförsig kunnat vara där lite kortare än en hel vecka menmen, det blir nog bra ändå!

It hurts

mensvärk

vaknade i morse och självklart är mensen tidig, och självklart kommer den bara för att jag ska iväg ikväll! Jag som tyckte att det skulle bli jobbigt att gå ut ikväll med tanke på kylan och att det ska bli storm men det + mensvärk är tusen gånger värre. Jag hoppas verkligen verkligen att den blir bättre.




Nu är jag trött på vinter
Längtar så sjukt mycket till sommaren


17 Februari

Dagen då?

50 minuters matte :) skippade både historian och idrotten hehe. Sen var jag och tränade med Lotten, även fast jag inte mår något vidare bra, smidigt av mig där.

Nu gör jag allt förutom det jag borde göra - plugga fysik!


16 februari

Depression...?

Plus att man är sjuk, yeey. Ligger och kollar på tv i soffan och vill aldrig resa mig härifrån.
hoppas det bara är tillfälligt.

Alla hjärtans dag

ingen att fira det med som vanligt

Det är bara en dag man påmins om att man är ensam. Menmen what to do? har ändå feber så lär ligga hemma hela dagen. Dålig uppdatering på sistone. Det var iallafall grymt kul på landet.



3 Februari

Hemma idag

Orkar inte gå till skolan. Har ont i huvudet och är verkligen hur trött som helst *suck*. Var bara på en lektion igår sen drog jag och Linn hem till henne hah. Jag är verkligen såå skoltrött men jag måste ta tag i allting så jag inte hamnar efter som förut.

Jag måste iallafall iväg till frissan idag och fixa håret. ÄNTLIGEN säger jag bara!!