Nationella

Hade nationella i engelska idag. Inte kul. Var assvårt. Men vi fick sluta tidigare iallafall =)
Usch nu ska jag gå och vila lite tror jag. Pollen gör mig helt slut! ... Sen kommer Nathalie hit och äter middag!
puss!

Lugn helg

Kom för en stund sen hem från ängbybadet där jag och min familj grillade. Väldigt mysigt faktiskt, har inte gjot något med dom på evigheter känns det som.

Den här helgen har verkligen varit perfekt, bara tagit det lugnt, varit på grönan och kollat på film. Satt inne och kollade på film både fredagkvällen och lördagkvällen, haha. Brukar bli lite enformigt men det var jätteskönt. I fredags såg vi jackass 2 , den är så sjuukt rolig.. haha.. har sätt den 2 gånger innan men den ä fortfarande asbra. I lördags såg vi Raise your Voice vilken jag också sätt hur många gånger som helst men den är så bra!

Imorgon har vi prov och jag vet inte vad man ska plugga på? har kollat igenom allt vi gjort men fattar inte vad man ska kunna.. läraren är ju så otroligt bra på att berätta vad som kommer på poven, var såhär på förra också, tur att hon bara är tillfällig.

Snart ska jag till Thanh och plugga eller hon till mig.. vi har inte bestämt oss än.. haha.. pusspuss!

Grönalund

Igår var jag och Thanh på Gönalund. Eftersom vi hade gratisbiljetter slapp vi den mil långa kön, vilket jag är väldigt glad över. Extreme var avstängd, det är ju den som är roligast, menmen.. Vi hade iallafall väldigt kul!
Thanh den lilla turungen vann såklart choklad. Själv vann man då en otroligt het godsedjursdrake, haha. nej men den var söt :)           



När vi stod i kön till frittfall tilt böjade det spöregna. vekligen mycket. Envisa som vi var stod vi kvar i kön. Usch vad blöta vi blev, haha. Mina skor var vattenpölar. Vi var kvar ganska länge faktiskt, men vi åkte inte så mycket. Körde mest 5-kamp och tog lotter.

Pinsamt men kul

Igår gjorde vi en laboration, hur människor beter sig i olika situationer, haha. Några skulle "agera" och dom andra sprida ut sig runt och anteckna. Shit vad pinsamt det var men grymt kul! vi åkte in till stan, på vägen på tunnelbanan stod jag och stirrade på en tant som Nathalie satte sig jättenära, hon böjade slå med handen på väskan och bli jättenervös. Sen när vi kom upp på Hötorget sätter sig både Nathlalie och Lovisa jättenära folk. Lovisa brevid en gubbe och Nathalie rygg i rygg med en tant. Gubben blir jätteobekväm och flyttar på sig efter ett tag. Tanten säger
- Jag är väl inget ryggstöd heller!
Men det klockrenaste var Lovisa. Det satt en kille i 40årsåldern och åt på en uteservering, det fanns inga andra som satt där. Hon gick och satte sig mittemot och bara satt och kollade på honom, haha. Han sa ingenting utan åt bara snabbt upp och gick därfifrån.

Jag trodde seriöst jag skulle när jag gick fram till två som stod och pratade.
- Vad ville du säga då?
(Jag)- Hej
- Ville du bara säga hej?
(Jag)- Aa.
- Jaha det kan man väl säga en dag som denna, goddag!


Haha sen stod jag kvar och bara kollade på dom, dom fortsatte prata men blev jätteobekväma. Tror dom blev ätt lättade när jag berättade vad jag höll på med. (Vilket jag också blev, kände mig som en idiot)



Idag börjar vi halv 12. Jag och Thanh ska ut och göra en idottsuppgift först, men självklart missar hon bussen!. suck på dig.. haha... Men hon kommer väl om 10 minuter skulle jag tro =)
Sen är det helg! skönt!

pusspuss

Hatar mitt huvud ibland

Jag är ganska stolt faktiskt, har lyckats hålla mig i skolan tre veckor i rad utan frånvaro på en enda lektion (vilket är rekord för det här året), men fick huvudvärk idag och gick hem =(
Har bara suttit och glott på tv i typ fyra timmar nu, haha. Kan aldrig sova när jag har huvudvärk men nu är det lite bättre. Kanske ska ut på en promenad med Nathalie sen, så jävla fint väder orkar inte sitta inne, dessutom är det väl bra för mitt lilla huvud.

puss

så kan det gå

Mamma tror tydligen att mina fötter kan kympa fyra storlekar bara sådär. Hon hade lämnat in mina skor på omklackning och kommer hem med ett par skor i storlek 37.
- Katja, har du storlek 37 i dina svarta skor?
- Va? nej?
- Nehe då är väl inte det här dina skor, jag tyckte väl att det var lite hög klack.


haha, bra mamma. Jag har faktiskt storlek 41 =)

Lite shopping från helgen

Okej, jag sa att jag skulle shoppa i helgen, men trodde inte jag skulle göra av med så här mycket pengar =(, jaja, har iallafall saker jag vill ha nu. Hur mycket jag gjorde av med är hemligt, haha. Pappas min sa allt.



                                                      
                 skor Din sko                                              Skor Vagabond                  

                                                       
    Sjal Wedins                                                         Klänning Mango 

                                                       
Tröja H&m                                                                 Linne Zara 

                                          
Kjol Topshop                                                       Shorts Mango  

                                        
             Necessär Kicks                                       Smink  Lindex och H&m        

       
            Örhängen H&m
                                                                                      

Helg!

Har varit trött hela dagen.. gjorde inte saken bättre att vi satt och lyssnade på treornas pojektarbeten i 3 timmar.. haha.. är fortfande trött så ska bara ta det lugnt ikväll.. Emma Thanh och Nathalie kommer hit snart.. vi ska hyra film =) det blir mys.

Imorgon blir det STORSHOPPING! hihi
pusss!

misslyckat

Gud vad skönt att sova! är sjukt trött. är bara tvungen att skriva om en grej som hände idag, haha.
Vi var påväg hem från skolan. vi går i nerförsbacken när Matilda helt plötsligt kommer bakifrån och hoppar på mig.. Jag har händerna i fickorna och är helt oförberedd så jag ramlar ner på asfalten med henne över mig.. haha och inte nog med det så lägger jag mig på hennes väska så vi får jättesvårt att komma upp.. undrar hur det såg ut? lite pinsamt.. höhö.

Godnatt =)

.......

Bra att jag lyckas försova mig när vi redan har sovmorgon? vaknade i morse av att Thanh ringde och väckte mig.. föstår inte varför jag inte vaknar av väckarklockan.. Inatt ska jag lägga den långt ifrån så att jag inte stänger av den i sömnen.. blir nog bäst så.. haha
Idag var jag hos en sjukgymnast, för min tinnitus. Och jag är ju inte.. lite spänd? hehe.. fick lära mig massa övningar för hållningen och för att inte vara så spänd i nacke och käkmusklerna. Börjar bli galen på allt tjutande i öronen.. kan inte sova längre!

Egentligen måste jag göra två läxor.. men jag har så ont i huvudet.. ska sätta mig och kolla på desperate housewives istället =D



puss!

Pluggpluggplugg

blir galen på skolan. orkar inte!!
har precis gjort biologin och spanskan.. så måste jag göra matten också.. egentligen skulle jag behöva jobba på en redovisnig vi ska ha i dansen men det lär jag inte hinna.... har ställt mig själv den här frågan tusen gånger. Varför valde jag natur? (för det inte finns något annat jag vill gå, haha)
Aja mitt eget fel =) bara plugga mer nu då .. höhö.. pussipuss

Helgen slut, usch

Huvudvärken höll sig borta i ett dygn. Nu är den tillbaka igen ;/
Har tagit det lugnt hela helgen. Varit med Emma Thanh och Nathalie, (träffade även Nina på fredagen) kollat på film, pluggat. Har vart rätt skönt faktiskt.. Imorgon har vi kemiprov.. får väl se hur det går.
Har inget mer vettigt att skiva för den här gången.

orkeslös

Har haft huvudvärk i tre dagar nu.. jättekul... blir så sjukt irriterad.. kan den bara försvinna? Har ju planer för kvällen, och vill verkligen orka.

Idag fick jag tilbaka matteprovet. 14 av 30. hade gjort massor av slarvfel.... men då är det skönt att veta att det inte var massor man inte kunde iallafall.. haha

Snart ska jag iväg till Thanh och äta middag, sen ska vi typ till Nathalie.. kanske bli lite singstar? ;)

Trevlig helg =)


Jag älskar er!

Ni vet inte hur mycket ni gör, genom att bara finnas där. Ni förstår nog inte hur stor del ni har i att jag orkar. Att veta att jag har er, gör mig redan på bättre humör, får mig att orka sånt jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Tack för allt, tack för att ni finns. Jag har så otroligt bra vänner.

seg dag

Böjade dagen halv 9,
3 timmars matteprov, med en fralla till lunch.
slutade kvart i 4.


Ja jag är sjukt slutkörd.. ont i huvudet!
Måsta få i mig lite mat. Sen hoppas jag att jag mår bättre för jag ska täffa Nathalie =) Det här matteprovet gick betydligt bättre än det förra.. Kanske berodde på att jag pluggade i typ 5 timmar? haha.. Jag och Thanh är duktiga!
Nu måsté jag göra fysikläxan.. hoppas den inte tar lång tid..

pusshej!

Studiedag

Andra studiedagen på 2 veckor.. inte helt fel ellerhur?
har dessutom 3 inställda lektioner denna vecka.. hihi.
Snart kommer Thanh hit.. vi ska plugga lite sen åka iväg och träna.
Sen kanske plugga lite mer?


Vet inte varför jag fastnade för denna låt.. men bra är den iallafall


Puss

måndag

Måndag avklarad. Har vart skittrött hela dagen men vi har ju studiedag imorgon så jag klagar inte =).. ska nog tillbinga hela kvällen till plugg faktiskt... ska skriva klart en biologigrej nu sen ska jag hem till Lotten och plugga lite matte!

Imorgon ska jag plugga ännu mer matte. Och träna med Thanh...Har ingen energi att plugga.. men måstemåste

-

Jag kan inte fatta att du gjorde det du gjorde. Du ska få skämmas så jävla mycket för det här. Jag vet att du redan gör det, men tro inte att jag tänke förlåta dig på länge. Fan för dig. Hur ska jag någonsin kunna lita på dig igen?

Helgen

I helgen har jag bosatt mig hos Thanh. Helgen blev lyckad! eller iallafall fredagen. Först var vi på tjejmiddag hemma hos Matilda, sjöng singstar och hade bara allämnt roligt. Sen åkte vi iväg till spånga.. jag säger bara "aint no party like an alcoholic party" hahaha.. Thanh fattar =)
Gårdagen blev mindre lyckad.. Var med Emma och Thanh, försökte hitta på något att göra hur länge som helst.. När vi väl fick något att göra var det utomhus och det var kallt så vi gick hem och kollade på film.. vilket faktiskt behövdes... Nu ska jag och Thanh försöka plugga... önska oss lycka till ;)

pusss!


Man borde tänka innnan, inte efter

märkte att det var ett tag sen jag skrev.. ibland orkar man bara inte, hehe
Veckan har varit väldigt skön iallafall.. Hade studiedag igår. Perfekt dag eftersom vi egentligen skulle gått fån halv 9 till 4. Jag och Thanh tränade, pluggade, och åkte upp till vällingby med Nathalie. Sen hjälpte jag Nathalie att städa lite så sov jag där. och inte nog med att vi hade studiedag igår så börjar vi halv 12 imorgon också för den första lektionen är inställd. Har även en till studiedag nu på tisdag, haha! kändes lite som helgmitt i veckan, och snart ä det helg igen =)

Dagens bästa, (eller kanske sämsta?)
Jag och Thanh sitter kvar i datasalen för att göra en lab. Vi tror självklart att det inte är någon kvar så vi sitter och drivsjunger...ja.. ganska högt..på en lite pinsam låt Thanh sätter på på sin mobil.. "du är så fulfulful... så jävla fulfulful" o.s.v.... vem kollar inte in om våran lärare? haha..
"vad gör ni för något?"
"
eh, vi ska göra en lab"
"jaha, låter man då eller?"


haha lite ställda vi blev... vi har nu mera konstatera att man inte ska sjunga i skolan. Hur tomt man än tror att det är.

puss