30 september

Gud vad jag kommer ha träningsvärk imorgon. Vi hade världens jobbigaste idrottslektion, och imorgon börjar jag dagen med dans haha. Jag har varit så sjukt trött hela dagen. Har gått från 08.30 - 16.30. Men jag fick bita ihop, what to do? Imorgon har jag matteprov och det känns ganska bra faktiskt. Ska plugga lite till nu strax. Det känns som att jag inte hinner med så mycket mer än att plugga nu för tiden. Som sagt, tvåan ska ju vara det jobbigaste året.

Ikväll blir det Grey's anatomy. Äntligen! Det slutade sjukt spännande. Så nu har jag något att se fram emot när jag pluggar.




Livet rullar på

Yes! VG på fysikprovet, inte helt fel. Jag fick 7,5 poäng av 10. känns lite störande med slarvfel jag gjorde menmen. Det är nu man känner hur allting kommer. alla läxor, prov och skit. Fick IG på kemiförhöret btw. Får väl satsa på provet helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta plugga sen kommer lottipotti över :D ska bli skönt att få träffa henne och ta paus från pluggandet ett tag. Har ju matteprov på torsdag också, woho!

Helgen

I fredags var det studiedag och då jobbade jag i Mörby centrum. Det var riktigt skönt att stå inomhus faktiskt. Det gick rätt bra, sålde 5 stycken så ingen provision på det men jag höll bra SPH åtminstone. På kvällen stannade jag inne och glodde på Idol sen.. ja.. kommer inte ihåg men la mig rätt tidigt iallafall för att gå upp klockan 8 i lördags. Då jobbade jag också i Mörby centrum och det gick jäävligt bra. har aldrig sålt så bra. Berodde nog dels på att jag sålde själv dom första 2 timmarna och inte pratade med någon. Det blev 11 pren totalt. När Edwin och Somme hade kommit så startade Jocke en tävling. "den som säljer flest från nu och 40 minuter framåt får 200 kronor utöver lönen". Då hade jag nio stycken och fick sedan in 3 stycken på 20 minuter haha. Edwin och Somme fick också 3 så alla får 200 kronor utöver lönen.

Så ja, nästa månad ser ljus ut. Fredag + Lördag: 450 + 1080 kr = ca 1500 - skatt = ca 1050 kronor altså dubbelt studiebidrag. Jag ångrar inte att jag sa ja till att jobba lördagen haha.

Idag kom Shiba och Linn hit för att plugga matte och fysik. Det är så mycket roligare att plugga flera stycken och vi hade riktigt kul. Blev dock inte lika mycket pluggande som förväntat men äsch, huvudsaken är att vi gjorde något. Vi gick och köpte pizza också och jag åt upp hela så just nu är jag proppmätt och hur trött som helst. Senare kommer Emma hit så det blir ännu mer plugg - matte.

15 September

Shit har totalt glömt bort bloggen. Har till och med glömt bort datorn? haha. Skolan rullar på. trivs väldigt bra nu och jag har (än så länge) bara varit hemma en enda dag vilket är typ rekord för mig haha. och då var jag faktiskt väldigt dålig.

Ja Emma jag är världens sämsta bloggare och det är skam att jag inte har bloggat om coldplay.

Det var sjukt värt pengarna, regnet, kötiden och att stå och mosas och armbågas från alla håll och kanter. Det lär väl bli något inlägg någon gång om jag kommer ihåg haha. för nu måste jag tyvärr plugga och det lär ta ett tag att skriva ner.

Jag har världens sjukaste träningsvärk. igår dansade jag och idag dansade jag i skolan också som individuellt val. På tisdagar är det modern dans vilket är väldigt kul! Imorgon är det idrottsdag också = orientering. Fan för orientering, men jag ska inte klaga. jag slipper att gå från 08.30 - 16.30 och har bara orienteringen från klockan 13.30. Inte helt fel va?