Gott nytt år!

Ska gå om 20 minuter, så det här blir mitt sista inlägg 2008.
Happy new year

så var 2008 slut

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var utanför Norden, woho!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg vad jag hade för löften så jag antar att jag inte höll dom haha

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nepp

4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja

5. Vad var din största framgång 2008?
Inse att man faktiskt måste kämpa för att få saker och ting bra, att man inte alltid kan ha det som alla andra. Man ska inte vänta och tro att det ordnar sig.

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tyvärr. Eller jag älskar iförsig att shoppa så det kanske inte är "tyvärr"

7. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, haha

8. Vad önskar du att du gjort mindre?
nedvärderat mig själv

9. Hur tillbringar du nyår?
fest hemma hos kussens pojkvän

10. Vem saknade du?
Mormor

11. Finns det någonting du ångrar med 2008?
Nej, man lär sig av misstagen och går vidare. Fast jag skulle ju gärna varit utan dom misstagen.

12. Första eller andra halvan?
Andra halvan var defenitivt bättre än den första

13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet?
Ingen aning, vill inte förvänta mig saker och ting.

14. Var du utomlands något år 2008?
Japp, i Turkiet =)

15. Vad var det bästa och det sämsta med år 2008?
Det bästa var att jag gjorde mig av med sånt i mitt liv som jag bara mådde sämre av, och som jag klarar mig väldigt bra utan. Har mått mycket bättre sen dess. Jag vet inte vad det värsta var. Det var nog att få reda på att jag måste leva med en sjukdom resten av livet.

Dagens köp



 

Fan att jag inte hittade något att ha på mig imorgon. Eller jag hittade såklart fina kläder men inte i min storlek. Det jag vill ha finns aldrig i min storlek. Tror det är karma eller nåt.

Thanh hittade världens finaste nyårsklänning, grattis till henne!

30 december

Godmorgon!

Städar rummet, inge kul. Kände att jag behövde en paus. Fast jag har bara städat i typ 10 minuter hahaha, är man lat så är man. Senare ska jag in till stan igen, fast med Thanh den här gången. Jag vill hitta något att ha på mig imorgon men jag har inte så mycket pengar. That sucks. Dags att återgå till städandet nu då.

Heldag på stan

Eller ja.. stan och vällingby faktiskt. Vi hittade ingenting i stan. eller jo en tröja som jag ändå ska lämna tillbaka.

Dagens inköp:

  • näsplopp
  • halsduk
  • tofflor


 

bye


Hemma från landet

Med ett singstar kan ni ju gissa vad jag och Amanda gjorde på landet, haha. Vi köpte ett till singstar när vi var inne i ljusdal. 80tals singstar. Det var såklart inte det enda vi gjorde, men en heel del. Det var faktiskt väldigt skönt att bara komma iväg. Det var jättehärligt, mycket snö och vi var ute och gick varje dag. I den minus 13 gradiga kylan!
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Nu ska jag iväg till kista med Sandra och kolla lite på rean. Något jag saknade där uppe var alla bra affärer, ofta inte ens h&m finns?! pusspuss





Perfekt julafton

Så var julafton slut. Jag måste säga att det var ganska klockrent att det började snöa imorse, med tanke på att vi inte har haft snö på hela december. Det var verkligen inte mycket snö men vadå, mysigt iallafall!

När jag vaknade imorse reagerade jag inte ens på att det var julafton. Ni vet den där känslan man alltid har när man vaknar och det första man tänker är "JULAFTON", den fanns inte men är man retard så är man. På morgonen bytte vi några julklappar sen åkte vi iväg till kyrkogårdarna för att hälsa på farmor, farfar och mormor lite. Jag mådde inte så bra imorse men mådde mycket bättre sen, efter att ha kommit ut lite och så. Jag och Amanda gick och mötte Lotten vid ett-tiden och vi gjorde seriöst ingenting tills kalle anka började,. Vi bara låg och slappade i sofforna men det var skönt. Egentligen är inte kalle anka så roligt längre, man kollar mest för att det är en tradition och för att man får in julkänslan lite mer. Den enda som är riktigt kul är ju den där hackspetten i skogen, älskar den.

Det kom över lite flera sen och sammanlagt blev vi 13 stycken. Det var så roligt när min farbror klädde ut sig till tomte haha. Jag och Lotten limmade på massa bomull i hans skägg, som halft ramlade av, menmen, barnen är lite för små för att fatta i vilket fall som helst.

Jag älskar fortfarande julen, men det är verkligen inte som när man var liten längre. Det är inte den där långa väntan på julklappsöppningen, eller den där spänningen flera dagar innan. Fast det är klart att man växer ifrån det. Nu tillhör man själv dom där jobbiga som sitter kvar vid matbordet när folk vill ha julklappsöppning. Mina föräldrar hade sagt att vi inte skulle få så mycket julklappar p.g.a turkietresan, så hade aldrig förväntat mig att få allt som vi fick! Vi fick ett playstation 2, singstar, ett minneskort till det, en extra kontroll och 2 spel! plus att vi fick massa annat. Tack mamma och pappa, ni är verkligen bäst.

Okej, julaftonen var bara nästan perfekt, har så jävla ont i magen. Men sånt får man stå ut med, kan inte skylla på någon annan än mig själv.



Imorgon blir det landet, ska bli jätteskönt. Hoppas alla hade en lika bra jul som jag. Puss och hej

I wish you a merry christmas


God Jul

En dag kvar och allt är nästan klart

 

.

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

Mysig dag

Nu har jag köpt klart alla julklappar förutom en. Det känns verkligen jätteskönt! Jag och Thanh gick runt ett bra tag i vällingby, men det kanske behövdes med tanke på att hon köpte sin första julklapp idag haha.



Älskar julstämningen i vällingby, jättemysigt, speciellt där vi satt och fikade.


Nu blir det Love Actually med min söta syster.
See you

Ingen skola imorgon = ingen söndagsångest.

På tjejmiddagen igår var det verkligen jättetrevligt, åt hur mycket som helst, usch. varför gör man alltid det när man är på middag? haha. Många gick rätt tidigt men jag och Lovisa stannade kvar till ungefär kvart i tolv, fattar inte vart tiden tog vägen faktiskt, det ända vi gjorde var att sitta och prata men det var mysigt. Jag gick och la mig vid typ 1 och när vaknar jag idag? klockan 12, av att mamma väcker mig. Jag antar att jag varit ganska slutkörd haha.

Idag ska jag till vällingby med Thanh och köpa julklappar, men den segkorven är inte klar förens vid 3. Har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med tills dess, eftersom det inte är någon skola imorgon behöver jag inte sysselsätta mig med plugg iallafall, fy fan vad skönt.


Bara jag som hör likheten?


20/12

sitter hos Lovisa och väntar medans hon duschar. Sen ska vi iväg till Jenny som ska ha tjejmiddag för tjejerna i klassen, ska bli mysigt. Haha, kom på två meningar att skriva sen blev det stopp? hur som helst, ha en trevlig kväll

Ta mig tillbaka



Happy

Jag struntade i dom där jävla fysiklabbarna! inte en chans att jag sitter i skolan till typ.. 4?! Vi hade ju kemiprov direkt efter avslutningen och det räckte för min del, det gick inge vidare bra heller för den delen. Jag var för trött för att stanna kvar. Att gå upp en och en halv timme tidigare än vanligt tar hårdare än man tror.

JAG FICK VG PÅ MITT MATTEPROV! guud vad skönt! Jag som inte orkade plugga så jag trodde mitt VG var långt borta men tydligen inte =) det gjorde dagen ännu bättre.

Mamma, Amanda och hennes kompis hade bakat pepparkakor så när jag kom hem luktade det i hela lägenheten, börjar få in lite julkänsla nu. Har nästan inte haft någon alls innan.
Jag funderar på att ringa någon och fråga om den vill hänga med och köpa julklappar, men, mitt rum är kaos och jag känner att jag tyvärr måste ta tag i det innan.

Äntligen jullov!

Äsch, orka rubrik

Tjenare!

Gårdagens matteprov gick väl sådär. Ett godkänt lär det iallafall bli men skulle helst vilja ha VG. Efter matteprovet fick alla gå hem, ja, förutom jag och Thanh dårå, eftersom vi hade fotolektion. väldigt orättsivt men det gjort inte så mycket, vi fördrev tiden rätt bra tills vi skulle börja och vi fick sluta vid halv 4 istället för 5 så det var skönt. Imorse hade vi ingen mattelektion eftersom provet igår var 4 timmar. Jag och Thanh åkte upp till vällingby och solade istället, så nu är jag neger (man kan ju alltid önska). Svenskan började inte föräns 5 i 1 och det var den enda lektionen vi hade. Det var två debattgrupper kvar, bl.a min som skulle debattera. Det gick väl sådär, man blir helt ställd när man väl står där men lite vettiga argument för ipredlagen fick jag väl fram, även fast jag är lite mer mot. Vi var två mot tre också så jag tycker vi gjorde ett bra jobb ;D

Imorgon har vi kemiprov, jag har inte pluggat något så jag måste plugga idag. Bara det att jag ska träffa Emma snart när hon ringer sen ikväll ska jag träffa Sandra, men ja, lite tid ska jag allt hitta ändå. Det är sista dagen jag kan träffa Emma idag för hon åker till Caribiean (haha ingen jävla aning om hur det stavas) imorgon och är borta hela lovet.



Hoppas du får det jättebra, kommer sakna dig


bara stå ut dom sista dagarna

Lyckat. Jag som skulle ha pluggat när jag kom hem från Thanh. Nu har jag nästan pratat med Emma i 2 timmar och hur mycket har jag pluggat? ingenting. Jag får helt enkelt gå upp tidigare imorgon och plugga, provet börjar ju inte förens kvart i tio. Vi fick tillbaka våran fysiklab idag. Resultat? IG. Det roliga är att ingen av våran klass eller den andra naturklassen fick G på labben. ALLA fick IG. Då undrar man ju om det är elevernas eller lärarnas fel?

Hur som helst är det sista jag borde göra just nu att sitta vid datorn. Då resten av veckan ser ut så här:

Imorgon: Nationella Matte C och fotoarbete
Torsdag: Debatt om Ipred på svenskan
Fredag: Kemiprov och 3 fysiklabbar. TRE fysiklabbar, fy fan.

så ja.. hejdå

Sista skolveckan

Imorse hade jag så bråttom att jag inte hann dricka upp mitt te eller dra upp rullgardinen. Jag var tvungen att gå upp tidigare för jag skulle till läkaren och på morgonen är en timme väldigt mycket. Jag var i skolan 25 minuter innan vi började och till min räddning stod Thanh utanför skolan, hon hade blivit skjussad.

Jag orkade verkligen inte ha matte, vi har nationella på onsdag och jag har nästan gett upp, fattar typ hälften. På lunchen gick brandlarmet, kul! mitt i maten. jag slängde i mig maten sen gick vi ut och det var inte falskt som det brukar vara, det brann faktiskt inne i köket.
Jag och Matilda var nära att fly från engelskan. Men vi ångrade oss och gick tillbaka haha. Vi skulle egentligen haft läxförhör men virrig som våran engelskalärare är så hade hon glömt bort det. Jag förstår inte varför hon är lärare. Ingen gillar henne. Ingen av lärarna heller för den delen. Efter engelskan satt jag och Matilda kvar i skolan och jobbade på en engelskaplansch som ska vara inne imorgon, och vi som inte ens hade börjat skriva om texten till engelska, tills jag kom med min geniala idé smart som jag är! (jag är alltid smart). Jag satte in ett översättningsverktyg på min privata blogg, skrev texten på svenska, postade inlägget och översatte det till engelska haha. Fan vad lyckliga vi blev, sparade lite tid där iallafall. Inte alls fusk eheheh. Jag hoppas vi hinner klart till imorgon.


Sooner than it seems life turns around

Twilight

Igårkväll blev det bio med Åse på Sergel. Shit vilken bra film, blev förtvivlad när den var slut.
Jag visste att han var snygg, men efter att ha sett filmen, omg.

Idolkväll

Har ni någonsin sätt en så glad människa som Kevin? Jag blir seriöst glad varje gång jag ser honom, shit vilken energi. Han var verkligen en värdig vinnare. Hans röst är helt underbar, men Alice var också bra. Det slutade med att jag satt och kollade på idol ensam (eller med familjen faktiskt), eftersom alla jag ringde hade annat för sig. Och Lotten som ville att jag skulle komma på fest, visst det vore sjukt kul men jag sätter mig helst inte och åker 1,5 timmar helt ensam, och tur var det för jag är helt slut nu (ovanligt att jag är trött på fredagar hah). Ska nog lägga mig snart. Gud vad sorgligt, jag har typ lagt mig innan tolv varje fredag i en månad eller något.. hmm..okej lite överdrivet men tidigt iallafall.


Jag har nog aldrig tröttnat på denna låt.


Godnatt

Min familj är väldigt kärleksfull

Mamma:

"men åh, kan inte någon släkting som vi inte känner så bra dö så vi kan ärva lite pengar?"


12 December

Fredag och en vecka till avslutningen, underbart!
Vill ni höra om min roliga avslutning? kemiprov efteråt och sen TRE fysiklabbar att göra. undra när jag kommer hem?

Idag åkte vi iväg tidigare till skolan för att kolla på luciatåget. Det var typ bara folk från andra skolor med i vårat, ingen från vår skola ville väl vara med haha. Sen har väl dagen rullat på som vanligt, eller har otroligt nog varit ganska pigg.
I helgen blir det julpynt och plugg, och förhoppningsvis kommer jag iväg och köper julklappar också. Imorgon ska jag och Åse iväg och se Twilight. Den verkar asbra och har inte hört något dåligt om den så det blir skoj. Nu måste jag nog städa rummet (om jag orkar)

Bamyl i mitt hjärta

När jag kom till skolan fick jag dåliga nyheter. Vi skulle ha extramatte för att vi fick en lektion inställd för länge sedan så vi hade matte i 2 och en halv timme. Om det var jobbigt? japp. På lunchen hittade vi en ny lekstuga, idrottssalen. Nej men förra veckan på lunchen hade dom tydligen varit där för ingen har lektion då, så Matilda ville smita in dit igen och eftersom vem som helst kan komma in där så underhöll vi oss lite. Eller okej, ganska mycket för vi var asvarma när vi gick ut haha.



Thanh fick roligaste bilden på Matilda, synd att jag inte har den. På svenskan var det jätteskönt, vi gjorde ingenting tror jag. Vi diskuterade bara hur vi skulle framföra våra argumenterade tal i en debatt och lämnade in böcker, jätteskönt.
När vi slutat blev det inge matteplugg för min del (hade ju redan pluggat sjukt mycket på morgonen) så åkte in till stan med Thanh och hennes kompis istället, gick runt och kollade lite julklappar, satte oss och fikade.  Vi satt och fikade jättelänge. Jag mådde väldigt dåligt så jag köpte bamyl och tog den på fiket. Sen försvann huvudvärken, jag blev jättepigg, dansade och nu är jag fortfarande på topp. Det är nog den bästa uppinningen på länge, iallafall för mig. Det var sista danslektionen idag vilket känns väldigt konstigt. Jag ska inte fortsätta nästa termin, ska dansa något jag kan istället. Det får bli showdans eller hiphop.

Imorgon blir det lussetåg i skolan sen slutar jag ju fyra *suck*. puss

Torsdag

Godmorgon!

Brukar vanligtvis inte sätta mig vid datorn såhär på morgonen, men har tid över och var tvungen att lyssna på musik.
Idag mår jag betydligt bättre men fortfarande dåligt. Det känns okej att gå till skolan ändå faktiskt. Efter skolan ska jag nog stanna kvar ett tag och plugga matte innan jag åker iväg till dansen, har ju ändå väldigt lång tid där emellan.
Ska fixa iordning det sista nu.

Dags för skola
 

Min kropp gillar inte mig

Sådär, förkylningen mycket bättre! Gud vad skönt. Men är det inte förkylning så är det något annat. Jag har sovit dåligt i två nätter nu och okej det kan man stå ut med. Men jag har sån mensvärk att jag inte kan gå rakt, det är sjukt! Har mått så dåligt hela dagen trots att jag tog en tablett innan jag gick hemifrån. Vid tvåtiden orkade jag inte mer så jag gick till skolsköterskan. Hon är seriöst en av dom snällaste personerna jag träffat, alltid lika gullig. Jag fick lägga mig i vilorummet och fick en alvdedon, och vad gör hon? Hon springer ner till cafeterian och hämtar varm choklad till mig!

Värken gick inte över trots allt och jag bestämde mig för att gå hem. Eftersom jag missar den långa fotolektionen så gick jag ner och pratade med läraren så jag vet vad jag ska göra för något. Hon hade lektion så jag gick in och frågade om hon hade tid. Ni skulle sett hennes min, det är nämligen alltid folk som frågar om dom får gå hem och jobba eftersom lektionen är så sent. "nej jag har inte tid, jag har 31 elever! du får komma när din lektion börjar, ALLA ska komma på mina lektioner, inte gå hem och jobba!!". Hehe oj vilken chock jag fick, gud vad frustrerad hon var, och han som hon stog och hjälpte bara stirra på mig. "jo men jag mår jättedåligt så jag tänkte bara kolla vad nästa uppgift är för jag ska gå hem". Snacka om att hon fick dåligt samvete. "nej men oj gud förlåt jag ser verkligen på dig att du mår dåligt, det var inte meningen, förlåt. Kom så ska jag visa" så gick vi in i ett rum och gud vad trevlig hon var sen =P haha.

LIgger i min säng just nu och kan knappt röra mig, vet inte vart jag ska ta vägen, ska iallafall sätta på en film eller något. puss!

2 veckor till julafton

Tiden går så snabbt, som vanligt. Har ni tänkt på att alla tycker att tiden rinner iväg? hur ofta hör man "gud vad tiden går långsamt"? Det är klart jag längtar till julafton, vem gör inte? Men jag börjar känna mig sjukt stressad när det bara är 14 ynkliga dagar kvar dit, och det finns så mycket annat man måste hinna med. Jag har bara köpt en julklapp än sålänge och jag har ingen aning om vad jag ska köpa mer.

Inatt sov jag pissdåligt, verkligen dåligt. sov max 3,5 timmar tror jag. Men vad ska man göra åt saken? upp och hoppa och kämpa sig iväg till skolan ändå, var ju trots allt borta fyra dagar förra veckan och nu har jag ingen förkylning att skylla på längre. Jag har seriöst varit sjuk så mycket den här terminen att jag har ett G minus i idrott för att jag aldrig kan vara med. Men idag var jag minsann med på badmintonen ;)

Jag borde egentligen ha pluggat när jag kom hem, men efter en hel skoldag med 3,5 timmars sömn kände inte min hjärna för det, så jag satte mig och kollade på extreme home make over, och varje gång jag kollar på Amerikansk skit blir jag lika irriterad. Visst, det är ofta inte roliga saker familjerna varit med om, men snälla, måste alla gråta hela tiden, måste dom överdriva precis allting? allt blir så genomskinligt, speciellt tjejerna som är med i programmet. När dom varje gång berättar hur ont det gjorde i deras hjärtan när blablabla o.s.v. Antingen ska det vara överdrivet eller så ska allt vara ytligt och kallt. Jag och mamma satt och kollade på "my sweet 16" och blev seriöst chockade över hur dom beter sig. Det enda dom bryr sig om är sig själva och om att vara populära. Eller som ett program där 2 tjejer skulle träffa en och samma kille. När dom ser varandra börjar dom kolla snett och klanka ner på varandra det första dom gör. "har du nyss gått upp eller? ditt hår är förjävligt" "den där korta kjolen är jätteslampig" "jag kommer definitivt vinna det här, jag är mycket bättre, hon ser ut som en slampa". Det var första gången dom träffade varandra! Vad är felet? gör bara program där folk beter sig som människor.

Ja jag är trött och lättirriterad men vart ska man klaga om inte i bloggen? haha. När jag ändå håller på kan jag passa på att säga att jag har sådan huvudvärk och inte orkar plugga. Men jag är glad ändå =)

Leka med döden

Måndag avklarad och bara 9 skoldagar kvar sen lov! ska bli så underbart. Jag mår mycket bättre nu vilket också är underbart. När jag kom till skolan fick jag veta att om man inte lämnade in historiauppgiften i lärarens fack i fredags så fick man IG. kul, två IGn av tre moment i historia, usch inte alls roligt.

När jag var påväg ifrån skolan såg jag att min tunnelbana gick om 1 minut och jag var väldigt högt upp i backen. Jag trodde att jag kollade noga efter bilar. Det stod bilar parkerade så jag smet mellan två stycken för att springa över vägen. Jag kan ju säga att jag inte kom långt, för efter ett steg ut i vägen såg  jag något vitt ca 2 cm från mitt huvud som visade sig vara en skåpbil. Men inte nog med det så tryckte den sig mot mina ben!! fy faan vad läskigt det var. Skulle jag sprungit ut typ en halv sekund tidigare hade jag,.. varit död nu?

Nu ska jag skriva förargumet för ipredlagen (svenskauppgift) som jag inte lämnat in än. och jag ska göra det innan jag gör massa andra saker, fastnar alltid med 100 saker innan. ska inte ska inte ska inte den här gången.

Helgen går mot sitt slut

Jag gillar inte söndagskvällar, inte alls. Speciellt inte den här, för jag vet att jag måste till skolan imorgon och jag mår fortfarande inte bra, men när jag tänker på att det bara är två veckor kvar mår jag bättre. Sen kommer jag på att jag har hur mycket som helst att göra ochsaker jag inte har lämnat in och då mår jag helt plötsligt inte lika bra längre.

Jag mådde inte alls bra imorse så jag bangade på att åka till vällingby, men sen åkte jag upp och träffade Lotten och hennes kompis för att köpa lite julklappar ändå. Det var lite osmart faktiskt men jag ville inte sitta inne en hel dag till. Vi var inte där så länge men jag lyckades åtminstone köpa en julklapp och hitta något mer att önska mig =D


Ni måste kolla! spola fram till 2 minuter och 40 sekunder. Killen är grym, 7 år! såå söt

Lördagens sysselsättning

Mitt Lottens och Annas pepparkakshus


Vad tycks?

  

6 december

Halloj,
Sitter här med Sandra och Lotten och gör ingenting, men det är alltid trevligt. Eller jo, Lotten provar typ alla mina jeans och jag sitter och bloggar så något gör vi iallafall.
Idag har jag, Anna och Lotten bakat pepparkakshus.. det blev jättefiiint =), sen har jag bara suttit och sjukat ner mig för efter igår mår jag sämre, IGEN. Har hållt på och somna hela tiden sen typ fyra.

aja time to go puss

All otur på en gång

När jag trodde att jag inte kunde må sämre så började mina magsmärtor som jag haft till och från bli mycket värre. Pappa ringde till vårdcentralen som sa att vi skulle åka in till akuten, great! Jag som låg och halvsov i soffan med världens huvudvärk. Först fick vi sitta och vänta på barnakuten typ en timme, sen skickade dom iväg mig till gynakuten så fick vi sitta där i evigheter istället. Jag fick ta ett kissprov och sen när det blev min tur så frågade hon lite grejer och sa till sist "ditt kissprov gav utslag på att du är i en tidig gravididet" haha whaaat. Jag sa att det var omöjligt. Hon tyckte det var väldigt konstigt och tog ett ultraljud på mig, satt och stirrade på skärmen jättelänge och konstigt. "är du säker på att du inte kan vara gravid?", "ja, säker". Det konstiga var att när pappa ringde vårdcentralen och beskrev mina smärtor sa hon direkt "jaha men har hon tagit ett graviditetstest?".
Hon började tillslut trycka på magen och det gjorde väldigt ont, mest nertill. Hon sa att det kan ge lite fel på kissprov eller att det kan vara andra orsaker till att det är possitivt så jag fick ta ett blodprov istället, och fick sitta och vänta i evigheter igen. Aja, fanns ju tv där iallafall! Blodprovet visade åtminstone på att jag inte var gravid. Dom misstänkte att jag hade haft en cycsta på äggstocken som spruckit. Eller möjligen en urinvägsinfektion som spridit sig upp, men det svaret får jag inte föräns om några dagar. Jag skulle iallafall höra av mig om smärtan blev värre, och det gör fortfarande ont =(

Sammanlagda timmar på akuten: 6 och en halv jävla timmar



Idag är förkylnigen iallafall lite bättre, eller ganska mycket bättre. Jag ska äta frukost nu och kanske ta mig iväg till skolan iallafall. Bättre att komma på någon lektion än ingen alls!

hatar förkylning

Det här är nog det värsta jag mått på hur länge som helst. Hade feber i morse igen, och huvudvärk så det bara skriker om det. Jag tänkte åka och göra provet åtminstone men nej, det gick inte, helt omöjligt. Jag har bara legat i soffan hela dagen, har inte orkat göra någonting annat. Bara jag sätter mig vid datorn nu i nån minut blir jag helt veck i huvudet.
På dan kom Lotten hit en stund innan hennes lektion hon skulle gå på. Men hon är lika sjuk hon ( råkade visst smitta ner henne =( ) så vi deckade i varsin soffa.

Jag ska nog gå och lägga mig snart, trots att jag sovit massor är jag dödstrött. pusspuss!


--

Jag hoppas att ni har sett Highschool musical 3
för ni visste väl att jag och Åse är med i den?!
 
Ja min humor är sämst men jag skyller på att jag mår åt helvete just nu och borde gå och lägga mig. puss och godnatt!

Hallelujah för mig

Jag tog mig till skolan även fast jag trodde att jag skulle avlida. Nu är febern bättre iallafall men huvudet är katastrof. Jag var jättenära på att gå hem men jag hade ju kemiprov efter skolan så jag stannade faktiskt, och det gick helt okej. Imorgon har vi fysikprov och jag vet inte ens vad vi har prov på, sen har jag ett arbete som ska vara inne. Jag säger bara hejdå dator, hej skolböcker!

Sämst immunförsvar

Jag som trodde jag blivit av med febern jag hade i lördags, men nej, igår kväll märkte jag att den fortfarande var kvar och det går inte att beskriva hur dåligt jag mådde imorse (och fortfarande mår), feber, huvudvärk, ont i halsen, ont i bröstkorgen när jag hostar plus att jag sovit sjukt dåligt. Jag är så trött på att vara hemma, det är så tråkigt.
Så hur ska jag spendera min dag? ehm, jag borde egentligen plugga en jäävla massor men kommer säkert inte bli så. Jag skulle egentligen behöva sova också men om jag gör det kan jag nog inte sova ikväll. Så ja, jag får helt enkelt leta grejer att önska mig i julklapp och sitta och tycka synd om mig själv :)