Skön fredag!

Pepparkaka och mandarin :) muums, haha.
Nu har vi satt upp alla julstjärnor och ljusstakar = julmys :D (inte lika mysigt att stå i källarn och vända upp och ner på allting för att hittta julgrejerna)

Jag och Nathalie har dansuppvisning hela helgen. Scenen i år är skitliten =O.. fan att vi inte fortsatte vara i st cobi..
Så imorgon blir det upp klockan .. 8? typ.. Och så kommer hela familjen, Nina, Emma, Sandra och Åse och kollar på söndagen. Kommer säkert göra bort mig totalt bara därför!

Ikväll blir det bara chill och idol med Nathalie som ska sova här hela helgen :)

[Bild: Marie Andreas och Amanda repar FOTO: TV4]

Vem vinner?

Själv håller jag på Marie hon har så jävla bra röst och utstrålning!

Puss och hej!

Nathalie!

Du är en stor del till att jag
ser possitivt på livet
även när allt känns åt
helvete. Tack för allt.
Finns alltid här för dig.















Jag älskar dig <3


Ibland är det bra med grejer som går sönder :)

Idag hade jag sån huvudvärk så jag stannade hemma från skolan.. Men jag hängde med Åse och Nathalie till stan sen (A). Precis när jag ska gå iväg till tunnelbanan och drar upp dragkedjan på min stövel så GÅR DEN SÖNDER!

(kollade precis min schoolsoft =D fick VG på samhällsuppgiften och MT på svenskan ! , inte skryta, haha)

iallafall... jag försökte laga dragkedjan men det gick inte.. så märker jag att det är 5 minuter kvar tills tunnelbanan ska gå så jag slänger på mig gympadojjorna som ligger brevid, kutar efter kvittot, proppar ner stövlarna i en påse och springer iväg.. och jag hann ;)

Sen när vi kommer till skopunkten så har dom inte kvar mina stövlar -.-. men men, hittade ett par nya finare för samma pris så det gjorde inte ett skit  :D
Bredvid skopunkten låg en smyckesaffär (smyckesgalen), självklart var det "ta fem smycken för 100 kr". Köpte 3 halsband och ett par örhängen. Nathalie köpte ett armband så blev det fem ;) . Jag som egentligen inte ska slösa pengarna på smycken men jaja, whataver.

Nathalie hade tagit på sig ansvaret att köpa tröjor till vår grupp till uppvisningen så det blev t-shirtar från gina tricot med "This is why im hot" tryck på ;)..

Sen drog vi iväg till Amandas (min systers) julmarknad. Det brukar vara mysigt med julloppis men det var helt fullproppat med människor! men envis som jag är så måste jag köpa grejer när jag är på loppis så jag trängde mig in och köpte en.. hmm.. vet inte vad man ska säga att det är men en prydnad iallafal..


Oj inlägget blev lite långt kanske.. haha.. menmen.. pusspusspuss :)


November 28

Jag vill förstå dig, men det går inte,
jag kan verkligen inte. Jag förstår inte hur du kan göra så här
mot oss.  Men det jag förstår minst, är hur du kan göra så här mot dig själv.

Ny msn

Skrev ett inlägg nyss men eftersom bloggsidan alltid är så jävla seg så försvann det -.-
har faktiskt inte tid att skriva om.. har iaf ny msn. [email protected] Adda Adda :)
Skriver imorgon eller något.. ha det så bra!

Slappardag

Gud vad skönt! Idag fick man sova ut =) Sov iförsig bara till tio men efter den här veckan var det länge för mig.
Nathalie sov här så vi har bara suttit inne och häckat hela dagen. Typ inte gjort ett skit men det har varit skönt. Eller jo, vi gjorde biologiläxan så lite nytta har vi gjort ;). Har inte ens sminkat mig idag. hehe. Nu ska jag ta ett bad och ladda inför ännu en skolvecka ;( pusspuss!

Christmastime

Prick en månad till julafton =)




Nedräkning

Är man trött så är man

Lördag klockan 05.45, Katja är uppe, sorgligt jag vet, men jag skulle till jobbet... Eftersom Emma inte jobbade idag fick jag åka in helt själv =( men men.. Min första tanke var "idag ska jag inte göra bort mig" det första jag gör? jo, tar bort en killes talrik som inte är klar...det är såå pinsamt :P, kan ju erkänna att jag gjorde det fler än en gång.,..
Efter jobbet skulle jag åka och möta Nathalie i skanstull. Men jag var så trött att jag åkte förbi och inte kom på det föräns jag var i Skogskyrkogården! haha. Hon blev jätteglad av att stå där och vänta.
 
Igår var en ganska skön dag, provet gick bättre än väntat och på engelskan kollade vi bara på film (skittråkig men iallafall). Klockan halv 5 hade vi extra träning (har dansuppvisning om en vecka) och efter den åkte vi in till stan för att hämta ut clubfashionbiljetterna.
På kvällen var Nathalie här och vi kollade på idol och
bakade kladdkaka. Fick bara lusta att baka har inte
gjort det på evigheter, haha.
Inte för den blev så lyckad (A)
(Den på bilden är altså inte min)
Nu måste jag tyvärr göra matteläxan.

Trevlig helg :)

Torsag

Nu har man äntligen hittat en bakgrund man vill ha :) får fixa det andra senare..
Har egentligen inte tid att sitta och skriva, måste verkligen plugga, menmen.. trodde aldrig jag skulle orka med skolan idag som man mådde i morse.. men ser man på, allt löser sig tillslut ;) kunde tillochmed vara med på idrotten. Jag och Åse var duktiga och gymmade när dom andra körde innebandy (mycket vi gjorde) haha.
Jag och Nathalie disskuterade idag att det skulle vara jävligt kul att bara åka iväg några kompisar i sommar och hyra någon stuga nånstans låångt från stockholm eller något, okej, jag vet att det är långt till sommaren. Men det skulle bli jävligt kul. Och jag längtar sjukt mycket till sommaren.
Nu ska jag fortsätta plugga lite. Samhällskunskapsprov 10.15 imorgon. Pusspuss!

)(

eftersom jag nu aldrig orkar sätta mig om och göra om hela bloggen på en gång gör jag en sak i taget =), annars kommer jag aldrig få det gjort.. hehe..

Onsdagar = Greys Anatomy

Ikväll blir det väl pluggplugg. Har samhällskunskapsprov på fredag även fast vi knappt gjort någonting :S
och så har jag då en biologilab som är en vecka försenad, menmen. Orkar verkligen inte, så jobbar man på lördag också. När ska man vila ut? Aja det är bara att kämpa på :D Innan jag börjar plugga ska jag och mummie ut på promenad sedan blir det greys anatomy! så jävla bra. Ska börja prenuminera (stavas säkert inte så) på SOLO och då får man första säsongen på köpet ;) ..... om jag nu får tidningen nån gång? ganska länge sedan jag skicka in iförsig....




Nu ska jag gå. Hejdå !

......

Fan vad tråkigt med datakunskap, en hel timma kvar *suck*. Har precis gjort min "första tabell" wei vad kul, haha.

Bortgjord som vanligt

Weeei nu har jag ÄNTLIGEN hittat ett par jeans! :D ett par mörkblåa från ginatricot blev det. Jag ser bokstavligen ut som en KRÄFTA i ansiktet efter gårdagens solande :O haha, solade ändå bara en kvart.

Jag och Nathalie påväg från dansen:

Nathalie - hur går den där låten många småbarn dansade till förra året? Sofia någonting.
Jag - Jaha *börjar sjunga* Hej, Sofia, hej här kommer jag för jag sa hej, sofia o.s.v
Nathalie - Jaa juste *hänger med i sjunganden*

Vi sjunger allt högre och högre. tills Nathalie säger:
- Katja det står några där!!

Hahaha det var så mörkt att vi inte såg att det stod två vuxna typ 10 meter bort.. snacka om att göra bort sig.. eller vem vet, dom kanske tyckte vi sjöng jättevackert ? ;)


=D

Ledig måndag sol och skönt nu ska jag iväg till odenplan, möta Nathalie och sola :D


image35

Fredag/Lördag

Hann inte skriva något inlägg igår, menmen :)
Igår var vi på tekniska museet med klassen. Det var riktigt kul faktiskt. Vi håller på med media i samhällskunskapen så vi fick välja mellan att prova på mellan radio,tv eller tidningsredaktion. Jag Åse och Nathalie valde tv och blev kulturreportrar, inte det roligaste ämnet menmen.. När vi skrvit ner några nyheter var skulle man läsa upp dom och bli filmad, dom hade en studio där..  Eftersom Åse är en jävla bangare så fick hon vara  "kameraman"  =). vi fick veta att det skulle visas i tv och blev skitnervösa, haha. vi hade en provsändning på oss sen var det på riktigt. Provsändingen gick faktiskt rätt bra. Det var jag och Nathalie som läste upp kulturnyheterna. Självklart blir den riktiga sändingen heelt misslyckad! I den näst sista meningen svackar min röst typ (jag har varit förkyld länge så fick massa slem i halsen). Jag försöker harkla mig diskret men det var försent.. alla hade hört och folk började garva. Då kunde ju inte Nathalie hålla sig så hon börja Asgarva!
Det var lugnt för mig för jag hade läst klart.. jag garvade lite diskret men Nathalie kunde knappt läsa den första meningen .. .haha..

Iallafall, det skulle sändas på "Öppna Kanalen" så vi gick hem till Emma för hon har den. Tror ni inte att det sänds ett annat program från tekniska museet då eller? Så vi var inte med... fast dom sa det =S fan vad sur man blir.,. ååh..
Jag och Nathalie åt middag där sen tog vi det lugnt och kollade på Idol....Fan att mattias åkte ut ;/


Idag mötte jag och Emma Nathalie i vällingby. (Jag hade sovit hos Emma). Vi skulle leta jeans men det är faan omöjligt för mig att hitta.. jag lovar att jag provat minst 25 par jeans DENNA VECKA! Emma hittade lixom tre par som satt bra på henne. -.-
Imorgon ska jag till barkarby hittar jag inte några då ger jag fan upp.. haha...
nu ska jag måla naglarna =D

Apprå på nagellack, hittade jag en cirka två och ett halvt år gammal bild... vadå nagellacksberoende? (A)

                                              Hejdå!
 
image34

Typiskt.

Kul, nu ska man skriva ut läxan och så är pappret slut. Varför händer sånt ALLTID mig?. Oj nu måste jag gå, mycket jag hann skriva (inte) =)

.......

Idag drog jag mig iväg till skolan trots att jag är sjuk. Kan ju inte direkt säga att det var jobbigt.. det ända vi gjorde var att kolla på film. American pie the Wedding. Haha, den är så jävla rolig. Stiflers min när han kommer på att han är på en gaybar! Fick sluta vid ett så sedan åkte jag hem. Fick panik när jag trodde jag hade tappat min mobil på tunnelbanan. Kände ju i fickan tre gånger utan att känna att den låg där, dum som man är :) sen var det dags för migrän igen så bara lägga sig och sova, upp och äta, vila igen, och så kommer desperate housewives snart =D Undra vad som händer nu när Edie hängde sig :O
Kanske borde ta av mig halsduken som jag haft på mig sedan jag kom hem? glömmer alltid att ta av den, haha. ajja... Så rolig var min dag.. hehe.. nu ska jag ta och ringa Emma sen ska jag väl försöka göra mattläxan.
PussochHej!


                                                           (Satt och tänkte ut rubrik i 5 minuter men kom inte på ett skit, skyller på migränen)




Uttråkad

Finns det något jobbigare än att sitta hemma sjuk helt uttråkad och veta att man missar massor i skolan som man sedan måste ta igen?
Kommer bli galen snart...
Sitter och skriver lite på min fördjupning om dödsstraff som inte är klar än.. skulle vart inne i fredags, men hur lätt är det att sätta sig och börja på ett arbete när man haft huvudvärk i över en vecka? aja..



Haha jag är så dum. Har lagt in en bild på min framsida, tittat på den flera gånger utan att märka ett skit.

image31

ser ni felet eller?

Gud vad pinsamt om jag hade lämnat in arbetet och så ligger det en pruttkudde mitt i allt. Hur seriös skulle min lärare tro att jag är då? Det värsta är att jag har haft den där i 3 dagar...

Ska väl sätta mig och glo lite på tv nu =) om det går något bra vid den här tiden,
ByeBye!

Söndagar = Shoppingdagar

Jaha, så gick helgen lika fort som vanligt så är det måndag igen. Orkar inte gå till skolan, mår piss. Blir nog läkaren imorgon.

Har åkt runt hela dagen och letat matta men det finns ju fan ingen jag vill ha :(. Eller okej, finns ingen BILLIG jag vill ha. Och gubben i den där mattaffären tog fram den fula mattan efter den andra och vad säger man? "Alla är skitfula"? Jag typ, "njaa".. "näe kanske".. "den där passar nog inte mitt rum", tillsist fattade han och gav upp.  Fattar inte hur mycket folk det var på IKEA, Fullt överallt. men blir så jävla sur när alla går ivägen!! (A) Det är fullt med julsaker överallt så man börjar få värsta julkänslorna med snö och allt ;D, tiden går så snabbt. man tänker typ "shit vad tidiga dom är med julgrejer" men det är ju jul snart :S

Ska lägga ut min ipod på blocket också, om det nu blir av Jag gör aldrig saker när jag säger att jag ska göra det. haha. Undrar hur mycker jag kan få för den? lär ju inte bli SÅ mycket iaf...

Chris Daughtry - Home = Drogad! det var länge sen jag drogade en låt men jag kan fan inte sluta lyssna på den ,haha


Snart kommer min underbara älskade Nathalie :), och det är meningen att vi ska plugga dårå. Jag började faktiskt på mitt arbete igår*stolt*. men nu ska jag gå och möta henne i centrum!

                                                                         Ciaociao! (=

snöö <3

Nej nu har jag inte skrivit här på jävligt länge. 2 månader? haha.. ajja dags att börja skriva lite kanske..
Idag har jag bara tagit det lugnt.. följde med mamma till vällingby och köpte ett par strumpbyxor :)
Nathalie kommer snart också, hon har ju inte varit här på länge ( sov bara här från tisdag-fredag hah =) )fan måste hinna göra mitt samhällsarbete innan.
vad glad man blir när det snöar, älskar snö, men den lär ju försvinna iallafall -.-

Nej nu ska jag göra te och börja på min fördjupning *suck*