Studentskiva numero tres

Vas säger man? Livet leker:

4 timmars sömn, ingen lunch, beeptest, hem och halvstressa, iväg på skiva, max 2,5 timmars sömn, bakis, nationellt prov.

Jag har varit sååå körd idag. Har levt i min egna lilla värld och inte orkat någonting. Anledningen att jag gick till skolan var att jag inte kunde skippa nationella i engelska, det gick väl sådär halvbra. Det var iallafall grymt roligt på Annas skiva. Först var jag med Linn och Max och föra på starbar eftersom det var för fullt på nivå, och i sista sekunden så tvingade vi med max till skivan haha. Vi fick stå i kö i hundra år och när vi kom in så kostade garderoben 30 kronor. kom igen?! kostar alltid 20. Trots att min plånbok inte gillade kvällen så gjorde jag det :)



Skoltrött

orkar inte plugga

jag kommer verkligen att få IG på historiaprovet känner ja. Idag hade vi studiedag men vad gjorde jag? Jag sov till tio över tolv (vilket iförsig var sjukt nice) sen så träffade jag Max och Linn och städade rummet och nu när jag har tid så har jag kollat igenom allt i fem minuter. Jag har verkligen ingen ork, det känns lite sent att försöka plugga in allting på två kvällar dessutom för det är sjukt mycket. Sandras studentskiva och festen i lördags fick mig nog att tappa krafterna lite :P heh.

Sandras studentskiva

Idag mår man som man förtjänar

Det blev ingen skola för min del, däremot var jag tvungen att ta mig utanför dörren ändå för jag hade tid för att färga håret hihi så nu har jag gjort det. Det var lika bra att jag tvingades ut lite. Shit jag är så trött att jag inte ens orkar skriva ett inlägg haha. Jag drack inte överdrivet mycket igår det är väl bara jag som börjar bli gammal och känslig :P kvällen blev lyckad iallafall.



10 April

Veckans jobb avklarat!!!

Gud så underbart. Idag gick jag dock hem tidigare för jag har sovit dåligt, har ont i huvudet och det är sjuuukt kallt. Jag är så himla trött efter allt jobb har inte sovit ut någonting det här lovet. Åtminstone så har jag tjänat ihop ca 3200 kronor (om man räknar in semesterersättningen) så det är sjukt nice! Idag måste jag försöka att plugga lite matte vilket suger men har prov i veckan.

Beslutsångest

Det är när man slutar att leta man finner det man söker

varför är det alltid så? den här veckan har det gått så jävla bra på jobbet. Har fått in 7,4,9 och 8 Pren vilket är massooor med cash med bara tre timmar per dag :D Det är stor chans att Linn blir anställd och Alex ska provjobba igen imorgon så jag kommer att kunna jobba med dom. Det blir sommar och varmt ute snart plus att jag har kommit in mer i jobbet nu och det går lättare att sälja. Så mina planer på att söka massa nya jobb började försvinna och jag sa senast idag att jag inte behöver göra det just nu.

Vad händer då? Jo dom ringer från ett jobb idag. Det mest pinsamma var att jag inte kommer ihåg att jag skickat in en cv dit och fattade inte var hon kom ifrån haha. Det är iallafall Roberts coffee i centralstation och jag ska dit på intervju nästa vecka. Jag lär inte tjäna lika bra där men jag lär kunna jobba på kvällar och jag får lite variation för jag är så trött på säljjobbet, samtidigt som jag tjänar så bra där och börjar trivas bättre med det jobbet nu när Linn jobbar. Jag kommer inte vilja sälja ute i höst så då skulle ett caféjobb inomhus passa perfekt. 

ååh, what to do?

Tisdag

Första jobbdagen av 5

För första gången på ett halvår var det inte ett helvete att jobba. Det var soligt, jag frös inte ett skit och sålde 7 prenumationer vilket innebär att jag får 680 kronor! Fett värt. Dessutom så sålde Linn 4 stycken på sitt provjobb, (BRA JOBBAT LINN) så det ser lovande ut att hon blir anställd hihi :) Jag hoppas att jag säljer såhär bra hela veckan, eller rättare sagt: jag SKA sälja såhär bra hela veckan.

Nu är min lugg alldeles för kort, klippte den nyss. Jaja jag fick gratis klippning iallafall eftersom att jag var SÅ charmig haha. Lotten kom precis förbi så det blir väl lite chill med henne ikväll!

5 April

SNÖ!?

Jag som trodde att det skulle börja bli vår så var det massa snö i morse, fy helvete. Om det är snö imorgon när jag ska jobba så blir jag jättearg. Idag har jag iallafall tagit mig iväg och tränat med Emma och Lotten vilket var väldigt skönt, måste börja träna lite mer. Annars har jag försökt att få ihop min idrottsuppgift och jag är nästan klar men det har tagit sjukt lång tid att få ihop allt på ett bra sätt, ska avsluta en annan dag jag har ju ändå nio dagar på mig. Tänk att jag var ute i så god tid det är ett mirakel. Imorgon ska Alex och Linn provjobba och jag hoppas verkligen att dom får jobbet. Själv så ska jag jobba tisdag - fredag så jag hoppas på bra väder.

I lördags var jag, Linn, Sebbe och Max hemma hos Peter och chillkrökade lite, bastade och kolla på film. Det var mysigt men mindre mysigt att jag vaknade upp flygandes för att jag blödde näsblod hehe.

Nu ska jag nog ta och kolla på ett avsnitt vampire diaries. ciao

Påsklov

om jag är lycklig? Japp

Började dock min första lovdag med att ställa klockan på nio för att dra upp och träna haha. Lotten sov över här och skulle iväg senare så vi var tvugna men jag känner mig duktig. Nästa vecka blir det jobb tisdag - fredag, woho! (eller inte). Fast när jag tänker på pengarna så är det woho. Jag var på utvecklingssamtal igår och Joakim konstaterade att jag måste höja mina resultat höhö så nu har han satt upp mål för mig, vilket iförsig är bra för jag tjänar ju mer desto mer jag säljer =) Alex och Linn var även på informationsmöte på mitt jobb igår och ska provjobba nästa vecka. Hoppas dom får jobbet!!

Idag har jag förutom tränat städat här hemma och varit och handlat. Ikväll ska jag nog bara stanna hemma, kanske skriva på min idrottsuppgift, vill bara få den överstökad.

Btw så får jag tillbaka 7060 kronor från skatteverket!!!!! :)