Blondie is gone

Nu är jag ingen dum blondin längre, bara dum.


observera mina snygga tuttar
Ibland är lösenordet en fördel


Tisdag

för typ 10 sekunde satt jag och stirrade in i skärmen. tisdag eller måndag? måndag eller tisdag? tisdag? måndag? a men juste det är ju tisdag. Skulle vara lite ironiskt att sätta fel dag som rubrik?

Nu har jag suttit inne i snart 4 och en halv dag. Det är mitt hittils roligaste höstlov skulle jag tro. Jag har ingen feber längre. Nu är det bara snuvan och hostan som ska bort.

Idag har jag fått lite gjort iallafall. med betoning på lite. Jag har plockat i rummet och sytt min tröja, woho, framsteg! Jag hoppas på att bli bra till helgen iallafall. jag får gå ut redan imorgon eftersom jag varit feberfri idag haha, men kanske borde vänta med tanke på hostan?!

SVININFLUENSA

faan då. jag skiter i att jag har feber, ont kroppen, är täppt har ont i halsen huvudet och bröstet. Det är tanken på att jag kommer vara fast hemma typ hela lovet som får mig att få fetångest. Jag missade festen igår, mina planer att dra och shoppa kan jag glömma. Jag kommer inte kunna jobba och jag behöver pengar. Jag kommer inte kunna gå ut på onsdag som planerat och om jag inte kan göra något nästa helg heller så får jag lite panik faktiskt.

Dagen har bestått av tv sömn tv sömn tv sömn och ja, det enda typ. nu ligger jag i soffan med en laptop, fan vad bekvämt det är att slippa sitta på en stol.

Jag kommer nog inte orka göra ett piss några dagar framöver och om jag får krafter. vad sysselsätter man sig med?!

nog klagat från mig, bye.

16 oktober

Kan ju inte påstå att jag mått speciellt bra den här veckan. Efter migrän förra helgen och huvudvärk nästan hela veckan så är det en ganska skön lättnad att inte ha kvar det längre *peppar peppar*. Igår var jag och några klasskompisar och såg "the final destination 3D". Den var väl lite speciell haha. Ikväll har jag varit hos Emma och kollat på idol, och yes, cpcamilla åkte ut.

Fy vad jag har tröttnat på mitt jobb. I det här pissiga helvetes vädret dessutom. Nu ska jag sätta mig och kolla lite nya jobb eftersom att jag fortfarande är pigg haha. Höll på att frysa ihjäl på jobbet idag.

Idag blir min mummie 41 år!! GRATTIS <3

Grattis Darling <3