I've been waiting all this time to be something I can't define

Sista jobbdagen denna vecka!

Skönt som satan måste jag säga. Min kollega är sjuk så chefen frågade om jag kunde jobba till 14.00 istället för 9.00 både igår och idag. Självklart sa jag ja så nu är jag riktigt trött, men så blir det :) Skönt att få jobba lite fler timmar iallafall.

Igår var det full rulle hela dagen. Först jobb i 10 (!) timmar, sen drog jag till gymmet. Efter det hann jag bara hem för att duscha och äta innan jag gick över till Nina som fyllde 20 igår. Grattis till henne :) När jag kom hem därifrån var det bara att göra i ordning sig för att sen gå upp kvart i fyra ännu en dag. Det är rätt skönt att ha saker att göra hela tiden, man blir ju inte uttråkad men det tar definitivt på krafterna. Så imorgon blir det att sova ut! Lovelyyyyy


Bilder från julafton








26 December

Jahapp, sista dagen på denna jul då. Shiiit vad det gick snabbt, men mysigt har det varit! Jag var helt slut i lördags så jag somnade i soffan, så det blev tidig sänggång för min del. Igår sov jag väldigt länge och det var skönt. Sen så tränade jag av mig julmaten lite haha. På kvällen var jag först iväg på middag sen kom Lotten över så jag, hon och Amanda låg i soffan och glodde på film. Apollo 18 blev det först. Jag vet inte hur mycket man ska tro på allt det där men den var rätt obehaglig. Efter den kollade vi på Hur många lingon finns det i världen?. Det måste vara bland de tråkigaste filmerna jag sett!

Lotten sov över här och idag drog vi iväg till gymmet. Det var riktigt skönt faktiskt. Sen så har jag väl inte gjort speciellt mycket sen hon gick från mig..

Btw, fan vad det blåste inatt!! Trodde mina fönster skulle blåsa sönder.