Vill ha!



image110

Pumps från scorett, perfekt med låg klack eftersom jag är lång.. .. längar efter mina pengar nu (a) !

Slutkörd,

shit vad jag är trött. Har stått upp konstant i 3 dagar nu.. och inte nog med det tvingade Lotten med mig på en promenad, men det var mysigt :) (däremot håller nog inte benen med). Sen var jag hos Nathalie en stund på kvällen... och nu ska jag sova, underbart!


5 minuter innan jag slutar:
Jag: jag är klar!
Chefen (blinkar med ena ögat): Vilken bra tajming, mannen!

haha.. han är typ.. 45 år? aja, dom var trevliga där iallafall =) mer orkar jag inte skriva för tillället.

puss och godnatt!

Yes!

Sådärja, slutjobbat för idag och bara 2 dagar kvar. Men vet ni vad det bästa är? jag tjänar 105 kronor/timmen + semesterersättning. Vilket betyder att jag får över 2400 kr för 3 dagar, inte illa!! =D
Och nu har jag fixat så jag får jobba i sommar också, i'm happy!

Är inte lika glad över hur trött jag är, eller hur tråkigt jobbet var, haha. Men den delen skippar vi!
ska försöka bli klar med biologin nu. måstemåste!

pusshej!

slutet av dagen

ungefär 2 månader efter min födelsedag fick jag äntligen min present av Sandra. Den har legat hemma hos henne hela tiden, haha. Jag fick en sunsilk volymgrej för håret, två näspluppar och ett jättegulligt kort.
Tack Sandra!

Ikväll hade jag jävligt kul kan jag säga, haha. Tänker inte säga vad jag gjorde, men inget jag kommer glömma i första hand :) men eftersom jag ska jobba imorgon är jag hemma rätt tidigt, ska sova snart, men först ska jag ta något att äta.

Godnatt!

JOBB =D

pappa räddade mig, jag ska få jobba på hans jobb i 3 dagar. Säkert skittråkiga grejer men jag säger bara en sak... peeengaaar! kom verkligen lägligt.

Ut i det mysiga vädret!

Igår hyrde vi solstorm. Den var faktiskt bra för att vara en svensk film, svenska filmer brukar alltid vara så sega. Kunde iallafall sova den här natten, vilket var väldigt skönt

Kom in för ett tag sen från en liten promenad med mamsi! Det var ju inte speciellt fint väder i morse ,men bara för att vi gick ut så blev det ännu mer molningt, typiskt. Lyckades få några bilder från stranden iallafall ;) Kändes rätt konstigt att gå ner dit. Tänk att det snart är 2 år sedan du dog här, tiden går så fort!

    

-

Att se dig såhär, känns som en nystart på livet.

måndag

blev ingen solning idag.. mådde för dåligt så jag tog lite migränmedicin och höll mig hemma.. har suttit inne hela dagen, inte gjort något speciellt.
Nu ska jag iväg och trägga Nathalie och Thanh, sen ska vi iväg till Markus.
ha en bra kväll :)

James Blunt



Helvetes natt

Jag sov inte bra på hela natten. Gick och la mig vid 11 med världens huvudvärk, och tänkte såklart att jag skulle somna snabbt. Sist jag kollade på klockan var den 1. Jag vaknade flera gånger och drömde jättemycket skumma saker...Trodde huvudvärken skulle vara borta idag men det är den inte...

Idag ska jag iallafall åka och sola med Thanh och Emma. Jag är lite sjuk, har hört att man inte ska sola när man är sjuk, men det kanske inte stämmer? Hoppas inte det iallafall, höhö. Har ingen aning om vad jag ska göra sen.. vill göra något roligt. Varför ska man vara sjuk på lovet när man ska ha kul? 'suck'. så snöar det också.. kan det bli bättre?

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, och gå och måla om mina naglar istället, haha =)

PUSS

Längre dag än väntat

Det gick faktiskt bättre än väntat att gå omkring i stan
idag... det var väldigt varmt med allt jag hade på mig
men bättre det än för kallt. Och jag hittade äntligen en
väska. Har velat ha en hur länge som helst (en stor)
men inte hittat någon jag tycker om. Nu hittade jag
den här väskan från Oasis =) Vi skulle egentligen
bara gått in på monki, men stannade i flera timmar,
haha


Köpte även 2 nagellack, ett halsband och en foundation


Haha tjejen i kassan på h&m var hur trög som helst. Halsbandet blev 53,50 och jag ger en hundring. Sen säger jag att jag har fyra kronor och ger fram dom.. Hon tar emot dom men står som ett fån hur länge som helst. Typ ursäktar sig lite och mumlar fram "hmm vänta nu" ,"hur blir det här" o.s.v. Sen sa jag "jag ska ha tillbaka 50,50 kr". "jaha,.... vänta.....". Det tog en stund innan hon ger tillbaka 50,50 exakt som jag sa, men fortfarande ite osäker... haha jag undrar hur dum hon kände sig sen... Jag vet hur det är att få hjärnsläpp, men pinsamt för henne :P



Ikväll ska jag och Emma bara ta det lugnt. Känner mig faktiskt lite bättre nu men lika bra att ta det lugnt en extra dag, kanske kolla på film eller något!

snyggaste outfiten!

Egentligen borde jag inte gå ut idag, men det är ju så tråkigt att sitta hemma och glo hela dagen...
så bara sätta på sig en massa kläder och dra!, Har leggins under jeansen, en svartgrå tröja som sticker långt utanför min vita polotröja som är förliten. (har inga rena varma tröjor). kan ju konstatera att tröjan är skitful.
Säger bara en sak, tur att man har ytterkläder på sig! haha. =)
Så man kan ju hoppas att jag inte blir sämre p.g.a kylan iallafall...
Nu ska jag och Emma in till stan,
ciao!

Söndag

Jag satt faktiskt inte inne och isolerade mig hela dagen igår. På kvällen åkte jag, Thanh och Nathalie hem till Markus och satt och glodde på tjocktjuven, haha. Kan ju inte påstå att filmen var bra.. den var skitskum.
Även fast vi bara tog det lugnt så mår jag sämre nu *suck*. är så trött på att vara sjuk!!

Idag ska jag träffa Emma. Hon ville åka till monki men jag vet inte om jag orkar det faktiskt, annars ska vi väl ta och leta lite jobb.. Eftersom min chef inte svarar när jag försöker få tag i henne, hon är helt hopplös!

Dags för frukost, puss

Glad påsk mormor!

haha jag och mamma fick en konstig idé. Vi gick iväg till kyrkogården och la ett målat äggminneslunden (där mormor ligger). Tror pappa tyckte vi var rätt knäppa, menmen. Personligt kan man ju inte säga att det inte var ;) höhö.
Nu har vi precis ätit middag. Fläskkotlett med potatis blev det, riktigt gott faktiskt! Efter en väldigt seg dag ser jag fram emot att träffa Nathalie, som jag ska ringa nu :)

pussochkram

Påskafton

Emmas söta små kycklingar!                                Mitt påskägg!
(                                                 




Gick upp väldigt tidigt imorse för att äta frukost med Mamma och Amanda. Kände mig helt död. Jag och Amanda fick varsitt påskägg (hennes var guldigt). Jag hade sagt att jag inte ville ha något godis i mitt så jag fick tuggumin, extra drops och sånt sen fick jag ett par strumpor och trosor.

Idag ska jag Isolera mig hemma, haha. Slutade äta penecilinet igår så nu är mitt immunförsvar jättedåligt.. tänkte göra lite skolgrejer så har man det överstökat..


Glad påsk :)

LOV!

Min första tanke i morse var
ånej jag orkar inte gå upp!
Jag blev väldigt glad när jag insåg att jag inte behövde.. haha =)

Igår var jag Nathalie och Thanh och kollade på P.S i love you. Den var riktigt bra faktiskt...
Nu snart ska jag iväg och träffa Åse lite snabbt.. hon åker till Spanien imorgon.. sen ska jag nog träffa Emma...
har kommit på att jag ofta är stressad när jag skriver mina inlägg.. haha.. men jag hinner faktiskt inte skriva mer nu..

puss

Aaaaj

Jag sitter och syr i mitt linne, men det var lite tjockt så jag tryckte hårt för att få igenom nålen.. tror ni inte att nålen åker igenom min tumnagel.. altså, baksidan på nålen. inte speciellt skönt...
för övrigt har jag bara suttit hemma och sovit och pluggat idag.. mår inte så bra så det blev ingen skola för min del..

Jag och Thanh funderar på att pierca naveln ;D men vet inte om jag vågar, haha.... har tänkt göra det förut men det har inte blivit av.. Nathalie piercade sig i läppen idag, så hon fick mig att börja tänka på det igen.. hehe..

Aja, bara fortsätta sy nu då =).. pusspuss

gah ge mig SOMMAR

image93

Bild: Öland 2005

Neej inte snö!

Orkade verkligen inte vara kvar i skolan idag. Tänkte åka hem efter biologin men jag åkte förbi Nathalie istället (som var hemma idag). Så nu sitter vi här och häckar, höhö. egentligen skulle jag ha slutat kvart över 4 idag.
Sen ska vi till Thanh och plugga lite samhällskunskap.

Man blir seriöst deprimerad av det här vädret.. det SNÖAR!! usch och fy..

fan,

Ni tror att ett förlåt är lösningen på allt,
att ni bara kan förklara er sen är det bra.
Nej, det är långt ifrån bra, jag tänker inte låtsas längre.
ni inser inte hur mycket ni förstört oss, er själva, allt!
Just nu vill jag inte ens se er.
Dra åt helvete.

Lyckas alltid fynda :)

Idag var jag och Emma inne i stan..
och köpte present till Nathalie (kan inte säga vad, hehe).
Jag hittade även en väska på secound hand för 45 kr.
den köpte jag kan jag ju säga :D
 .. jag som inte skulle ha en svart.. nu har jag en svart till *suck*.
Snart ska jag iväg till Nathalie,, vi ska fira henne lite idag..
har inget annat vettigt att skriva.. haha.. pusshej!


Tårtan

Min och Thanhs tårta till Nathalie blev trots allt god! haha.. nu är den fakiskt uppäten.. av endast oss 3 :o

image89

Dags för skola, puss!


hurra för Nathalie!

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är att jag håller på med mitt rum och datan är urkopplad.. saknar den inte speciellt mycket heller faktiskt.. nu inser man hur mycket tid man slösar på att sitta framför datan.. haha :)
Just nu sitter jag hemma hos Thanh som äter.. sen ska vi till Nathalie med vår fiina tårta vi har bakat till henne.. för hon fyller år idag!

GRATTIS ÄLSKLING!


image88

var på vårdcentralen idag igen.. svinkopporna har kommit tillbaka så jag fick en ännu starkare medicin nu.. usch kan det inte bara försvinna!

dåligt med prov på måndagar,

I morse vaknade jag inte 20 över 8 som igår iallafall.. haha... jag gick upp halv 9 på en lördag.
Idag ska vi äntligen skruva ner min äckliga loftsäng, som bara står ivägen eftersom jag sover på madrassen på golvet just nu.. sen är det bara börja fixa ;D hihi.
Ser inte direkt fram mot mina andra planer idag.. pluggapluggaplugga...
ooorkar iiiinteeeeeeee..
bara att sätta igång då..

 pusspuss

Lördag

Min dag har varit så extremt rolig. Städat rummet och suttit och pluggat biologi... haha.., men snart ska jag Emma och Thanh iväg till kista.. shoppa och äta lite =) sen ska vi till cityterminalen och möta Nathalie som kommer hem idag! =D =D hon har varit och åkt skidor i en vecka nu...
Så kvällen ser lite ljusare ut än dagen varit iallafal... hehe... PUSS

Lite shopping i Kista centrum ;D


egentligen skulle jag och Thanh ha åkt in till stan efter skolan, men vi orkade inte för båda var verkligen helt döda. så det fick bli kista istället =)
  • Jacka - H&m 298:-
  • Linne - Ginatricot 129:-
  • Linne - Ginatricot 149:-
  • Leggins - Tippy 30:-
     
     

suck,

Bra jag är.. tänkte sätta mig för att göra mina läxor men jag har ju glömt 2 av dom 3 i skolan så.. blir väl bara Fysiken att göra då.. haha
Idag var vi på Naturhistoriska museet, kan ju inte påstå att det var kul.. hehe.. vi har prov på måndag så en genomgång skulle kännas lite mer nödvändigt än att gå runt på museum.. menmen.. Imorgon är det fredag och det är skönt.. måste bara komma på något att göra i helgen... tihi

Ibland kan man bara sitta och prata hur länge som helst.. om hur oviktiga saker som helst.. utan att man tröttnar.. det är iallafall jag och Thanh bra på, haha. vi tänker alldeles för mycket altså.

Alltid lika roligt.

Det spelar ingen roll om man är på skithumör.. sånt här är alltid lika jävla kul.. haha!




finally.

Yes!
Blev klar med både engelskan och svenskan igår.. och nu är samhällskunskapsprovet också aklarat.. så nu kan man ju nästan andas ut.

Idag går man i skolan från 8.25 - 16.00. Inte vidare kul faktiskt.. med tanke på att jag Åse och Thanh kanske ska stanna kvar efter skolan för ett fixa en grej till biologin...men jag står ut :)
Jag och Thanh tänkte egentligen åka och sola på lunchrasten eftersom den är en och en halv timme.. men jag har för mig att det inte är bra att sola när man är sjuk.. och jag är väldigt förkyld så jag tror nog inte att vi gör det.. menmen.. får väl se :) ciao

-

Varför blir det alltid såhär?
Varför ska allt rasa när man trodde det skulle bli bra?
Fan för allt.


godmorgon!

Idag är jag hyfsat pigg.. man kan ju hoppas att det håller i sig hela dagen. eller iallafall minst halva.. annars har man ju dextrol i väskan ;D höhö.
Jag vaknade en halvtimma senare än jag egentligen skulle gått upp ändå har jag tid över nu.. jag tror alltid att jag ska ta längre tid på mig än vad jag gör.... och ändå slutar det alltid med att jag stressar i slutet.. så ska nog ta ovh gå från datan nu iallafall...

have a nice day

Tillbaka till vardagen..

det var sjukt roligt att åka skidor :D .. perfekt väder.. perfekt sällskap ;). sen kan jag ju inte påstå att jag är en stjärna på att åka skidor.. höhö... eftersom Emma är så otroligt snäll och lägger in en video i hennes blogg när jag ramlar.. så får man väl bjuda lite på sig själv.. (jag fick faktiskt staven mellan benen, fråga mig inte hur).

Första dagen började inte sådär jättebra.. tappade min stav efter halva backen och fick klättra upp i en svart backe. mina krafter var inte på topp efter det.. hah. även fast det var rätt isigt var det ändå perfekt..
Andra dagen hade det snöat rätt mycket och det var svårare att åka.. men det var askul ändå!

image94

Lyckades faktiskt göra en del skolgrejer under lovet som skulle göras (stoolt).. så därför ska jag göra min svenska
recension nu !

PUSS