så var man 17

I morse vaknade jag yp en minut innan dom kom in och sjöng för mig... lite obehagligt faktiskt.. ofta man vaknar exakt? haha.
Fick iallafall en digitalkamera! =D ett minnsekort och en väska till också... sen så fick jag 500 kronor att köpa en väska jag kollat på för.. så fick jag en hårinpackning av min kära syster.
Innan jag började var jag hos kuratorn.. fick till och med en present av henne.. assnällt =) det var en tvål..

Hela dagen har bara varit allmänt bra.. har haft kul hela dan, speciellt när vi skulle göra våra "fåglar" på biologin. haha orkar inte förklara men Nathalie fattar ;)

Efter skolan träffade jag Alex en snabbis.. fick gamla kort från Gotland när vi var 5 år.. jättekul att kolla på faktiskt.. gud vad alla såg ut! =)
Sen följde Nathalie med mig hem och åt lite glass och muffins.. eller, inte så lite.. väldigt mycket faktiskt.. men man fyller ju bara år en gång om året! och imorgon ska jag firas ännu mer, hihi

Nu ska jag nog lägga mig snart.. godnatt! Tack för en lyckad födelsedag! <3

Grattis till mig, hihi

hurra hurra hurra hurra idag är det Katjas födelseda' =D


onsdag

Sov 5 timmar inatt, och det är aslite för att vara mig... så rolig sista dag som 16 man fick då ;) trött trött trött. haha
Jag var ju inte ensam om att vara trött iallfall, hehe =)
borde plugga lite datakunskap nu så man slipper ta allt imorgon!

pigg som en lärka

ögonlocken är så tunga att jag skulle kunna sitta här och blunda. sängen ser för inbjudande ut.  Ska gå om 5 minuter och tita ut, regn. får det än på bättre humör kanske? nej.
att veta att man ska gå till klockan 4 är också sådär lagom kul. jaja, livet är hårt

2 dagar kvar!

Igår blev en riktig pluggdag, och skönt var det för då behöver jag inte göra ett piss idag!!  Efter skolan var jag en stund med Thanh i Vällingby, eller, det skulle bara bli en stund men det blev väl över en timme, haha. Köpte bara en massa småsit som alltid behövs =)
jag vet inte varför, men jag känner mig så jävla glad. haha. kanske för att jag fyller år på torsdag? ;) Eller bara för att allt är allmänt bättre!

Snart ska jag äta middag (som verkligen behövs eftersom min mage kurrar vart tionde sekund) och sen ska jag ut på promenad med Lotten =D Har inte setts på typ en vecka så vi lär ha mycket att prata om, höhö.

Sen får man ju inte missa gossipgirl som kommer ikväll ...



pusspuss!

gaygaygay

Haha, sitter och lyssnar på American Idol från vardagsrummet. Att vissa ens tror att dom kan sjunga? Hur kan man vara så tondöv? Den bästa är ju ändå den här, den är gammal och alla har säkert sätt den men ändå, jag garvar fortfarande åt den.


Hemma igen

Jag hann vara i skolan i 10 minuter innan jag kände att jag mådde väldigt illa, och eftersom mamma är magsjuk så vågade jag inte vara kvar så jag gick hem. Den längsta dagen också, wei vad kul att missa allt! jag spydde iallafall inte som tur är, men jag gick hem och sov lite. Sen har jag väl bara degat framför tvn hela dagen och gjort läxor, hehe ;D mår faktiskt bra nu konstigt nog. image78
Ikväll kommer det två finnar hit och ska hämta mitt piano =D
hihi.

Jag säger bara: hejdå gamla skruttiga piano! nu äntligen kan jag göra om mitt rum!





jag blir galen

varför ska det vara så svårt att hitta informatiooon?! =O

nu ger jag upp det här arbetet, iallafall för idag.


gårdagen

Sov hos Nathalie inatt igen. Igår frågade Nathalies kompis om vi ville med på rave, ingen aning om vart det låg eller någonting men äsch, vi följde med =D. Det var typ, utomhus i skogen, hah. egentligen var det skittråkigt men med Nathalie får man alltid kul! det blir vad man gör det till ellerhur? ;) Det var väldigt kallt så vi stannade inte speciellt länge. Påväg hem fick Nathalie för sig att vi skulle gå över en stor gräsmatta. Som då inte var en gräsmatta utan typ, ett träsk eller något, haha. Det tog ett tag innan vi upptäckte att vi sjönk ner i vatten, men då var det redan för sent så vi fortsatte gå. Bara det att en bit fram var det en bäck eller något...lyckat!
vi stod där ett tag innan jag bestämde mig för att hoppa över, helt i onödan eftersom Nathalie såg att man kunde gå runt.
Sov jävligt bra inatt iallafall, men var tvungen att åka från Nathalie rätt tidigt eftersom jag måste göra klart min svenska.. så kanske dags att börja med den nu?

kan någon förklara varför det hänger röda skynken från vissa fönster? =S
PUSS!

Helt slut

Vet inte hur länge jag låg kvar i sängen i morse efter vi hade vaknat, men länge var det! hann väl snyta mig sådär 10 gånger innan jag gick upp (trevlig fakta), på morgnarna är det alltid värst att vara sjuk. Vi tog ju inte lite tid på oss att göra i ordning oss, hehe, kom in till stan strax före tre. Nathalie och Emma skulle köpa en present till mig ( fyller år på torsdag =D ) så jag fick gå runt själv först. Ville egenliten hitta en kjol men alla var så jävla trötta så vi gav upp. hehe.
bye!

=)

I morse vaknade jag med världens huvudvärk! jättekul tog migränmedicin som då inte hjälpte, jag gjorde i ordning mig halvt men mådde så dåligt att jag gick och la mig igen. Vaknade runt tio och ville verkligen inte ligga hemma, bättre att gå på några lektioner än inga alls. Så jag tog en huvudvärkstablett och åkte iväg till skolan vilket jag ångrade på tunnelbanan för jag mådde dåligt.
Lyckades ta mig igenom dagen iallafal, hade knappt ont i huvudet när jag gick från skolan =)

Efter skolan träffade jag Emma i vällingby. Köpte ett linne för 30 :- och ett par skor för 100 :- , inte helt fel ellerhur? ;)
Nu ska jag ta och packa ner lite grejer jag ska ha med till Nathalie, jag och Emma ska nämligen sova där inatt,
Trevlig helg!

samma gamla vanliga

åh..jag hatar att vara sjuk..!
sjuk = får inte träna = lågt blodtryck = trött hela tiden = sparar allt till senare = stress!
har ju redan lågt blodtryck från början så det gör inte saken bättre. ska egentligen röra på mig varje dag, eheh. får väl ta en promenad eller något. annars har väl dagen varit, jättebra? äsch det har den väl, ska inte klaga =)
känns sådär lagom kul att h en inmälmning imorgon som man inte ens börjat på, eller jo, vi vet vad vi ska prata om ( ska redovisas senare men materialet ska in imorgon ). jaja slutklagat från mig nu ska jag ta och göra något vettigt, puss!

Jobbiga onsdagar -.-

Inatt sov jag hos Nathalie (som alltid får för sig att prata i sömnen, haha). Lyckades hålla mig pigg 2 av 5 lektioner, heh. Man klarar sig om man är trött, men sen fick jag världens äckligaste huvudvärk på det. min räddning blev att vi fick sluta 45 minuter tidigare, jag blev faktiskt överlycklig, haha. Egentligen skulle vi ha slutat 4, vem orkar?
Kanske ska börja köra "piggmedecinen" som Nathalie gör, skulle behövas! =)

Klockrent.

Lovisa
: "jag hoppas inte Peter Lätt är här idag"
en sekund senare.
Peter Lätt: "hej"

Jag bara måste ha en till kopp te.
Borde dra ner på tedrickandet men jag kan inte låta bli!

en helt vanlig tisdag.

Just nu sitter jag hos Nathalie. eller sitter och sitter, jag står faktiskt =)
hon är och duschar så jag blev lämnad här ensam, haha. ska väl ta och plugga lite matte och ta mig en grapefrukt!
efter det ska jag nog ta och göra i ordning mig, för jag är SÅ trött. eller, måste duscha först men efter det. fan, nu kom jag på massa jag måste göra. puss och hej!

Grattis Sandra!


image75
Över ett år gammal bild men ändå =)
Grattis på födelsedagen, jag älskar dig!

















.

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

Fulaste på länge!

Vem tänker ens tanken att sätta på sig såna här skor?

Hur lyckas man?

Jag och Nathalie var inne i stan rätt länge faktiskt. Köpte bara grejer på en enda affär men man fastnar alltid ;)
Jag hade provat en grej inne på hm och tagit av mig jackan och tjocktröjan samtidigt, bara det att sen när jag ska klä på mig så drar jag bara över jackan och tjocktröjan måste ha fastnat på nåt konstigt sätt, för sen när vi är påväg därfirån (eller vi hann faktiskt till en affär emellan) så känner jag att någonting slår emot mina skor. Skitirriterande, fattade inte vad det var för någonting så jag fortsatte gå. Sen stannar jag upp och märker att min tjocktröja hänger ner mellan mina ben, HAHA. pinsamt! den ramlade inte ner heller utan den bara hängde där, hmm.. aja. som sagt, jag lyckas alltid.
Ska faktiskt ut och springa snart trots att jag är sjuk, bara för Lottens skull ;P har inte träffat henne på länge (några dagar men iallafall) så man måste ju ta chansen =)

Puss!



 


söndag morgon

Gud vad skönt det är att bara få sova hur länge man vill! skulle kunna sova hur mycket som helst just nu känns det som. Ska in till stan med Nathalie idag och spendera alla mina pengar. haha nej det ska jag nog inte men en del ;)
Ikväll ska jag och Lotten egentligen ut och springa men blir bara mer och mer sjuk så det låter inte som en så bra idé kanske.

Vill göra om mitt rum nuuu! måste bara ut med det jävla pianot först!


Nyklippt.


Håret blir alltid kortare än man förväntar sig, haha. Kanske beror på att mina toppar alltid är så himla slitna? men
det blev bra =) Åse's hår blev hår bra som helst!  Nu har jag inte en jävla aning
om vad jag ska göra, sitta och vänta tills Nathalie ringer, haha.


Hejdå!

Huvudvärk

hatar huvudvärk, bara hatar det. om man bara kunde få bort den utan att proppa i sig en massa tabletter. Aja är ju ledig imorgon så det gör väl inget =)
Ikväll försökte jag Nathalie och Sandra kolla på film men det gick sådär lagom bra, flmen var usel! Slutade med att vi satt och pratade igenom hela filmen tills vi stängde av den, kanske inte så bra med tanke på att min syster var där, hon får alltid veta för mycket, haha! Men kul hade vi iallafall!

Imorgon ska jag och Åse klippa oss ;D äntligen, har velat klippa mig hur länge som helst! behöver få bort allt slitet hår. Sen har jag inga planer för helgen vilket är skönt!

dags att göra om bloggen

tröttnade på min stilmall, hehe
ska ta bort maten och allt det där, haha. men nu orkar jag inte :)

helgen går alltid för fort

jaha så är det söndag igen och ännu en skolvecka framför sig. Helgen blev iallafall väldigt lyckad, har inte haft så roligt på länge =) tänk vad bra ens kompisar kan få en att må.

Imorgon ska jag äntligen till hörselläkaren, bara för det kommer det säkert inte finnas något att göra men man kan ju alltid hoppas!
fan, jag har tappat pluggorken helt. inte så vidare bra när man har prov imorgon, suck. Steg ett kanske är att stänga av datorn? haha!
bye



äntligen helg

Gud vad jag känner mig social just nu, sitter vid datorn i vardagsrummet medans Nathalie sitter inne i mitt rum ^^
Det är så sjukt jobbigt att vara tillbaka i skolan igen, en vecka har gått och jag är redan SÅ skoltrött. Det gör inte saken bättre att jag har prov på måndag, alltså måste jag plugga i helgen. Very fun.
Säger bara att helgen är väldigt efterlängtad!
Det står still i huvudet, så mycket jag skulle kunna skriva egentligen, men jag vill inte, jag orkar inte. får bli en annan dag =)

Onsdag

Att gå ut och springa i regn låter kanske inte som det mysigaste, men det gjorde jag och det var jävligt skönt! var bara LITE lerig sen, haha, och Lotten lerade ner mina skor -.-
Har  börjat gå och lägga mig tidigare nu när jag har skola dagen efter, vilket faktiskt gör väldigt mycket, så nu ska jag faktiskt börja göra i ordning mig !
orkar aldrig skriva långa inlägg längre, men vad spelar det för roll, ingen orkar väl läsa ändå =)
GODNATT!

så var det skola igen..

Andra dagen i skolan efter ett lov är alltid värst. Lyckas oftast hålla mig pigg den första dagen men sen är det kört.
vi fick ledigt från engelskan så vi hade BARA två timmar matte. ;) Efter skolan åkte jag hem till Nathalie och hjälpte henne städa, har nog aldrig någonsin sett ett så stökigt rum, haha. Det såg ut som ett bombnedslag!
Men eftersom hennes pappa skulle komma upp idag så var det bara sätta igång, och det blev riktigt fint faktiskt =)

Det går inte direkt bra att plugga när man sitter vid datorn, hehe. Ska nog fortsätta nu. pusss!

sista dagen

Nu har jag kollat på ett öga rött två dagar i rad. kan ju inte direkt påstå att den är bra men eftersom Nathalie ville se den innan jag lämnade tillbaka den så kollade vi på den idag igen :)
Idag har jag och Nathalie varit och solat sen bara segat och kollat på filmer, jätteskönt!
Jag känner mig faktiskt hyfsat redo för skolan, har skaffat mig nya block och allting! hoppas den här terminen går bättre än höstterminen...Det har faktiskt gett resultat att jag gick upp så tidigt i morse för jag är ganska slut!
Tänkte göra i ordning mig nu, haha. Man vill ju inte vara trött och på pissit humör redan första dagen.
sov så gott!

jan 6

Jag måste vara galen som är uppe vid den här tiden min sista lediga dag! Jag och Nathalie bestämde oss för att försöka vända på dygnet, haha. Gud vad sköönt det skulle vara att gå och lägga sig igen!
Om en timme går min tunnelbana då ska vi sola i odenplan, eller Nathalie ska iallafall. Sälv är man pank så får väl se om jag snor lite från mina sparpengar, heh =) Nu måste jag försöka få i mig lite frukost. Tjabbatjohej!

lär väl tröttna efter ett tag men iallafall..

okej, nu är det så här att jag har bestämt att jag ska vara nyttig, men till en viss gräns. Det betyder alltså att jag får äta popcorn. Hur mycket popcorn tror ni inte jag sitter och smäller i mig just nu? höhö.. det lär bli mer för den delen också ;)
Får väl leva mitt 2008 på popcorn alltså..


och lovet går mot slutet...

I morse släpade jag med mig Sandra för att träna, trodde aldrig den sjusovaren skulle följa med men det gjorde hon minsann !
Säger bara en sak: träningsvärk imorgon! hah

Vette fan vad jag ska göra resten av dagen, sitter och gör engelskaläxa just nu men det blev för tråkigt, så får väl sysselstätta mig med något annat vettigt tills Nathalie kommer om sådär 2 timmar. Och eftersom jag är snäll så ska jag gå och tömma diskmaskinen nu som mamma bad mig :)

PUSS!

haha mamma jag älskar dig men ibland är du bara FÖR dum =)

mamma: vad ska du göra idag?
jag: jag ska simma med Lotten
mamma: jaha vart då?
jag: asså vi ska typ bada i en isvak
mamma: haha kul
jag: jo men det finns typ bastu och sånt brevid, det är typ för att prova på..(sluddrade fram något)
mamma: jaha vart är det någonstans då?
jag: i ängbyplan, fast jag vet inte om jag vågar!
mamma: jo men kom igen nu!

I'm happy!

Idag kommer Nathaliiee heeeeem !!!

jahaja

Fick iallafall komma ut lite idag! typ på en 10 minuters promenad, haha, sen gick jag och köpte mat så drog jag och Sandra hem till mig ;D är helt slut så nu vill jag sova.. nattinatti

Gott nytt år :D

2008.. det känns så sjukt.. det är år 2008 :S
Trots en jävla stress blev det en lyckad kväll iallafall :D ganska lång resväg men äsch, det var det värt!
Somnade inte förräns klockan 8 i morse, men jag är inte överdrivet trött konstigt nog.
Jag undrar om jag ens orkar bry mig om mina nyårslöften.. men fan.. jag måste ;) haha
ett är t.ex. att satsa mer på skolan vilket jag får ångest genom att bara tänka på..

Klockan är redan halv 5 och jag har inte gjort ett piss.. måste hitta på något nu iallafall
Bye!