30 Juli

levande zombie. sover så konstigt nu för tiden, och när jag väl kan sova länge så vaknar jag över att dom håller på med huset. menmen. Igår var det jobbmöte och det tog seriöst hundra år, för eteråt skrev vi på anställningsavtal och grejer. Jag och Lotten drog till vällingby och där hittade jag som vanligt grejer på rean haha. men nu är det slutshoppat för mig ett tag framöver. Efter vällingby blev det träning och sen ut på cykelrunda till johannelundstippen, det var hur mysigt som helst.

tubklänningen är finare på
 
 

Idag blir det stan för Lotten ska lämna tillbaka ett linne. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på.
pusspuss

Hjälp


Måndag

Lördagen blev inte direkt som planerat - inget stan för mig. Jag, Anna och Antti skulle på en "tillsammans" fest på dagen. Men när jag och Anna kom dit och insåg hur misslyckat det var så drog vi hem till Antti istället där även Yannick var. Vi beställde pizza och förkrökade där istället, mums! Senare kom även Lotten och Richard och vi drog iväg på efterfesten i stadshagen. Som tur var blev det väldigt lyckat och vi hade askul! Sandra och Huma kom dit också lite senare men det dröjde inte lång tid innan dom åkte hem. Blev lite för mycket alkohol för dom kanske haha.

Jag gick och la mig vid halv 6 och det fick man ju sota för igår. Råbakis! Jag träffade iallafall Sandra så vi hade bakfylleångesten tillsammans. Idag kommer min kära familj hem så jag har fått städa lite. Ska väl dra iväg och sola snart, är trött på att inte vara brun :(

see you

By my self

Känslan av meningslöshet har tagit över senaste veckan. Är säkert vädret, konstiga sömn och matvanor och för mycket alkohol, hrmpf. Blir det inte bättre väder nästa vecka när jag är ledig så blir jag fullständigt galen och gräver ner mig någonstans, för sen ska jag jobba skiten ur mig innan skolan börjar!

Dagens planer:

  • Städa
  • Träna
  • Titta på film
  • Starta tvättmaskin
  • Kanske ta ett bad
  • Läsa i min bok
  • Handla

Så jag kanske inte hinner sörja att jag kommer vara ensam när typ alla är borta, fast har ju faktiskt träffat Lotten idag innan hon åkte iväg. Imorgon ska jag nog in till stan och titta lite på rean (hihi) sen ska jag förmodligen ut med Sandra på kvällen. Kan vara skönt att gå runt ensam på stan faktiskt, då tar jag bara hänsyn till mig själv =D


When you're drunk and happy


23 Juli

Cp i huvudet. väntar på alla

Sommartider hej

Jag är så extremt himla uttråkad. vad ska man göra på dagarna?! Jag gick upp klockan halv nio idag för jag tänkte åka till kontoret men då hade hon försovit sig och skulle inte dit idag, typiskt. Jag ska åka dit imorgon istället. Jag är väldigt trött för jag sov lite inatt. Jag skulle lika gärna ha kunnat sova lite mer.

Det känns inte som att jag kommer göra ett piss den här sommaren. Jobba + fem dagar på landet, vad mer? känns lite deprimerande faktiskt, eller rättare sagt väldigt deprimerande. Jaja jag tjänar pengar iallafall, men vill göra något roligt också.

Rea är definitivt min grej

Jeans ginatricot 99:-
ordinarie pris 499 :-




Linne topshop 30 :-
ordinarie pris 99:-



Kjol topshop 99 :-
ordinarie pris 399 :-



Shorts topshop 30:-
ordinarie pris 99:-



Och det största och bästa fyndet jag någonsin gjort tror jag
Stövlar topshop 450 :-

Ordinarie pris 1499 :-


jag är kär

Söndag

Bakis, dåligt väder och ensam inne hela dagen - känns väldigt deprimerande. Fortsätter vädret såhär så ska jag försöka att åka in till kontoret och jobba lite i veckan. Pengar behövs alltid och har man ändå inget att göra i det här äckelvädret så varför inte?

Idag har varit en sån där dag som jag inte orkar göra någonting på. Har tvättat, packat upp, glott på tv och suttit här vid datorn lite. Börjar få lite småångest inför skolstarten också, fy!



Kanske drar till landet om ett tag igen, fem dagar var för lite!

 

Partynight

Nivå 22 + Kruthuset




Happy birthday


5 juli

för flera timmar sen sa jag att jag skulle sätta på en film. och vad gör jag nu? sitter kvar här och gör absolut ingenting, men jag orkar inte göra någonting heller för den delen. Idag gick jag och mamma ner till maltesholmsbadet. Det är 3 år sen mormor dog idag, shit vad tiden går fort. Snart sitter jag väl här och är 50 år, gråhårig och inser att jag inte gjort ett skit av mitt liv.

fast så negativa ska vi inte vara :)

1 Juli

Äntligen har vi uppehåll med att sälja prenumationer på svenska dabladet ett tag. fan vad skönt. Idag är det möte om det nya vattenprojektet. Jag har hört att vi kanske inte ska börja med det förens den 13 juli så jag ska njuta så mycket av min lediga tid. Fast kommer ju inte direkt jobba hela tiden när vi börjar med det heller. Det är så otroligt skönt att känna att jag har fleera lediga dagar framför mig vilket jag inte haft på hela sommaren nu. Men jag får ju som sagt pengar och det är bra.

Jag har blivit brun, och det ser sjukt ut att bara halva mina fötter är bruna men jag orkar inte bry mig haha. Brunare ska jag allt bli, bara vädret håller i sig!

Jag har blivit så dålig på att uppdatera så jag ska försöka skriva mer. pusspuss