sista inlägget

trodde inte jag skulle hinna blogga mer innan jag åkte men tydligen.. hinner alltid mer än vad jag tror. kvällen har gått till att packa och tvätta, men hann även ta en promenad med Sandra sen var hon här till tolv och höll mig sällskap. jag har inte packat klart än och det hänger seriöst tvätt i hela lägenheten, men just nu orkar jag bara inte! datorn i mitt rum fungerar inte och jag behöver den. vill lägga in andra låtar i mp3n, suck. men men får väl klara mig. kommer hem på söndag, puss



The killers - Smile like you mean it

Landet 29/7 - 3/8

okej jag erkänner. jag är avundsjuk på att Åse och Thanh får vara i London och shoppa, men det ska bli jättemysigt att åka till Landet. Jag och Emma tar bussen som går klockan 1 imorgon. börjar bli hyfsad klar med allting, fast jag har inte börjat packa än. Sandra kommer hit snart så hon får väl ta och hjälpa mig :) haha.

ha det så bra alla.

mycket att göra

godmorgon.

den här dagen i detta fina väder måste jag:

  • tvätta ett antal gånger
  • köra diskmaskinen ett antal gånger också
  • städa lägenheten
  • storstäda mitt rum!
  • packa
  • kanske träffa Sandra

jag och Emma åker nämligen upp till mitt land imorgon :) Lotten och Richard kanske också följer med, får se hur det blir med det. så för min del är det bara sätta igång och jobba. trots att jag är sjukt trött. sov väl 10 timmar inatt men är ändå helt slut.


puss

tired

jag överdriver nog inte när jag säger att jag känner mig helt jävla död just nu. men jag kan inte sova än. Lotten mår inte så bra så hon gick hem istället för att sova över, och det sista vi kollade på? hemsökta hus. jag är helt ensam hemma och ska nu gå och lägga mig? skulle inte tro det. sätter nog på lite sex and the city på datorn skulle jag tro, sen lär det inte vara några problem att somna. Godnatt =)

det senaste dygnet



Thanh fixar sig



två glada små prickar


båttur med Emma


promenad

Eftersom jag gick och la mig 8 den här morgonen också så är jag ganska trött just nu. orkar inte skriva. lite bilder skadar ju aldrig :) blev iallafall ännu en lyckad kväll/natt. ska ta och träffa Lotten snart, pusspuss

lördag

godkväll.
shit vad jag är trött, och det är sjukt varmt ute (ska inte klaga jag vet men en sån här dag är det jobbigt). vaknade runt halv ett och jag och Thanh åt fiskpinnar till frukost, haha. Emma kom hit också efter jobbet. det roligaste var att när hon började jobba hade inte vi lagt oss än. Vi tog en tripp till coop och köpte lite grejer, åkte hem, lade oss framför en film och typ somna. men behöver lite energi för ikväll ska det festas mer... inte för att jag är pigg på det just nu menmen =) får se om man får hit lite folk eftersom typ ingen är hemma eller orkar. nu måste jag städa undan lite här för det är ganska katastrof i mitt rum höhö.

pusspuss!

godnatt

klockan är sju, jag har festat hela natten, badat, och nu, äntligen ska jag sova. jag är trööööööt! natti.

-

"det är inget att gräva ner sig för eller vara ledsen över"
men visst. idiot. försök att leva med det själv.

hittar alltid för mycket på rean

som vanligt köpte jag här om dagen väldigt onödiga men billiga saker. 
var bara tvungen att köpa muggarna, jag blev kär i dom haha.
men nej, nu är det slutshoppat på ett tag tror jag!


Tältning på Grinda



Det var hur mysigt och roligt som helst att åka iväg och tälta i två nätter. Vi kom till Grinda i tisdags vid ungefär 3. Thanhs pappa skjutsade ut oss med båten. Det var en bit till tältplatsen men när vi väl kom fram kom det stora dilemmat. sätta upp tältet, haha. jag var iförsig med och satte upp tältet förra veckan men nu var vi ensamma. och ja, det blev en del utbrott från min sida haha. eftersom tältet var mitt och jag visste ungefär hur man gjorde så slutade det med att nästan jag gjorde allt. men Emma och Thanh hade ju rätt kul åt mig om man säger så. det blev ju inte världens bästa uppstänning kanske men det funkade bra.

Vi gjorde ju inte bort oss lite när vi satt på wärdshuset och skulle äta middag. eller, grejen var att när vi väl sett menyn så ville vi inte äta där längre. dom hade satt fram bröd vatten och allting till oss. så vi var tvugna att komma på världens sämsta bortförklaring för att inte äta där. och självklart fick jag säga den. hon såg igenom oss direkt och sa: "jaha så ni vill inte äta här?"

hahaha. usch. det slutade iallafall med att vi åt middag vid hamnen båda kvällarna. det var asmysigt där.


vi satt ute hela kvällarna och sov seriöst som stockar hela nätterna. vi somnade innan ett båda dagarna. ganska otroligt faktiskt. vi fick kanonväder i onsdags och låg och solade och badade på klipporna hela dagen. det var inte lika kul när jag vaknade nästa morgon med utslag, soleksem eller något över hela kroppen. kanske är överkänslig mor solen? jag hade ju inte bränt mig eller något.

det var hur som helst en jättelyckad miniresa. man behöver inte åka långt eller länge för att ha kul. med rätt sällskap blir det kul ändå =). när vi skulle åka hem hoppade vi på fel färja, haha! såå smarta. vi kom iallafall hem efter världens varmaste äckliga bussresa.

 
 
  

Grinda 22 - 24 juli

hinner inte skriva något egentligen för jag är ganska stressad. måste packa och skit. åker iallafall ut och tältar i Stockohlms skärgård med Emma och Thanh några dagar vilket ska bli asmysigt. ha det så bra!

21 juli

godmorgon !

Håller på att fixa iordning mig. ska iväg till stan med Emma och Thanh om en stund. det jobbigaste är ju att mitt lönebesked eller vad det heter har eftersänts upp till landet (pappa eftersänder all påst upp dit) så jag har ingen aning om vad jag har på mitt konto just nu, haha. menmen, det får väl bli en lite suprise :) har ju andra pengar också. jag hatar sånt här väder. vet aldrig vad jag ska ha på mig. antingen blir det för varmt eller så blir det för kallt. *suck*

städdag

Jag fick värsta tokrycket idag. Det var smutsigt i badrummsskåpet och jag bestämde mig för att torka ur lite och fixa lite ordning. men inte nog med det. jag städade hela lilla toaletten. rensade ur båda skåpen, skrubbade. gjorde värsta ordningen. dammsög skurade golvet, väggar allt. inte nog med det fick jag för mig att städa hela badrummet också. så nu har jag städat där också. och vet ni vad det värsta är? det har tagit hela dagen och jag har gjort det trots min dundrande äckliga huvudvärk (okej jag har kollat på tv emellanåt hehe :P). mina föräldrar lär ju bli glada när dom kommer hem iallafall. dom är på landet just nu. det var menat att jag skulle städa mitt rum idag men... det får vi väl ta någon annan gång. det var min roliga dag det. pussipuss

Lindexfynd

  • Byxor 29:-
  • Nagellack 12,50 :- st
  • Strumpbyxor 39,50 :-
  • Klänning 99:-
brukar inte handla från lindex i vanliga fall så blev förvånad att
jag hittade så mycket.men riktiga fynd kan man ju inte neka att det var ;)

   

I'm hoome!

Gud vad jag har saknat min säng. helt sjukt mycket. Jag sov bra i den inatt. visst det är jättemysigt att tälta, men efter fem nätter så tröttnar man. Vi tältade eftersom huset vi bodde i var jättelitet och vi var 12 personer. 4 sov inne och resten i tält. Annars har jag faktiskt haft det väldigt bra. vädret var skit. det roligaste är ju att igår var den sista regniga dagen där, dagen vi åker hem. har alltid så jävlaotur. men vi trotsade vädret och badade ändå =), två gånger faktiskt, och aldrig blev jag doppad på ett normalt sätt. första gången får jag en stor våg rätt i ryggen när jag vänder mig för att prata med mamma, andra gången blir jag nerskvätt av småungarna, haha. jag trodde inte det skulle vara varmt i vattnet eftersom det är havet. men det var seriöst det varmaste vattnet jag har badat i i år. det var jätteskönt. Vi tog en tripp in till Båstad också eftersom vi var ganska nära där. vi var i Skummelslövs strand tror jag det hette. och självklart med våran otur börjar det regna när vi ska ta en promenad! aja, det var iallafall skitfint där. Eftersom huset var litet var självklart kylskåpet minimalt,så vi fick handla varje dag. gjorde inte mig något för brevid mataffärren låg lindex med maassooor av rea. om jag köpte något? självklart =)

  
  

Hejdå Stockholm

Packat och klart! (nästan)

borde gå och lägga mig med tanke på att jag ska upp halv 7 imorgon, men jag är faktiskt inte trött. eller snarare övertrött kanske men jag känner mig pigg. tillbringade kvällen med Lotten. vi satt väl bara och datanördade oss och käka massa frukt. och då menar jag massor! eller jag åt faktiskt nudlar också. det kanske är därför jag är pigg? inte så bra att käka en massa vid den här tiden. men då kan jag iförsig sova i bilen imorgon. tar ju rätt lång tid att åka. fast, jag kan ju också glo på film eftersom pappa åkte och köpte dvd till bilen idag *happy*. tänk vad skönt att sitta och kolla på film i bilen, inte helt fel. kanske går att ha dom i tälten också? det borde ju gå? det skulle däremot inte vara fel. aja nu ska jag sluta sitta här och resonera för mig själv. Ha det så bra! puss!



Väskusten 14/7 - 19/7

vissa låtar tröttnar man inte på


sista dagen hemma

gud vad jag är seg. jag och Emma gick upp klockan 12 i morse så det är inte så konstigt faktiskt. gick därfirån ganska snabbt. är hemma och packar lite nu och väntar på Lotten. jag åker till västkusten imorgon hihi !
jag lyckas alltid packa så mycket. man vet lixom aldrig vad man vill ha med sig så man packar ner allt och använder....en tredjedel? men bättre för myket än för lite. är det inte bättre väder på väskusten blir jag seriöst förbannad. vart är det soliga varma sommarvädret som det stog så mycket om i tidningen i maj? jävla skitsnack.



har tagit kort på min lugg nu höhö.

kllicka för att tjuvkika!

-

i dom bra stunderna tänker man alltid att man kan klara det,
att man är stark nog, att man ska kämpa.
men man är inte så stark som man tror,
nej, man överskattar sig själv ibland.

solen är emot mig

Idag gick jag ner till stranden med mamma ett tag, och det är så typiskt. hinner knappt vara där innan molnen kommer. sen när vi går därifrån. ja då kommer självklart solen fram. trösten blev världens godaste jordgubbar som pappa köpt hem. mums!
har inte gjort så mycket annat idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. ikväll ska jag till Åse. ska bli jättekul har inte träffat henne på länge :) sen blir det övernattning hos Emma. sen har jag bara en dag kvar här sen åker jag, hihi.

puss

och så var det lördag

nejmen hallå!

sov länge som vanligt, eller för mig är det länge. jag brukar oftast gå upp vid tio. jag blev så glad när jag vaknade för jag hade ingen huvudvärk. men det tog tyvärr inte så lång tid innan den kom. jag är inte lika förkyld längre iallafall vilket är väldigt skönt. idag kanske jag går ner till stranden med mamma ett tag, eller hon är redan där så får se. egentligen skulle jag börja göra i ordning mig nu men självklart får Thanh mig att fastna på massa klädhemsidor haha. aja, får väl se när jag kommer härifrån. pusspuss

Ännu en filmkväll

jag har börjat kolla på så mycket film på sista tiden haha. om man kollar på vädret så tycker jag faktiskt att det är okej! plus att jag är sjuk *alltid något att skylla på*
ikväll såg jag what happens in vegas med Emma och Thanh. har sett den förut men den är så rolig, och dessutom bra skådespelare.




är skittrött men lär väl sitta och snacka en massa blaj med                            
Emma på msn ett tag innan jag lägger mig, men godnatt :)                          

hämta tvätten i....Amerika?

Vid middagen berättade mamma en kul grej jag gjorde när jag var liten, eller för mig var det nog inte så roligt. Mamma skulle gå ner i tvättstugan och sa till mig "jag ska bara hämta tvätten jag kommer tillbaka snart"
Efter tio minuter kommer hon upp igen. Då står jag i hallen med gummistövlarna på fel fot, rödgråten i hela ansiktet och säger "mamma jag trodde du hade åkt till Amerika" hahaha, man är inte så klok när man är liten =)

har inte tid med rubrik

hahaha okej, jag var tydligen väldigt trött igår.. råkade skriva sweat istället för sweet.

Fick värsta chocken när jag vaknade i morse. jag glömde bort att jag hade lugg haha! kändes skitskumt för jag var fortfarande halvvaken, kändes nästan som jag drömde först. men jag tror att jag ska tunna ut den lite, det såg bättre ut! Idag ska jag ta och träffa Sandra, ska bli kul har inte träffat henne på ett tag. mindre kul är att jag fortfarande är sjuk. är badsugen men skippar nog det faktiskt.

Godnatt




somnar vlken sekund som helst, sweat dreams.

torsdag

mitt internet har inte funkat på hela dagen och gissa vad? jag överlevde :)
nu måste jag självklart gå in bara för det började fungera igen, haha.
Var på akupunkturen för sista gången idag, vilket var ganska skönt faktiskt. slipper mardrömmar om nålarna iallafall, plus att jag sover lite bättre nu. efter det gick jag ut med mamma och syster på promenad, den korta stunden solen var framme.

största händelsen på dagen: jag har klippt lugg! tro det eller ej. jag är verkligen inte van vid det. alla säger att det blev bra men jag vet inte vad jag tycker än.

Ikväll har jag varit med Lotten, tagit en låång promenad igen. eller ja är fortfarande med henne, men hon är osocial och ligger och pratar i telefon så jag sysselstätter mig såhär. vi ska väl ta och kolla på sex and the city snart skulle jag tro.

pusspuss

Without reason

I do it on a whim, with no motivation following
this line and I don't know why, but I've learned
 to capture time it's my redirection I don't want to
live this life, no I don't want to live this life without reason



blev lycklig när jag kollade ut

Godmorgon!

Halsen gör ont, jag är skithes och täppt som fan. men vad gör det? solen skiner!
om det inte vore för att mamma väckte mig halv tolv skulle jag nog fortfarande sova, hehe. har sovit sen klockan 2. fattar inte att jag kan sova så länge.

Idag ska jag upp till vällingby med Emma en snabbis. sen vet jag inte vad vi ska göra faktiskt, lär väl inte bli något bada med den här förkylningen iallafall. men sola känner jag för att göra.. känner hur blekheten långsamt kommer tillbaka...
nu ska jag bädda om sängen och duscha,    pusshej!

if i had more money..

När Thanh sa att hon skulle beställa grejer från asos fick hon mig att fastna där inne.. haha.. alltid kul och kolla. bara det att när jag hittade dom här söta skorna för endast 194:- så ville jag inte bara kolla, nej då ville jag köpa, men jag kan inte slösa mina sista pengar på skor. *snyft*


jag är defenitivt sjuk

eller.. definitivt kanske det stavas? haha iallafall..
inatt blev jag värre.. ont i halsen, och är jättesnorig.
kunde inte sova ett skit typ.. låg på tre kuddar för att
hålla huvudet högt men det hjälpte inte speciellt bra.
har inte bytt om idag än. hehe.. emma kom hit och vi
har bara glott på tv och på pirates of the caribbean,
ettan. den är så mycket bättre än dom andra filmerna.
och jack sparrow är ju bara så skön.

ikväll kanske jag ska träffa Emma igen, beror på vad jag orkar.
vi lär väl bara kolla film, haha. men vad gör man när det regnar och man är sjuk?

horoskop v. 28


såna där dagar man bara är

idag har varit en sån där riktigt seg dag när man verkligen inte gjort någonting typ. var på akupunktur sen åkte jag och Emma hem till Thanh och gjorde vad? absolut ingenting och ändå var vi där i flera timmar.
Ikväll hyrde jag och pappa en film. ska inte låta han bestämma nästa gång säger jag bara. There will be blood eller nåt sånt hette den.. inte direkt en höjdare.. fick sitta där i 2,5 timmar men jag hade iförsig glass och jordgubbar så jag klarade mig fint ändå =) haha

Tror jag börjar bli sjuk, kliar i halsen, är snorig, har huvudärk och är bara trött. känns inte så jättebra faktiskt. hoppas jag är bra om en vecka för då åker vi till västkusten. ska nog sova snart, borde göra det så godnatt

jävla regn

ja, rubriken säger nog allt,


Grattis Lotten 18 år!




love you

6 juli

godkväll

sitter hos Emma och kollar på när hon packar, very fun. hon ska nämligen sova hos mig inatt. vi bara ta det lugnt och se på film och så tror jag. vädret tillåter nog inget annat -.-
idag var jag iväg i barkarby med mami och papi och köpte en lampskärm. har bara haft en glödlampa hängande i taket hur länge som helst eftersom jag hade loftsäng förut som var för.
nu tror emma att jag sitter och snackar skit om henne här, men samtidigt så är ju det förståeligt om man är som henne. fast jag älskar henne ändå =)

time to go pusspuss

dom bra stunderna är tyvärr för få

den här dagen som skulle bli bra, jag som skulle ha kul ikväll.
istället slutar det med att jag går hem helt ensam för att jag inte orkar.
jag visste att det skulle komma närsomhelst, innerst inne kände jag det på mig.
vem försöker jag lura? hur länge skulle jag kunna låtsas att allt är bra?
sen kommer mamma och påminner mig om att det är två år sedan du dog idag.
great, nu mår jag ännu bättre.

=)






Vaknade vid 11 imorse, efter det åt
vi frukost och låg och solade
på Thanhs altan hela morgonen.
 så härligt!








Snart ska jag iväg till Lotten, ska fira henne för hon fyller 18
på måndag. asså fatta, 18?! , fan sjukt.
blev nys sklar med hennes present ska bara
klä på mig och lite så.

pussilipuss

så länge man är possitiv..

den här dagen har hittils varit så bra den bara kan bli. jobbade som sagt inte i morse. vid två tiden drog jag och Alex ner till hässelbystrandbad och låg där några timmar, ashärligt! Sol <3
efter det åkte jag iväg på lite "ärenden" jag inte kan nämna för jag vet att Lotten läser :)

Ikväll
har jag och alex samlat ihop några stycken för att spela brännboll :) ska bli kul! sen ska jag sova hos Thanh.


"So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around"

pusspuss

-

Jag slipper jobba mer. fan vad skönt. fan vad jag inte skulle ha ork till det. Det känns okej när man är med någon, men så fort jag blir ensam blir det jobbigt. har träffat Emma, Lotten, Sandra och sen Lotten igen så jag känner att jag tog mig igenom dagen bra! och nu slipper jag ha ångest över jobbet imorgon så vi får se hur det blir imorgon. som sagt, en dag i taget

jag kände på mig det hela tiden

Nu är det konstaterat, det känns overkligt, som ett slag rätt i magen. Jag har nog inte riktigt fattat faktiskt. hur kommer mitt liv bli nu?

Det värsta av allt var att gå till sjukgymnasten direkt efter.
"hur mår du?"
"
jo det är bra" (nej det är inte bra! jag har nyss fått ett livsavgörande besked och jag vill skrika rakt ut), fejkler.

Ringde Emma påväg hem. Pratade ut och så och det var riktigt skönt. Man märker verkligen hur mycket vännerna betyder i såna här situationer. Pratade även om annat vilket fick mig att för en liten liten stund glömma allt, eller inte tänka på det.
Hur som helst skulle jag vilja ligga och deppa ihop hela dagen, faktiskt. men jag vet att inget blir bättre av det. så jag ska dra mig iväg till vällingby med Emma nu om en stund, kan ju iallafall försöka.

snart..

imorgon är det dags.
vet inte om jag ska vara ledsen.
vet inte om jag ska vara glad.
känner mest panik faktiskt.

Gårdagens köp !

 
Legginsen är faktiskt finare på hehe ;D
(dom gröna solglasögonen kostade 10 kr, vadå fynd?)

Hej

Jag var helt säker på att jag inte skulle somna igår när jag la mig, med tanke på natten innan och så sov jag på dagen, haha. men jag somnade som en stock. sov iförsig bara 5 timmar så är trött ändå.
Wei. äntligen fick jag andra uppgifter på jobbet. jag fick plocka disk idag! (jag vet astråkigt men "kul" med lite variation).
Lotten mötte mig i stan och jag känner mig faktiskt asduktigt. köpte ingenting idag. okej, shoppade igår men iallafall, hehe. jag som skulle spara mina pengar köpte tre saker jag inte behöver men var tvungen. Thanh pressade mig.

Just nu sitter jag hos Lotten och jag är så trött att jag knappt orkade gå hit haha. hoppas på skjuts av pappa hem eftersom bussarna inte går. Ska tillbringa resten av kvällen med henne.

btw så förväntade jag mig sol idag, vart är den? -.-

tjohej

..


-

Trött
trött
trött!



varför kan man aldrig somna när man vet att man ska upp tidigt?
blir så irriterad, är alltid så.