26 november

ååh ont i huvudet. Struntade i mina två första lektioner idag och i psykologin igår, haha. Fan bara jag inte kommer in i ett dåligt mönster igen.

IGÅR SÅG JAG NEW MOON. faan vad bra den var och att killarna sprang runt utan tröjor gjorde ju inte saken direkt sämre ^^ Jacob blev ju hundra gånger snyggare i sitt korta hår

Ikväll käkade jag middag hemma hos Emma. Det blev riktigt gott :) thankyou. sen glodde vi lite på TV också.

Imorgon är det fredag! sköönt. Har inte haft så mycket plugg i veckan men nästa vecka kommer jag däremot att ha. Och imorgon ska jag ut, på lördag jobba och gå ut och på söndag julpynta lite och kanske träffa Linn. när ska jag hinna plugga?! mitt eget fel som satt mig i den sitsen hah.


Fredag <3

två prov den här veckan. skönt att det är avklarat. Fick tillbaka matteprovet också: 25 av 32 = två poäng från MVG. jävla skit inte igeeen. haha men är nöjd ändå =)

Idag köpte jag lite nya kläder tihi. två linnen en tröja och en cardigan. Mötte upp Emma efter skolan och åkte bil med henne till vällingby. GRATTIS TILL KÖRKORTET :D måste säga att det känns sjukt att åka bil med henne haha.

Ikväll var jag där och kollade på idol och käka godis, imorgon ska vi kanske till kista och på kvällen ska jag och några klasskompisar hem till Max.

btw så har jag fått en ny mobil och den är irriterande -.-

Härliga måndag

försov mig imorse

var så sjukt trött när mamma kom in kvart över nio. Fattar inte hur jag lyckas stänga av väckarklockan, sätta på mobilen och slå in pinkod och allt och sen somna om och dessutom inte komma ihåg att jag har gjort det haha. jag missade kemin och halva engelskan. Jag missade kemiförhöret så där missade jag ett pluspoäng till provet :( förhören är alltid lätta och klarar man dom så får man pluspoäng till provet. Lite surt.

På engelskalektionen skulle man skriva om någon person som betyder mycket. 2 - 4 A4 och om man hann klart så får man sovmorgon imorgon. Eftersom jag kom sent så skyndade jag mig som fan och jag hann klart så imorgon börjar jag halv tio woho! vet inte varför jag sitter och bloggar när jag har prov både imorgon och på onsdag haha.

wish me good luck


Helgen

I fredags blev det partyparty. Festen var väldigt seg men det var trevligt ändå, drog ganska tidigt. Jag sov hemma hos Linn sen igår åkte vi in till stan och jag hittade två tröjor hihi. Idag blir det städning, plugg och träffa Lotten.

10 november

Idag..

  • ..har jag varit trött hela dagen efter 4,5 timmars sömn
  • ..hade vi en praktikant på dansen som gjorde endast övningar hela timmen, segt
  • ..fick jag tillbaka mitt fysikprov: VG =D
  • ..somnade jag med fötterna på bordet halvliggandes i soffan
  • ..hade vi varken matte eller fysik, woho
  • ..råkade en kille i min klass fälla mig så jag föll framstupa i rulltrappan i fridhemsplan
  • ..kom Lotten förbi en sväng
  • ..drack jag tio dagar gammal mjölk



Skärpning med bloggandet

Jag är verkligen sämst på att blogga nu för tiden. vilket är tråkigt.
Idag hade jag fysikprov. Pluggade som ett svin på landet men det var fortfarande skitsvårt
:( får resultatet imorgon och jag hoppas verkligen verkligen på ett VG.

Annars då? Har fått massor med kommentarer om håret vilket är skoj :D, har packat ner min dator och väntar för tillfället på en ny, har suttit och kollat om och om igen i kalendern att det verkligen bara är 5 veckor kvar till lovet, jag har konstaterat att jag verkligen vill ha nya kläder men det bästa av allt: WHITE LIES!

Det var sjuukt roligt och sjuukt bra och Emma har alla bilderna för jag är så jävla klantig och glömmer kameran. Det sämsta med kvällen var att vi var för sega att gå fram till sångaren som stod utanför och rökte, jävla skit. Tack Emma för att du bjöd med mig =D
Nu måste jag slita mig härifrån. Måste duscha och plugga lite engelska. Woho älskar måndagar då jag aldrig kan sova eftersom jag alltid är pigg efter dansen.