Upp till Järvsö

I morse tvingade Lotten upp mig halv 8, för hon skulle iväg tidigt.,
Jag ska också iväg men tidigt hade jag inte tänkt gå upp.
Nu har hon iallafall gått och jag ska inte iväg föräns om en och en halv timme.

                                                              haha?
Tre killar ~20 sitter och pratar samtidigt som de äter.
Kille 1: Kan du bjuda på lite dipp?
Kille 2: Nej du får köpa egen, snåljåp.
Kille 1: Men du då?
Kille 3: Aldrig i livet.
Kille 1: Alltså ni två kan vara riktiga kukskallar ibland!
Kille 2: Och du är en sån som får folk att begå självmord.
Kille 1: Det har hänt EN gång!                                               http://www.tjuvlyssnat.se/


Nu ska jag gå och packa.. så.. hejdå för nu drar jag och Emma och åker skidor! =D

Ha ett bra lov


slutar alltid likadant

Jag och Emma åkte upp till vällingby.. rätt tidigt faktiskt.. mötte henne vid tjugo i elva.. haha.. som vanligt hittar man allt förutom det man ska ha. Hittade ett par skor på rea som jag kollade på i somras.. men då kostade dom 600 och jag hade inte råd.. nu kostade dom endast 99 kr. Det fanns bara ett par kvar och självklart var det min storlek
Kan det bli bättre?
Ja det skulle ju underlättat om dom hittade den andra skon... så typiskt.. dom tog mitt nummer om dom skulle hitta den men jag tror inte dom ringer..

köpte iallafall en parfym =)
Paris Hilton Heiress

 

Jag blir galen

Jag hör min granne snarka. min GRANNE! genom öronpropparna.. hur fan kan man snarka så högt?

kort om dagen

Imorse tränade jag och Sandra på mammas jobb.. Nathalie följde också med.men hon tränade inte eftersom hon fått halsfluss (hehee inte mitt fel). Svinkoppor är nämligen också streptokocker (vet inte hur det stavas) så jag har nog smittat ner henne med det. efter det följde Nathalie med mig hem.. och jag skulle försöka göra på min samhällsuppgift men tredje dagen har man verkligen ingen ork kvar så.. det blev inget på den.
Middag åt jag hemma hos Emma. hennes föräldrar är alltid så snälla och erbjuder sig både middag och att jag får sova där när jag är ensam hemma =) image90det blev kyckling för tredje
dagen i rad men det gjorde ingenting...för det var asgott!
Jag vet att jag ska iväg till vinutern och åka skidor snart..
jag kan inte hjälpa det.. men jag längtar något sjukt efter sommaren..

GE MIG SOMMAR!


Slut i huvudet

Ja jag är så grymt trött.. ska nog ta och sova snart.. Imorgon ska iallafall jag och Sandra gymma.. vid.. halv 12.. sen måste jag hitta lite tidningar för att hitta artiklar om ideologier... fun fun ... GODNATT!

trist söndag

Jag är så sjukt trött på skolan just nu.. har suttit hemma den här dagen också för att skriva klart arbeten som ändå inte är klara! får väl göra klart det imorgon för nu är jag helt fast.
Ikväll kommer Nathalie hit och vi ska nog bara ta det lugnt..
Imorgon måste jag dra med mig någon och träna ;D för annars kommer jag sitta och ruttna här inne, haha!
Mina svinkoppor är iallafall mycket bättre nu.. kan iallafall visa mig ute utan att skämmas för mycket.
Very very nice.
=)

illa..

Det var seriöst bara skitmusik  på melodifestivalen.. Patrik Isaksson var klart bäst men vem går vidare? FRIDA... hur pinsamt skulle inte det vara om hon representerade Sverige? (inget illa menat).. brukar egentligen inte vara så insatt i melodifestivalen och nu förstår jag varför.. hehe..

musik




och pyjamasen är fortfarande på....

Nu har jag pluggat till och från hela dagen, och jag orkar verkligen inte mer! Man kan inte njuta av att det är lov när man vet hur mycket man har att göra. Ska nog ta mig en dusch nu och vila lite.. hehe. Ska försöka bli klar med det mesta innan jag och Emma åker iväg på onsdag! gud vad kul det kommer bli =D.. förutom det faktum att Emma är mycket bättre än mig på att åka skidor.. haha..
kommer känna mig som en amatör men whatever !

Känns så värdelöst att ha suttit inne hela
dagen när det är så fint väder.. menmen..
mår ju inte sådär jättebra av mitt pencelin
heller så det är väl lika bra... ska dra över till Nathalie
ikväll och käka middag ;D ska bli mys.
puss!

-


Simple words we never knew,
The power behind what they put us through,
Now it's all begun what it takes to make it real.
We're standing on the edge of this,
When our soul is gone what will we miss?
We lost what it takes to really, really feel.


Äntligeen

Just nu sitter jag hemma hos Nathalie, som precis flyttade hit. Och lägenheten är asfin =) helt perfekt storlek och allting.. det kommer bli jättebra det är jag säker på!
Det är så skönt att det är lov, trots att vi har jättemycket plugg.. och Lotten kunde inte följa med och åka skidor som det var planerat =(, men nu kanske Emma följer med istället, hihi, vilket isåfall kommer bli askul!
Imorgon måste jag plugga, kanske inte så kul start att börja lovet på men då slipper man tänka på det senare..

Ha ett jättebra lov!


22/2

För över en och en halv timme sen fick vi lov.. =D min början på lovet? hmm.. sitter i datasalen med Åse för att göra ett biologiarbete.. vi jobbar effektivt. hehe....

lång dag

Dagen började altså klockan 8 borta på Karolinska.. där vi "följde upp" min tinnitus och disskuterade olika metoder för att få bort den, bl.a sjukgymnastik, haha. Efter det hade jag tid på vårdcentralen i hässelbygård 10.20, för att kolla vad det var jag hade fått.. och jag hade rätt, det är svinkoppor =( så nu har jag fått medicin och salva mot det.. och det gör något fruktansvärt ont.

Jag och Nathalie hade sen ganska länge planerat att ha danslektion på idrotten idag.. inte speciellt kul när man knappt kan röra sig utan att det gör ont.. plus att Nathalie också är sjuk.. men vi bestämde oss för att ha iallafall.. det var mest Nathalie som visade stegen och så men jag var med så gott jag kunde, och det var faktiskt väldigt kul! men sen när alla ville att vi skulle visa upp något, och Nathalie inte ville dansa helt själv, blev det inte lika kul.. hehe.. för det första hade jag strumpbyxor och gled hela tiden. för det andra kunde jag inte ta ut mig utan att det gjorde ont, för det tredje mådde jag illa av min medicin, och för det fjärde åkte axelbandet på klänningen ner hela tiden. Men men.. vad gör man inte för Nathalie? ;). slutade iförsig med att jag halvsprang ut och ner till toaletten för jag trodde att jag skulle spy.. men jag klarade mig! vi fick iallafall asbra kritik på lektionen =D

Efter skolan följde jag med Nathalie hem och hjälpte henne packa det sista, eftersom hon flyttar imorgon, hihi!
nu ska jag fortsätta rensningen av min byrå som jag påbörjade här om dagen, kom ju inte påstå att jag kom speciellt långt, haha..

PUSS


KUL!

mina "munsår", "eksem", "skavsår", och min "vattenblåsa" visar sig nog vara en och samma sak: SVINKOPPOR! usch och fy.. har tid på vårdcentralen imorgon som tur är.. hoppas det försvinner snart ser förjävlig ut runt munnen :(

yes

Jag som skulle ha börjat på en inlämningsuppgift idag.. men den är så svår :O så jag gav upp innan jag hann börja.. hehe.. drog ut på en promenad med Nina istället :D vilket var betydligt trevligare än att sitta här och glo!
Snart ska jag väl lägga mig och läsa "trägudars land". Har läst tolv sidor och har redan tröttnat. skittråkig men tyvärr måste man....

jaa imorgon får jag pengar! (ganska pank just nu).

bara "några" månader kvar.

Sanningen är, att jag har aldrig varit utomlands (om man inte räknar med Nordens länder, hehe). OCH I HÖST SKA VI TILL TURKIET! bokade resan i söndags, fan vad kul! längtar redan.


Pegasos-World-58.jpg

bättre lycka nästa gång

Det här är nog fösta måndagen på länge jag inte blev sådär extremt trött. är fortfarande pigg :D kanske beror på att jag och Thanh proppade i oss massa dextrol? haha. Spanskaprovet gick rätt bra trots att jag inte pluggat något, konstigt nog. Eller jag skrev på rätt mycket men sen får man väl se hur mycket av det som var rätt, eftersom jag chansade på hälften, men får skylla mig själv.
Ikväll ska jag nog dra med Sandra ut på en promenad =), men först måste jag plugga lite. bye

godmorgon

Om den här veckan går lika snabbt som helgen gick blir jag väldigt glad, hehe, men så är det ju aldrig. I helgen tog jag det bara lugnt med några kompisar, riktigt skönt faktiskt!
Idag har jag spanskaprov och jag har inte ens slagit upp böckerna för att kolla vad man ska kunna *suck*. menmen, spanska är inte direkt något jag satsar på. oj måste kila nu, pusss

Alla <3 dag

Jag känner mig faktiskt väldigt duktig just nu, eftersom jag och thanh sitter och pluggar (bortsett från att jag tog en datapaus (A) eheh). Vi har kemiprov imorgon på väääldigt många sidor, men det känns som om det kommer gå rätt bra, med tanke på att jag började plugga redan i helgen.
Idag är en sån där dag man blir extra påmind över att man inte har någon, menmen, har ju underbara vänner så det gör ingenting =) image79
får sprida lite kärlek till dom istället, hihi.
Alla hjärtans dag är egentligen överskattat men
det är ju bara en gång om året så.
Tack för du finns älskade vän!
(ibland får man bjuda på sig själv, haha)








'

Igårkväll blev det väldigt slappt vilket verkligen behövdes. Först var Thanh Nathalie och Markus här och kollade på film, sen åkte vi hem till Markus och kollade på film. Mycket mer än det gjorde vi faktiskt inte, haha, men det var rätt skönt.
Eftersom vi har kemiprov på 67 sidor nästa vecka har jag suttit och läst en massa kemi idag, med Nathalie som sällskap såklart =) hehe. har faktiskt inte gått utanför dörren idag, kanske borde göra det? vi försöker komma på nåt att göra ikväll men hittils inga resultat, så får väl se vad vi hittar på. måste komma på något att äta till middag nu. pusspusss

hatar att inte komma på en rubrik så nu för den här gången blir det inte någon!! (A)

skön dag

Idag var en riktigt skön dag faktiskt! Vi hade inga vanliga lektioner för våran skola "fyller" 70 år. Det var folk som uppträdde i Aulan och så.. det bästa var ju en komiker som kom! haha.. eller han var trollkar blandat med komiker och typ.. buktalare?.. skön var han iallafall =D. jag skrattade seriöst så mycket att jag började gråta, han var sjukt rolig.. går inte att beskriva.. Nathalie filmade! haha. 

Efter skolan åkte jag, Nathalie, Thanh och Johan till våran gamla skola (hässelbyvillastads skola). Kändes faktiskt jättekonstigt att vara där men ändå kul!, kan ju inte påstå att jag saknar den överdrivet mycket, men ibland faktiskt.
Imorgon har vi studiedag, asskönt! det är våran allra längsta dag så det passade rätt bra ;) trots det ska jag gå och lägga mig typ nu för jag är jättetrött, haha. godnatt!

glömde ju en sak..

... GRATTIS THANH =D !

...

Har inte orkat skriva på ett tag. Men helgen blev iallafall lyckad! (förutom vissa idioter som bara förstör men det löste sig tillslut)
och bara för jag fick en kamera i födelsedagspresent så skaffade jag mig en bilddagbok xD haha. jag undrar hur mycket den kommer användas, höhö.

Några bilder från helgen

har verkligen inget vettigt att skriva just nu, puss!