22 Juni

Sitter ute på balkongen vilket är väldigt skönt, orkade inte ta in datorn. Idag har jag tränat med Amanda så är helt slut i hela kroppen. Efter träningen drog jag hem till Emma och solade lite och glodde på tv. Jag hann inte vara där så länge för pappa kom och hämtade mig efter jobbet. Har väl inget roligare att blogga om, kände mig bara tvungen för jag fick klagomål från Emma idag haha :)

En shopaholics bekännelser part 2

 
 




Eftersom mina sandaler gick sönder och det inte fanns några likadana kvar så fick jag köpa ett par andra, men men what to do :)


Godmorgon

Idag blir det kanske att ta mig en tripp hem till Emma. Det är fint väder, im happy!


14 Juni

Gud vilket fint väder vi har haft sedan det blev sommarlov, funderar på att gå och sola idag :)

Sommarlov

härlig början på lovet..

så typiskt att det ska regna, har sjukt tråkigt men orkar inte ta mig ut. Jag skrev ett långt inlägg här om dagen så la datorn av, kul! orkade inte skriva om haha. Nu har jag varit på alla mottagningar och GRATTIS TILL ALLA SOM TAGIT STUDENTEN! Jag längtar så mycket nu till jag själv tar studenten, men ett år lär gå fort. En fördel är iallafall att jag har något planerat i höst och är inte arbetslös moaha :) I torsags på Emma och Thanhs mottagningar var jag så sjukt bakis haha. Men jag kämpade mig igenom det ändå såklart.

Igår åkte Linn till Turkland och idag åker Sandra till Mallorca, inte alls avundsjuk i detta äckelväder, varför skulle jag vara det?

Måndag

Idag är det ingen skola, sköönt. Jag ska träffa Lotten snart och om molnen försvinner ska vi sola lite. Jag solade igår och blev faktiskt väldigt brun med tanke på att det bara var en dag :)

Snart är det sommarlov, imorgon är sista dagen vi måste gå till skolan och det är underbart.

Kan... inte.... sova....!!!!

Har fått såna grova sömnproblem nu för tiden
ååååååååååååh


En shopaholics bekännelser

 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

  


2 Juni

Jag är lycklig

Just nu sitter jag hemma hos Linn med Max men eftersom dom är så jävla tråkigt sällskap så bestämde jag mig för att blogga. Idag hade vi bara betygssamtal, fick bara G i matte jääävla skit. Fick dock VG i idrott så det kändes bra. Sen drog jag och Linn och shoppade :) i den sköna solen, åh älskar solen hoppas vädret håller i sig. Imorgon och på fredag är vi lediga, så jävla nice. Har egentligen ett betygssamtal i fysik på fredag men jag orkar inte åka dit för att få veta vad jag får.

Saturdaaay




Jag får för mig konstiga saker när jag är full...