2010-05-27

Sitter i mitt nya rum bre


24 Maj

Det har varit så sjukt underbart väder den här veckan

Studentskivan var lyckad, lite folk men lyckad. Sen blev det att stanna hemma på tisdagen för jag blev sjuk heeh. I helgen har jag hjälpt Linn med lägenheten och det har blivit jättefint :D Jag är sjukt trött sov jättedåligt inatt och sen var jag och sprang nyss. Jag orkar egentligen inte plugga historia, jag tog en liten paus nu, men det är väl bara att stå åt de sista veckorna i guess!

Juste! Jag har tagit mitt första dopp i år, och vet ni? det var varmt. Men det var i en inskö vid Peter så den värms ju upp fortare.

My new style

Snart ska jag iväg till gamla klassens studentskiva. ska bli skoj! Jag tackar gudarna för att pappa skjutsar in mig. Vem vill sitta såhär ensam på tunnelbanan?


(man ser inte på bilden hur hårt sminkad jag är haha)


Dagens höjdpunkt

Nu ska jag göra mitt och Linns historiaarbete om första världskriget. Can't waiit!


Hej sommar!

Det är varmt! och sol! och sköööönt

Idag har jag varit med Linn på IKEA och kollat lite grejer till hennes nya lägenhet. På fredag så flyttar hon så hon behöver en hel del. gissa om jag blev shoppingsugen av att gå runt där? köpte faktiskt bara fyra handdukar känner mig lite stolt. Nu sitter vi och "pluggar" historia. Vem vill göra det på en solig varm lördag? inte vi iallafall.. så nu blir det väl att sätta sig på ballen


Godmorgon

Jag älskar att vara ledig

Det är fredag men känns som söndag, så jävla underbart. Idag ska jag träffa Alex och hjälpa henne lite med matte. Jag måste själv plugga en hel del, tyvärr. Inatt vaknade jag en del gånger trots att jag hade tagit sömntablett, ååh. Aja sov iallafall bättre än jag brukar.

Imorgon ska jag åka till IKEA med Linn den ska bli skoj.

bye!

13 Maj

Gud vad jag har sovit dåligt på senaste tiden. Igår fick jag lite sömntabletter av Lotten så jag hoppas att jag kan sova inatt, det vore väldigt skönt för jag känner hur mitt humör ligger på bristgränsen hela tiden. Igår bröt jag även ihop på jobbet vilket var extremt jobbigt så åkte hem och Linn följde med, tack igen! <3

Lotten sov över här och idag gick vi iväg och tränade vilket var vääldigt skönt. Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Har inget roligt att skriva haha så hejdå :)

&)&(%¤&@

hatar att inte kunna sova.. skjut mig

En perfekt dag enligt mig

Hej idag hade jag nationella fick mens under första delen hade inga tamponger ingen annan hade heller hade mensvärk kunde inte koncentrera mig gissade mig fram på andra delen struntade i matteförhöret åkte hem åt hallonmunkar hejdå


3 Maj

Den här helgen har varit så underbart skön

Jag behövde verkligen vila och sova ut. I fredags när jag kom hem sov jag 2 timmar efter skolan sen sov jag mellan 11 - halv 11. Jag struntade i både uppsala och sebbes fest för att jag var så slut ^^ istället kom Linn hit och vi kollade på avatar men det var mysigt.

I lördags så träffade jag Emma och tränade, vilket var asskönt. På kvällen tog jag en tripp förbi Linn sen åkte jag hem ganska tidigt faktiskt. Jag kunde inte somna förän vid halv 4 haha. (sitter seriöst och tänker i hundra år innan jag ska skriva vad jag har gjort för att mitt minne är så dåligt). Juste! Igår så var jag hemma hos Emma och pluggade matte, vilket vi även gjorde idag. Vi är fett duktiga, plus att vi tränade idag. Cred till oss!