18!!!!!

GRATTIS TILL MIG =D

Hallunicationer på hög nivå

Jag vet att jag bloggade för någon minut sedan, men iallafall haha.

På sista tiden har jag börja hallucinera när jag är i "halvsömn". Om jag somnar till och sen vaknar ser jag saker, verkliga saker! dom känns verkliga för mig i just det ögonblicket. Det är så jävla läskigt. Minnet är typ som från en jävla fylla med massor av minnesluckor, vet inte hur man ska beskriva det annars. Men jag vaknade upp och såg svarta saker flyga omkring typ, det andra jag minns är att jag ligger precis på golvet vid min säng, d.v.s - jag ramlade ner från sängen!
Sen har jag ett svagt minne av att jag kastar mig upp. Det känns nästan som en dröm fast ändå inte. Och när mamma kom in i mitt rum i morse så var lampan tänd, jag fattade ingenting. När hade jag tänt den?

Det starkaste minnet från natten: rädsla!


Dagens minus

Är det normalt att bli irriterad över att läraren inte sätter IG?

Jag är åtminstone väldigt irriterad på att min fysiklärare sätter G på mig trots att jag knappt gjort ett piss. "du har varit borta mycket men när du väl är här så uppnår du målen". Nu kommer det bli hundra gånger svårare för mig att läsa om kursen och jag vill ju göra det.

Ett plus: känner mig ju rätt bra som får G och knappt kämpat höhö.

Historia = love

Snart börjar vi med historian igen.. kan inte bärga mig tills rasten är slut.. vill börja nuuuuu

Haha bara måste


Filmväll med Emsan

Igår vandrade jag och Emma till coop för att köpa choklad vilket var sjukt gott. Har inte ätit marabouchoklad på länge så jag köpte med daim i (för den som ville veta). Sen åkte vi hem till mig och kollade på What happens in vegas. Har sett den flera gånger men den är ju så rolig, haha.

"Whyyyyy?"
"You know why"






Idag är jag självklart sämre än igår, greaat!

23 Januari

Godmorgon!

Här sitter jag och är ledig, vilket är tur eftersom jag dragit på mig feber. KUL! jag är trött på att vara sjuk nu, ååh.
Jag ska nog ta och plugga lite idag. Måste göra det. Och eftersom jag är sjuk så är det ganska bra tillfälle eftersom jag ändå inte kommer ha något att göra. Att städa låter också som en bra idé men orka när man mår dåligt.

Jaja nu ska vi inte vara negativa här, jag har ju trots allt 3 dagar ledigt i veckan så upp med humöret haha.

puss

Sandra 18

Igår fyllde den här lilla filuren år.
Happy birthday to you!! <3




T-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k

Igår började jag på den nya dansskolan, woho. Alla kände varandra som kom jag där eheh.. liite jobbigt men äsch =) dom verkar trevliga. Vi körde riktigt hårt, jag börjar känna det nu i hela kroppen haha. Men det var väldigt roligt, hoppas det fortsätter bra.

Idag fixade jag så att mitt schema blev bra = jag slipper håltimmar. Efter skolan drog jag och Thanh in till Drottningholm för att göra fotouppgiften. Världens äckligaste väder, men vi var tvugna. Mina fingrar domnade typ bort.









Gårdagens promenad



Jag måste säga att det faktiskt inte känns jobbigt att gå hit längre, det känns mest skönt. Jag kommer aldrig helt komma över det som hände här och jag kommer verkligen aldrig att glömma dig, men jag har smält det nu. Jag har gått vidare och accepterat.

17 Januari...

.. och exakt två veckor kvar tills min födelsedag. Jag börjar känna lite panikkänslor över det, vet inte varför.
Igår var jag inte utanför dörren en enda gång och fan vad skönt det var. Lotten kom hit på eftermiddagen men gick hem innan middan. Jag glodde på lets dance och sen på låt den rätte komma in. Väldigt bra för att vara en svensk film måste jag säga. Det värsta är att jag var helt ensam och tyckte det var skönt. Jag bryr mig mindre och mindre om ifall jag är ensam eller inte nu för tiden. Inte så bra tecken kanske? Jag har varit helt sjukt trött sen i onsdags och är det fortfarande, så får se vad jag gör ikväll. Idag har jag iallafall varit på promenad med mamma och en sväng till vällingby med Emma så jag har kommit utanför dörren, alltid något.

Dags att fortsätta på min cv! pusspuss

Ett mysterium har inträffat

VART I HELVETE ÄR MINA SKOR?! jag har letat i hela lägenheten.

För mycket tankar

Det kommer som en reflex. Om någon frågar "hur är det?" så svarar man automatiskt "jo det är bra". Även fast det inte alltid är det.
Nu känner jag att jag kan säga "jag mår bra" och verkligen mena det. Jag undrar hur länge sen det var jag kunde säga det? Jag undrar om jag någonsin har kunnat? Det spelar egentligen ingen roll, för nu kan jag! Även fast jag inte alltid mår bra förstås, men vem gör det?


Sometimes i just love life

Snacka om skönt. Igår hade vi bara matte och idag hade vi också bara matte. Har slutat efter lunch båda dagarna, underbart! Igår gick jag och Thanh hem till mig och såg på sex and the city movie och Twilight, riktiga slöockar haha. Men idag åkte vi faktiskt ut till drottningholm för att göra en fotouppgift. Lyckat! slutade med att vi åkte tillbaka för det var pissväder och vi var inte på humör för det så vi åkte till vällingby istället. Där sprang vi runt i affärer och drömde lite. Jag köpte också en foundation. Finally.

SNART FYLLER JAG 18!!

Helgen

Jag har nog inte varit så trött i hela mitt liv som i fredags, helt sjukt. På eftermidaggen hade vi fysikprov och det gick precis som jag hade tänkt mig. Vi fick en och en halv timme på oss och hur länge satt jag? jo, 20 minuter. efter skolan gick jag hem till Lotten, som var lika trött hon. Gud vad sociala vi var. Vi satt och glodde på två filmer, the day the earth stood still och 30 days of night. Den första var inte bra men den sista, fy vad äcklig. Efter vi glott på två filmer satt Lotten och spelade Wow och jag satt och läste en tidning haha. Jag gick väl hem vid typ 10 tror jag.

Igår gick jag och Emma och tränade. På framsidan var det stängt så vi bara "neeej". Men sen ringde jag mamma som tog reda på koden till bakvägen (altså fick vi gå vägen genom lastrummet haha) så vi kom in och tränade ändå. Jag tränade inte så mycket med tanke på att jag är rätt otränad nu för tiden, måste ta det lugnt i början. Efter träningen blev det solning, perfa! Det är så skönt att träna och sola och sen när man duschat känner man sig så fräsch. Vi åt "lunch" klockan fem hehe. Sen på kvällen sjöng vi singstar och kolla på Twilight. Behöver nog inte nämna hur bra den är för dom flesta vet det vid det här laget.

Idag blir det provdansing på en dansskola, ska bli spännande. Sandra är så snäll och följer med mig =)

Konversationen säger allt

Katja säger:

haha jag kan shaka mitt ass

Katja säger:

är du boooorrrrrrrrrrrta?

Lotten Supergal - SPELAR säger:

hahah jävlar du

Lotten Supergal - SPELAR säger:

min pappa läste det där


Sometimes i feel like im crazy and i just don´t understand why.


Slut på ledigheten

Så nu sitter jag här, med prov på fredag och har inte pluggat ett skit på lovet, great! Jag tänkte plugga igår men det kändes mer lockande att träffa Emma =) så tänkte jag plugga idag men då åkte jag och Alex till vällingby och sen så var det mer lockande att kolla på tv. Alltid samma sak "jag tänkte men...." måste sluta med det haha. Jag kanske, kanske tar och pluggar idag, men kommer i vilket fall sojm helst att få IG så det känns inte en nödvändigt om jag ska vara ärlig.

Så jaha... hade jag något mer att skriva? nej det hade jag inte. hejdå =)

God "morgon"

Fan, skola på torsdag, prov på fredag. Bara stå ut tyvärr. Något possitivt med att lovet gått fort är att Emma kommer hem imorgon! (eller kanske på onsdag?) Hur som helst, snart iallafall =D

Det är jättefint ute idag, måste komma ut något, men jag har mens så mår inte sådär toppen. Vet inte vad jag ska göra idag, egentligen har jag massor att göra bara det att jag inte orkar. Men det är ju lov, man kan ju inte göra något varje dag?

Söndag

Jag har absolut ingenting att göra. Jag vet inte om jag vågar gå ut, det är svinkallt och Lotten har min mössa men hon är i Södertälje.

Igår var jag i vällingby igen. Börjar bli sådär lagom trött på att åka dit nu haha. Eller vi gick faktiskt fram och tillbaka eftersom jag inte uppdaterat mitt SL kort än. På kvällen kom Thanh hennes pojkvän och två till hit och sjöng singstar. Det var Thanh som ville men hon vill inte sjunga i micken? haha. Den filuren är allt rolig hon. Jag sov skitdåligt inatt så jag är rätt trött idag, måste komma ut något iallafall. Någon nytta har jag åtminstone gjort än så länge - bäddat rent!

Jag är skithungrig så ska äta lunch nu, puss och hej!

Idolerna i Kfem

Tjabbatjena. Idag åkte jag och Åse upp till vällingby, tittade lite i affärer och tittade på Kevin, Alice och Robin som kom och sjöng i Kfem. Det var självklart massor av skrik, skulle gärna haft med mig öronproppar haha, men annars var det bra. Dom sjöng bara en låt var sen hade dom skivsignering. Inte en chans att vi ställde oss i den kön. Hade ändå ingen skiva hehe.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Fick ta en promenad hem eftersom jag hade glömt mitt nya busskort hemma. Jag stod i spärrarna i hässelbystrand och verkligen försökte men det funkade inte, då kom jag på att det gått ut. Smidig som jag var hoppade jag över spärrarna haha. Det var tre minuter kvar tills tunnelbanan skulle gå och jag skulle aldrig hunnit hem för att hämta det.

  


Tröööött

Så är det 2009. Jag kan känna det i hela kroppen, jag känner mig helt upprymd, som en ny människa. Det är en obeskrivlig känsla. Haha nej skoja. Ingenting känns ett dugg annorlunda. Men en lyckad nyårsafton blev det iallafall =) en nykter också för den delen (tog lite lustgas men det räknas inte). Jag gjorde sällskap med Anna hela vägen till södertälje och det var väldigt skönt att få sällskap hela vägen. Det tar ju ändå lite mindre än två timmar att åka dit. Tanken var att vi skulle beställa middag när vi kom fram (ungefär vid 6) men såklart fanns det ingenting öppet, men vi klarade oss på annat håll!

Hur som helst så blev det hur lyckat som helst, och tro mig, när man är nykter har man väldigt roligt åt alla som är fulla. vi gick och la oss vid halv 6 så jag är väldigt trött just nu. Huset såg ut som en ren katastrof på morgonen. Vi gick med skor på oss för att det var så äckligt på golvet, haha. Mina nya skor blev dränkta av en drink -.-
Det blev inte så många bilder för min del (4 st). Lotten har däremot en massa som jag hoppas att hon skickar sen. Eller rättare sagt, hon ska skicka dom. Tills dess bjuder jag på mitt fina fyrverkeri jag lyckades fånga.



Jag som inte skulle ha några nyårslöften. Men ett skaffade jag mig iallafall. Det är att träna minst 2 ggr/vecka. Det lär ju inte bli direkt svårt att uppfylla så jag nöjer mig med det löftet!