Today is it my day

vad é det för en dag, vad é det för en dag? jo det är ingen vanlig dag för det är Katjas födelsedag hurrahurrahurra!

Det känns inte som att jag fyller år idag :P har varit ganska segt har ju behövt plugga historia... men Lotten kom över en stund också :) huvudsaken är att vi iallafall hade roligt i Fredags när vi var ute och firade mig tihii och det var grymt kul :D

I morse kom familjen in och sjöng jag fattade ingenting. Var mitt inne i en dröm där vi typ fäktades vi var på medeltiden hahahaha omg säger jag bara det måste vara för den där knäppa filmen jag och Emma kollade på igår. Jag fick iallafall 1000 kronor, en deo, en hårspray, ett par trosor och strumpor. Så nu blir det till att färga håret säger jag bara!!


headache

kom försent idag igen

snoozar för länge i sömnen. och jag orkar verkligen inte skynda mig på morgonen. Jag har varit jättetrött och haft ont i huvudet idag, yey och så var första lektionen dans. Det var ändå riktigt roligt. Vi har fått en rätt svår dans men utmaningar är alltid kul. Det går hur fort som helst och jag fick sätta mig för att jag blev så yr i huvudet haha.

Anledningen till att jag satte mig vid datorn (eller snarare la datorn i knät i soffan höhö) var för att jag skulle läsa tristan och isolde sammanfattningen men sen såg jag Emmas fina kommentar om att jag har bloggat två hela dagar i rad så nu måste jag fortsätta såhär haha.

see you

Tisdag

livet är hårt men jag älskar det ändå

Sitter i sängen, vill aldrig resa mig härifrån. Tanken på matteförhöret och historiaprovet ger mig fetångest. Mens och huvudvärken gör inte saken bättre. Men pricken över it måste vara att jag har ett hål i min tand. helvetesjävlaskit. Sen ringer vårdcentralen och bokar om mig till nästa vecka.

Något positivt då? Jag får gå på gratis spa woho! Det är spikat att vi kan åka upp till mitt land woho! Jag fyller år på söndag woho! fast 19 är ju en ganska meningslös ålder.....

nu måste jag resa på mig. mamma ropar att det är mat och min kissblåsa spricker. som sagt, livet är hårt

Tisdag

Ålderskris vid 19års ålder

Hur gick allt så fort?! Snart kommer jag sitta gammal och gråhårig. På fredag ska vi ut och fira hihi :) vi firar Sandra samtidigt. GRATTIS I EFTERSKOTT! =)

Jag är faktiskt stolt över att jag och linn lyckades plugga uppe på mitt land haha, brukar ju faktiskt inte bli så att man faktiskt gör det. Annars tog vi det bara lugnt och det var skönt. Jag har aldrig varit med om någon som somnar så fort det är helt otroligt.

Nu ska jag skriva på en labbrapport. Jag orkar inte. Fick inget MVG i matte så nu ger jag upp hela skolan. typ.

Landet here we come

Snart bär det av till landet med Linn :) ska bli mys. Lär dock bli en del plugg att göra men det behövs. Jag satt och laddade ner lite filmer som vi kan kolla på där uppe.

Måste säga att de här veckorna har gått väldigt fort. snart är det fan sommar!!! woho, haha.



                                  Ha en trevlig helg puss och kram från miig



11 Januari

Första dagen i skolan

Jag orkar inte, det tar emot så himla mycket. Fick iallafall MVG på mitt kemiprov woho! Det gjorde dagen lite bättre. Nu sitter jag och pluggar till psykologiprovet (eller rättare sagt gjorde nyss, blev rastlös). Ska bli SÅ skönt när den kursen är avslutad.

Btw så har jag 12.5 grader på mitt golv och 14 grader på väggen. livet är underbart

9 Januari

och på måndag börjar skolan.

ångest ångest ångest. Så istället för att plugga ska jag lägga mig och gräva ner mig i min säng nu.



igår


Trettondagen..

..och pappas födelsedag

letade lite saker igår men hittade ingenting och hade ont i huvudet så jag åkte hem. Jag och Amanda åkte senare upp till vällingby eftersom dom stänger 8 men redan kvart i 7 var det stängt?! måste ha varit för att det räknas som en lördag. Iallafall så ska vi åka upp till vällingby idag och hitta någon present.

Igår var jag i stan med Emma och Linn och hämtade hörlurarna jag beställde, hihi I love them.

Dagen då? Vällingby - träna med Alex - plugg med Linn - Kanske fest med the SvDcrew (och någonstans däremellan fira pappa)