2010-10-31

Ibland lönar det sig att vara sjuk, har fått massa plugg gjort =)

Halloween

Hur firar jag denna högtid? jo sitter hemma och är sjuk, P=¤/%%U(¤

Jag som har skaffat utstyrsel och allt, jävla skit. Jaja vad ska man göra? Har iallafall en skön säng, serier och filmer att kolla på. Och världens sötaste mamma som tar hand om mig. När man inte gör någonting så tänker man ju att man kan passa på att göra massa plugg så man slipper det på lovet. Men huvudvärken är i vägen.

Försöker vara positiv men fan, det går inte.

FACEBOOKCHATTEN FUNGERAR INTE

Sick as usual

Har så sjukt ont i halsen och huvudet, altså något måste vara fel när man är sjuk så mycket?
Dagen har iallafall bestått av cougar town och så har jag sett fried green tomatoes. Det var en väldigt bra film, gammal. Det var mamma som tyckte jag skulle se den ;)

Ska försöka ta mig till skolan imorgon men mår piiiiiissss. måste vara frisk tills på lördag iallafall ska ju på halloweenfest.





The weekend


Fredag 8/10

Hej hopp!
Idag har vi halv studiedag, på morgonen. värdelöst man skulle ju hellre ha det på eftermiddagen nu har vi en lektion mellan tjugo i ett och tjugo i två. Aja, är ändå hos Linn så blir väl inte så jobbigt. Jag sov här inatt, tanken var att vi skulle träna innan men vem är småförkyld igen? ....
Efter skolan drar jag, Linn, Mario och Louise iväg till Linns land. Hon ska hämta massa med båtgrejer och skit därifrån.
Den fina väggen jag och Linn målade för ett tag sen, älskar färgen.


Min säng är min nya bostad

Jag har fått fler svinkoppor och är astrött så är hemma idag som vanligt. Amanda är också hemma så lite sällskap har jag åtminstone fått. Jag tog en promenad med Lotten och Anna också vilket var skönt men var så sjukt slut efteråt. Jag har pluggat kemi idag och försökte plugga lite engelska vilket fick mig att bestämma mig. Jag hoppar av Engelska C! Får ta en annan kurs istället.

Grattis till världens bästa Emma som fyller 19 år idag!

Hate this

Att jag aldrig kan vara frisk

Är så trött på att gå och vara sjuk hela tiden. Har fått vara hemma från skolan lite den här veckan också. Jag kan iallafall glädja mig åt att det har gått bra på både biologi och  matteprovet :) Idag blir det att plugga kemi och engelska, ta en promenad med mamsen och sen träffa Maxiplutt.

pözz