27 Mars

Jag känner att jag aldrig skiver här längre. Ett tag skrev jag hela tiden men nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag har till och med glömt bort bloggen. Vilket är ganska tråkigt eftersom det är roligt att kolla tillbaka sen. Jag har letat jobb på internet och skickat in ansökningar till ett antal grejer, och på måndag ska jag på informationsmöte för ett företag som delar ut gratistidningar och premunationer på stan. Jag hoppas på det just nu, kan bli min räddning! Jag sitter bara och gör ingenting på dagarna, vilket har varit ganska skönt men nu måste jag ta tag i att göra något!

Ikväll blir det utång med Sandra och hennes kompis, hoppas det blir skoj!


Ha en bra helg mina prinsessor ( och mongon )

Ikväll blir det bio


Hejhopp

Gårdagen tillbringades med shopping i stan med Emma och melodifestivalkväll hos Emma. Hon var den sista jag trodde skulle vinna, men tack och lov att inte snälla snälla låten vann. Jag köpte äntligen ett nytt puder, sen fyndade jag en asskön tröja från ginatricot för bara 75 kronor. Jag vill inte kolla hur mycket pengar jag har kvar på mitt kort nu =(

Idag ska jag städa klart rummet och ta en promenad med mamma. Ska bara stanna hemma hela dagen, skönt!

11 Mars

En skoldag förra veckan. Ingen den här veckan. Jag har tid med studievägledaren nästa vecka, jag vill inte veta hur det här kommer att sluta faktiskt. Det enda jag vet är att jag mår skit och inte orkar göra ett piss just nu.


Hejsan

Det har nyss varit lov och jag har inte varit i skolan på hela veckan förutom idag. Jag är redan skoltrött haha. Det var en väldigt lång dag idag, vi fick sluta kvart över fem. segt! Jag har ingen fantasi att skriva längre, därför lägger jag upp en bild på mina skor jag köpte igår :)



haha fint jag snöra dom va?

Hej mensbarn

1 ben & jerrys
1 chokladkaka
1 glass
tamponger


När man lägger upp det i kassan är det nog ganska uppenbart


-

  Look at the stars
look how they shine for you
and everything you do
yeah they were all yellow

I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called yellow