Ja, jag retar mig på mig själv

Solen skiner och idag är jag happy!

Efter 3 dagars jobb och ett slitet knä så ska det bli skönt att åka iväg. Även fast jag velat fram och tillbaka i hundra år eftersom det är valborg. Men whatever, det är överskattat ändå........ Hahaha kom inte på nåt annat att skriva. Eftersom jag bloggar mer sällan så lär det egentligen finnas hur mycket som helst men då blir det för mycket på en gång och så vet jag inte vad jag ska välja. I-lands problem eller?

Min dator funkar fortfarande inte vilket inte påverkat mig överdrivet mycket om jag ska vara ärlig. Men när jag vill lyssna på musik är det jobbigt att gå runt med Mp3n på morgonen. Radio har ju inte direkt dom bästa låtarna. Menmen, ändå ett i-landsproblem. Jag måste sluta lägga drama över ingenting, och jag måste framförallt sluta att göra det hela tiden.

Blogglördag

Fråga mig inte varför jag bara bloggat på lördagar dom senaste 3 veckorna haha. Efter tre veckors slit på jobbet i kyla och stelfrusna händer så har värmen äntligen kommit! woho. Jag fick till och med färg i ansiktet igår, riktigt skönt. Jag har blivit så bortskämd med att vara ledig hela tiden. Jag tänker lixom "shit bara en ledig dag till" och jag har varit ledig sen i torsdags, hmm. Igår var jag hemma hos Sandra och bakade kladdkaka. Väldigt gott men det blev väldigt för mycket för min mage haha. Vi hyrde Eden Lake och den var väldigt obehaglig, fy.

Nyss var jag ute och sprang för första gången i år. Det är riktigt skönt att kunna träna ute nu, dock så har jag sämre kondition nu men äsch, bara att bygga upp igen. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, det blir att planera senare. Nu ska jag kolla lite kläder på nätet, alltid lika kul. pusshej


18e

Skönt med Lördag! Jag har jobbat tre gånger den här veckan. Det har faktiskt inte varit så jobbigt. I onsdags blev det iförsig jävligt långråkigt efter ett tag men de andra dagarna gick snabbt. Jag kunde ju ha sovit bättre den här veckan kanske.. jag börjar känna nu hur dåligt jag har sovit.

Igår blev det bara chill hos Lotten vilket var jävligt skönt. Ikväll ska jag träffa Emsiplutt. Får se vad vi hittar på. Jag orkar inte skriva något mer jag är för trött haha. Jag bloggar alltid när jag är trött, vet inte varför. pusspuss

Jag är så jävla trött

Jag har inte haft så regelbundna mat och sovtider på senaste vilket resulterar i huvudvärk för min del. Jag skulle ha städat idag men det är ju så otroligt fint väder så jag följde med Emma in till stan. Jag kanske tar tag i städandet snart men just nu orkar jag inte.

BTW så har min dator pajat!! jävla skitJag som bara tänkte sitta inne ikväll och kolla på en film eller något så är datan med alla filmer på trasig?! Roligt värre, får se om jag hittar något på tvn eller nåt roligt här hemma.

Jag är helt ensam hemma utan påskpynt, utan familj, utan påskmat och det är påsk haha. Det känns ju inte riktigt så för min del. Fick iallafall ett påskägg med 100 kronor i, örhängen och lite choklad! Glad påsk

Sommar sommar kom


Onsdag

Godmorgon kära blogg!

Snart ska jag iväg till stan med Emma, hon ska köpa en vårjacka. Sen ska jag iväg till Lotten. Ikväll ska hon ha studentskiva vilket förhoppningsvis blir askul :D Jag har köpt ny klänning och allt hihi. Min förkylning vill aldrig försvinna, jag hostar fortfarande från luftrören så det känns i lungorna, men tur att jag inte hostar ofta då. Sen har det ju blivit pollen ute vilket inte är så roligt för nu måste jag börja käka en massa pollenmediciner.

Btw så köpte jag en skinnjacka igår! woho. Nu ska jag torka håret innan jag går. pusspuss

April April

shiit vad tiden går fort, jag blir tokig på att den alltid går lika fort, jag menar, APRIL?! jag har inte varit i skolan på typ en månad och det känns verkligen inte så länge. Igår dorg jag typ det sämsta skämtet för mina föräldrar och båda gick på det hahaha.

Jag hittade på att det var poliser i hela vällingby för att ett par jättefarliga brottslingar hade rymt och det satt bilder uppe på dom överallt. och sen evakuerade dom vällingby och ja, jag vet inte riktigt vad jag sa för jag bara hittade på allt eftersom, så det blev jävligt rörigt. hahahaha och mamma bara "vaa? oj då" och verkade jättechockad. Sen lurade jag Amanda att hon var skyldig mig 100 kronor och hon har ju verkligen inte mycket pengar. Jag var jättebestämd och sur för jag skulle ha mina pengar! och hon sa att hon inte kom ihåg det men jag skulle ha dom ändå och stackarn blev jätteledsen och sur haha. satt och började räkna sina pengar och allt.

Nu har jag blivit sjuk, men det var ett tag sen med tanke på att jag var sjuk hela tiden förut. Så det blir ingen träning för mig idag med andra ord.