-

Jag vet att det bara är en skiva. Men den bara är kvar på samma plats, år efter år, och påminner om dig. Förstår inte varför jag ens hade kvar den, men nu är den borta för alltid. Jag hatar dig.

nu är det slutshoppat för min del

wei jag har inte suttit vid datan på två dagar, haha. helt otroligt för att vara mig. i fredags var jag faktiskt och shoppade för tredje gången i rad (A) jag och Emma var och secoundhandshoppade och hittade en del väskor, hihi. Vilket jag egentligen inte borde ha gjort för nu är jag helt jävla pank men äsch :D. Jag köpte två svarta väskor. Jag som absolut inte ville ha en till svart väska.. hmm..

Emma sov här tills igår, och vi hade bara bestämt att ta det lugnt för båda var helt slut. Självklart ringer Nina då och frågar om jag vill följa med henne till vällingby (ja, och shoppa). Förlåt Nina men shopping för fjärde dagen i rad? nej tack =P

Idag ska jag försöka börja på en del läxor, sen nån gång ska jag väl ta och träffa Lotten.
puusspuss!

Mellandagsrea är aldrig fel

Nu har jag shoppat i två dagar, haha. Det bästa var igår när jag handlade två tröjor inne på mango. Jag fattade ingenting för det blev bara 165 kronor när jag stod berädd med över 300. Men ofta man säger emot ett lägre pris? :D, sen när vi är påväg därifrån så kollar jag på kvittot och ser att hon missade att slå in ena tröjan!! haha. så jag fick den andra gratis.. inte helt fel ellerhur?

Idag var jag och Emma och gymmade på mammas jobb innan vi åkte iväg till vällingby, där vi hittade lite mer grejer (A) hihi. köpte ett linne för 149 kr. ett annat för bara 79 kr, två t-shirtar för 98 kr, och ett halsband (var tvungen). Men när vi var i hässelbystrand ringer mamma och tvingar tillbaka mig till vällingby, haha. Men tur var det för där hittade jag ett par skor för 79 kr som jag ska ha på nyår ;D hon köpte även lite raketer till mig.

Egentligen är jag för slut för att sitta vid datan, men loggade in för att läsa Nathalies blogg, som är i Valencia just nu. Så jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg men nu orkar jag inte skriva mer... haha.. pusss !

25 december

Jag tror att min familj tycker jag behöver fräschas upp lite. Fick massor av bad, dusch och "skönhets" grejer i julklapp, haha. Alltid bra att ha :D jag är väldigt nöjd med mina julklappar (fick såklart annat också). Hade aldrig föväntat mig att få en hårtork och plattång. but i got it ;)
Det blev en mysig julafton, trots att det inte var någon snö -.-

Idag har jag storrensat mitt rum, eller, håller forfarande på. Gud vad skönt att bli av med alla skitgrejer!
Men eftersom jag suttit inne hela dagen så ska jag ut lite nu....hejdå

JULAFTON!

Goood jul :D

Fick en julklapp nu på morgonen.
En hårtork :D behövde det verkligen
eftersom min jag har nu är helt värdelös,
luktar bränt efter typ 5 sekunder.





Idag kommer Sami min morbror över på lunch. Sen ska vi iväg till Lotten (min kusin) och fira resten ev julafton där med hennes familj och några till.


Min absoluta favorit i Kalle anka. Haha.. Bara älskar den där hackspetten


Ha en jättebra jul !

Fixat och klart.

image55

Sådär ja! Julklapparna inslagna och granen klädd =)
nu är det bara vänta på julafton haha.
Totalt köpte jag julklappar för 1500 kr... heh..
hade typ lagt en summa på MAX 1000 kr innan jag började
handla menmen.. är det jul så är det =D
(har gett bort julklppar innan också)
Idag ska jag iväg till Lotten och hjälpa till att fixa lite
inför imorgon.
   

image56

Självklart bara för att jag ska ladda upp

Jag har gjort som det står att man ska göra för att inte få det där jävla HTTP error 500 VAD FAN ÄR FELET?
ursäkta men jag blir så sur!


Kärleksfull syrra man har

Min lillasyrra och hennes kompis ropade på mig och bad mig spela ett spel, för level tre var svår. Så jag kommer till level 3, och ja den var svår, men när man förlorade kommer ett jävla skrik och en bild på henne upp över hela skärmen:

fast en ännu äckligare bild.
snacka om elakt. jag blev så rädd
att jag skrek, haha. och jag skriker
sällan.

Dom tyckte det var askul -.-
kan ju glädja mig åt att hon hade blivit lurad precis =)

Bra början på lovet

Igår hade vi en liten tjejkväll hemma hos mig. Det var jättemysigt. Först delade vi ut julklappar till varandra. Jag fick jättefina och bra julklappar =D Sen åt vi kyckling med potatissallad, skitgott! jag åt hur mycket som helst.
Trodde inte att jag skulle få ner något mer efter den middagen. Men vi hade ju inte köpt lite godis och chips, tänker inte ens berätta hur mycket vi köpte för för det är pinsamt, haha. åt ju väldigt mycket av det också måste jag erkänna (A)
Men höjdpunkten på kvällen var när vi sjöng singstar, haha! man är ju inte direkt tonsäker i vanliga fall heller men nu är jag förkyld också. Vill inte veta hur det lät.
Jag hoppas verkligen vi störde mina grannar ;)

Idag ska jag bara ta det lugnt. Städa och lite så, det behövs verkligen hehe. Nu ska jag äta frulle! pussåhej!

JULLOV!!

äntligen, nu är jag så jävla glad :D det här lovet kommer lägligt. Nu är det bara vänta på att Emma ska ringa så vi kan dra upp till Vällingby och köpa dom sista julklapparna. haha bara för det fick jag ett sms av henne nu.
Ciao!

och så var det bara fyra dagar kvar

Idag har jag varit helt SÄNKT. Så jävla trött hela dagen, även fast jag sov hyfsat länge. Det släppte iallafall lite när vi spelade pingis på idrotten. Det var faktiskt askul (även fast jag spelade i "loserhörnan" hela tiden =) )
en gång i tiden var man ju bra på pingis, den tiden är förbi.

Haha juste. Vi fick kolla på vår tvsändning på samhällskunskapen idag. Inte provspelningen som dom hade lagt ut på nätet utan den riktiga. guud vad pinsamt det är man hör att min röst svajar, och Nathalie kan ju inte hålla sig från att garva. Den är mycket roligare än den andra. Orka att dom lägger ut fel -.-

Kan inte fatta att det är jullov imorgon, det har gått så jävla snabbt. men det ska bli asskönt =D. Sen på kvällen ska vi ha en liten tjejkväll hemma hos mig. Äta middag, dela ut lite julklappar och så. Ska bli mys !

Btw så köpte vi gran idag. Frågan är bara vart vi ska ha den, haha. Aja det löser sig nog.
Nu ska jag sysselsätta mig med vad jag gjort dom senaste två kvällarna. Slå in julklappar!

Pusspuss!

Dec19

Igår var jag och handlade mer julklappar i Vällingby så nu har jag bara några kvar =) och apprå på gårdagens inlägg, så var mitt hår inte så katastorf tillslut, hehe.

Idag var en jävligt skön dag. På mattelektionen satt vi och gjorde korttrick hela timmen och på svenskan kollade vi på film. Vi hade iförsig två vanliga lektioner också men whatever..
Efter gick jag och Nathalie hem till mig. Men innan köpte vi filmer på hemköp haha, (vårt stammisställe).
vi satte oss och glodde på dirrty dancing, okej jag kanske är konstig, men jag har aldrig sett den förut. Tycker inte den var så jättebra, förutom slutet som var grymt =)
     image50                   


JAG VILL HA JULLOV NUUUUU!


Det var allt för idag, tjingeling.

dags för skola

okej, jag ska gå om 4 minuter och mitt hår är katastrof :@

sjuk som vanligt

Idag har jag bara suttit hemma och gjort absolut ingenting! Jag har verkligen fått NOLL immunförsvar! Mår inte lika dåligt nu men bara för det har temperaturen blivit högre *suck*, det skummaste är att mina händer är iskalla. Det är ju bara tre dagar kvar. Varför kan man inte vara frisk?
Fick sysselsätta mig med att slå in en del av dom julklappar man har.. Försökte göra sådär att snöret bara korsar hörnen även  fast jag inte hade en blekaste aning om hur man gör. Det tog mig en kvart att komma på hur man gjorde. men jag lyckades ;) hihi. Det roligaste med julklapparna är att fixa dom fina, skulle kunna slå in hur många som helst, haha.
Om jag är frisk i morgon ska jag med Lotten till vällingby och handla mer julkappar. Säger bara en sak: ÖB! hah. dom har alltid så billiga ettiketter och sånt :) Menmen nu ska jag väl ta och glo på tv eller något. PUSS!

Misslyckat

Clubfashion var ju bara misslyckat. Musiken var dålig och det sprang bara omkring en massa fjortisar i hotpants och lekte sexiga. Vi stannade inte länge kan jag ju säga.
Inatt vaknade jag flera gånger av att jag skakade för jag frös så mycket. Satte på mig tjocktröja fleecebyxor och allting men frös ändå. Sjuk igen? japp, väldigt kul!
Nathalie är också sjuk så vi har bara legat hemma hos mig och kollat på film typ. Love actually, älskar den filmen!
Den ger en julkänsla också :) det behövs verkligen..Bara en vecka kvar sen är det julafton :O
shit måste handla julklappar!!


Fredag =)

Okej, det här var en ganska skum dag. Jag vaknade med halvt feber men tog mig till skolan ändå. Antingen har jag haft värsta överkottsenergin och garvat åt saker som inte ens är kul, eller så har jag varit helt seg ochh allt bara varit SÅ tråkigt. Fick kämpa för att hålla upp ögonen.. HELA DAGEN! haha... Tänkte att jag skulle vila lite ikväll så jag orkar gå på clubfashion imorgon.. men mycket vila det har blivit då.. jag och Nathalie har sprungit runt som dårar hela kvällen och letat kläder inför imorgon. Men jag har iallafall inte feber längre :) eller, hade inte för någon timme sen!
Och har fått en jävla låt på hjärnan.. kan inte sluta lyssna bara för det. Den är egentligen.. hmm.. lite konstig.. men men ;)




Trevlig helg!

Lucia!

Äntligen har man kommit in i lite julstämning, hehe. Känns jätteskumt att det är jul snart..
I morse gick jag upp tidigare bara för att kolla på luciatåget i skolan. Eller, tåg och tåg. Fem personer som inte ens kunde sjunga i takt med musiken. Snacka om slöseri med tid. Jag Nathalie Åse och Lovisa satte oss i korridoren och käkade lussebullar istället, som jag hade bakat :D hihi.

På idrotten hade vi styrke och konditionstest. Skitkul att få bevis på att man inte är så jävla tränad som man tror -.- Det var SKITJOBBIGT! Vi slutade halv 3 sen åkte jag in till stan med Nathalie och Emma. Det var meningen att jag skulle köpa julklappar men jag köpte ingenting, även fast vi gick in i typ 70 olika affärer.. Kom iallafall hem med lite glitter och 2 ljus :). Vi var i stan från 3 till halv 7 så jag är lite slut.

Haha. Först står vi inne på pressbyrån och Emma verkligen håller sig från att köpa godis. För hon skulle vara nyttig idag sa hon. Men inne på Twilfit får man ta karameller. Så vi plockar på oss några stycken. Påväg därifrån öppnar vi en varsin karamell och stoppar dom i munnen. Men en sekund efter Emma stoppat in sin spärrar hon upp ögonen och utbrister "NEEEEJ". Både jag och Nathalie kollar oförstående på henne. "FAAAAAN OCKSÅ, jag som skulle vara NYTTIG idag!"

haha emma, jag lovar att du såg ut som om du hade tappat din plånbok eller något. Har aldrig sett någon bli så förtvivlad över en karamell =)

Nu ska jag sätta upp lite julpynt i mitt rum! Ha det så brao!

Från tekniska museet

HAHA nu har dom lagt ut våra "nyheter" från tekniska museet. Fan vilken tabbe. Dom la ut provspelningen istället för den riktiga. Mitt hår är helt mupp och jag låter som en fjolla -.- haha iallafall..
Klicka här om du har tråkigt. Jag och Nathalie är ganska långt bak, in the end ;). Måste ju säga att den riktiga sändningen var bättre, med Nathalies skrattanfall och allt, menmen. Har redovisning imorgon. Är bara på fråga 2 av 7 så det känns som om jag måste jobba nu. Hejdå.


Godermorgon!

Upp och hoppa på med kläder och iväg och göra matteprov. Wish me good luck ;) Gjorde EN uppgft igår för att förbereda mig för provet. Den var rätt svår och jag blev så glad när jag gjorde rätt att jag tyckte jag inte behövde plugga mer (A) inte så smart kanske. Sen ska jag träffa Lotten så jag har iallafall något att se fram emot på dagen.
pusspuss!

Hur det än känns

Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje
Men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves
För det spelar ingen roll vad som än händer för jag
Vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag
Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras
Kommer aldrig att ge upp mitt liv har jag fått för att leva
Kommer stanna här
För jag vet att det e värt det
Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut
Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu
För jag lär mig av min sorg den förbereder nästa gång
Jag är tillbaka här igen finner då tröst i denna sång
Jag tror att allting har en mening vill se meningen i allt
Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt
Men jag kämpar
För det är mitt enda val

Helgen.

Mitt internet har inte fungerat därför har jag inte skrivit på ett tag...
Nu är man hemma från Nyköping. Jag Emma och Nathalie åkte dit över helgen till Nathalies mamma. Det förvånar mig faktiskt att jag inte lagt på mig typ 7 kg efter allt vi åt.. haha så mycket som jag har ätit i helgen, har jag nog sammanlagt inte ätit på en vecka. (bara för att överdriva lite). Menmen.. det var riktigt skönt att komma iväg iallafall, och bara umgås :) Ibland blir man så trött på Stockholm. När vi skulle åka hem, med 18.40 tåget, trodde vi, missade vi tåget PRECIS eftersom det gick 18.14 och inte 18.40. Vi såg det åka också! kan det bli mer irriterande? Så Nathalies mamma skjutsade oss hela vägen hem, vilket var jävligt snällt! Fan vilken snygg lägenhet hon har, helt underbar. Skulle gärna bo där ;D

Sitter och gör en önskelista nu. Har vart i stan och fotat massa grejer eftersom mina föräldrar alltid köper fel annars, hah!

Lite grejer som är med på önskelistan

             

Man önskar sig ju inte LITE smycken (A) heheh, men sån är jag.
Dags för duschen puss och hej!

ovanligt att jag gör bort mig

Sitter och gör matteläxan. Men eftersom jag fattar noll just nu tänkte jag ta mig en liten paus och skriva här, eftersom jag inte gjort det sen i fredags :)

Dansuppvisningarna gick väl hyfsat bra iallafall. Tänkte lägga in lite bilder men det får bli någon annan dag!

Dagens pinsammaste - Jag och Nathalie inne i stan

vi hade varit inne på JC och när vi kommer ut däifrån säger Nathalie att han som stod i kassan var ju skitsnygg! men jag såg han inte.. Sen går vi förbi där igen när vi ska till mcdonalds. Nathalie tycker att nu har jag ju tillfället att kolla. Så vi går och stirrar in på JC.
N: Fan han är inte där! *stirrar som en idiot*
Jag: men åh, vi kan ju gå och fråga han där *syftar på en som sitter vid symaskinen* och fråga "vart är den där snygga killen i kassan?"

VEM STÅR INTE PRECIS VID INGÅNGEN OCH RÖKER OM INTE HAN!!!! hahahaha vi höll på att DÖ! så mycket har jag inte gjort bort mig på länge.

Måste fortsätta med matten nu :) puuss!