22 Februari

Gissa om jag sov bra inatt! Det bästa med att sova dåligt är att man sover så skönt natten efter. Jag gick och la mig klockan tolv och somnade som en stock. Gårkvällen blev väldigt seg. Efter melodifestivalen så fortsatte jag att städa rummet och det är så skönt nu när det är städat! Sen låg jag bara och segade mig i soffan, fast det var skönt.

Idag blir det träning för en gångs skull. Jag börjar bli frisk nu, men jag hoppas att det inte blir sämre om jag tränar så jag är sjuk tills vi ska åka skidor. Jag måste även skriva lite mer CV och skriva ut dom. Ska nämligen dra in till stan imorgon och lämna in lite överallt för jag åker upp till landet på tisdag och är borta resten av lovet så jag kommer inte ha tid någon annan dag. Jag vill inte heller åka på helgen för då kanske inte dom ansvariga är där.

Jag har absolut ingenting att göra just nu, men men. får väl komma på något! hoppas ni får en bra dag.

Första dagen på lovet

och Katja är fortfarande sjuk.

Det värsta är att jag inte mår speciellt dåligt. och jag vill gärna träna, åh!

17 Februari

Snart är det sportlov, fan vad tiden går snabbt. Jag vet att jag säger det hela tiden, men det känns som att den bara går snabbare och snabbare. För min del är det bara två skoldagar kvar. Två ynka skoldagar. Ser väldigt mycket fram emot att åka upp till landet och åka skidor, ska bli jättekul. Synd bara att Emma inte följer med!

Nu ska jag ta och kolla på gossipgirl tror jag =) natti

Helgens fynd



29 :-

Hatar att vara pank.

Vem gör inte?

men det är extra synd om mig haha. Jag och Emma ska dra till vällingby nu och dreggelshoppa typ. Eller ja för min del blir det så iallafall. Jag förstår inte varför jag sitter och kollar på kläder på nätet när jag inte har pengar. Jag suktar bara mig själv.

 

Fredag den 13:e

OTURSDAG

haha, inte för att jag tror på det där det händer mig aldrig något på fredag den 13e *peppar peppar*
Idag är jag ledig vilket är väldigt skönt. Har varit och lämnat in två CV och simmat. Jag hade precis duschat någon timme tidigare så ringer lotten "skaru med mig och richard och simma". Great, lyckades blöta håret ändå, och huden blev kladdig för jag hade smort in mig. Men aja.

Jag måste verkligen städa mintt rum. Jag säger det hela tiden men nu ska jag fanemej göra det också.

pussis

Pluggpaus

Jaha så har man matteprov på torsdag då. Duktig som jag är så har jag inte gjort förra veckans eller den här veckans matteläxa så jag har lite att göra nu plus att jag måste plugga mer på sånt jag inte kan. Men det känns rätt lugnt ändå eftersom det nästan är det enda jag har att göra den här veckan.

Ska ta och måla mina naglar också innan jag börjar plugga igen :)

Goddag

Idag var vi och spelade tennis i Kirstineberg (idrottsdag). Det var första gången jag spelade men jag var grym. Efter det åkte vi och käkade på donken. Det var aslänge sen jag åt där. Det värsta är att jag har käkat choklad i en vecka och tyckte jag skulle bli nyttig nu. Och det första jag gör är att gå till donken hah.

Nu sitter jag hos Lotten och muppar mig. Ikväll ska jag på middag hos Sussie och Robin sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, men jag är trött!

GRATTIS THANH 18 ÅR





Bloggtrött?

Har inte uppdaterat på ett tag märkte jag. Hur som helst så hade jag världens bästa födelsedag och världens bästa tjejmiddag med världens bästa vänner.

tackhej