Trött

Igårkväll tog jag två atarax, 2 st! dom ska lugna kroppen så man kan sova bättre och så lindrar dom klåda. kunde jag sova? nej. Slutade det klia? nej. Vaknade konstant av att det kliade överallt. är så otroligt trött på att sova dåligt. Idag var jag på vårdcentralen och hon skrev ut en salva mot eksemen plus att jag fick antibiotika. Det är tydligen bakterier i som gör att dom aldrig blir bra. Så nu hoppas jag verkligen att det här hjälper, annars vet jag inte vad jag tar mig till.
Eftersom jag hade tid klockan tio gick jag upp väldigt tidigt, så när jag kom hem la jag mig för att sova igen. Det är så konstigt, jag kan alltid sova när jag egentligen inte ska sova men på nätterna kan jag inte.

Idag ska jag iallafall träffa Alex, var länge sen vi sågs så det ska blir kul. Sen ikväll ska jag gå på halloweenfest men jag är trött och har ingenting att ha på mig. Lite pinsamt att inte klä ut sig när alla andra gör det. Sen kan man ju hoppas på att bli lite piggare!


pusspuss

30 oktober

Jag som bara åkte till kista för att "kolla lite" och kanske köpa en mössa om jag hittade någon. Så kommer jag hem med det här + vantar och strumpbyxor.

"men jag har letat efter ett vitt linne länge"
"det är bra att ha en varm tröja, jag behöver det"
"den svarta kjolen var så fin"


Visserligen hade jag rätt men jag vågar inte kolla i min plånbok nu :P



   

  • Kjol H&m
  • Linne Jc
  • Mössa Indiska
  • Tröja Vero moda

Usch för badrumsljus

alltid samma sak. Man sminkar sig, fixar till det, tycker att det blir rätt bra. Sen går man in i badrummet, som avslöjar varenda liten detalj man har i ansiktet. Då tycker man minsann inte att det blev lika bra längre, så därför stannar jag inne ikväll.

Haha nej det gör jag inte, men känslan finns ju :P ska gå ut för första gången på hela dagen och åka iväg till kista med Sandra. men jag har haft anledning att vara inne hela dagen. Har städat och pluggat matte.
Snart dags för middag, puss

Godmorgon

Jag är uppe tidigt som vanligt. Gick upp för en timme sedan. Men jag kan inte sova länge, det går inte sålänge jag inte lägger mig jättesent och igår gick jag och la mig väldigt tidigt. Drömde en dröm som verkligen fick mig att inse att jag behöver pengar. Jag drömde att jag fyllde 18 och att jag fick fleera tusen av mina föräldrar. Sen var jag och Emma i stan och hon fick springa fram och tillbaka och hämta massa nya grejer till mig den stackaren. Hittade en jättefin jacka (kommer fortfarande ihåg hur den såg ut). Blev inte så glad när jag vaknade upp om jag ska vara ärlig.

Idag ska jag försöka plugga. Vi har både fysik och matteprov efter lovet, orkar inte!

Utmaning

Jag blev utmanad av Emma så jag gör det här bara för att jag älskar henne så mycket. (okej, brist på annat att göra dessutom =) ) 

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

  1. Jag har bott i hässelby i hela mitt liv.
  2. Jag blir sällan arg på folk, men blir jag arg då menar jag arg
  3. Jag dricker minst 2 koppar te dagligen
  4. Min syster säger att jag är knäpp minst 5 ggr/dag
  5. Jag har en hemsk tinitus sedan 5 år tillbaka
  6. Jag dagdrömmer för mycket
  7. Mina naglar är så fula att jag mår dåligt varje gång jag inte har nagellack
  8. Jag skulle gärna vilja ha en hund men jag är allergisk

Jag är helt slut nu så jag orkar inte utmana någon. Godnatt


bästa filmen på länge




























Tisdag

jag tror inte att jag sovit bra på två veckor.
två jävla veckor.
sömnlösheten börjar kännas, verkligen.

Idag var jag med Emma uppe i vällingby en snabbis sen har vi bara suttit och degat framför tvn. Vi kom på att vi inte setts på typ 2-3 veckor :O. tiden går så sjukt snabbt ibland. Ikväll ska jag nog hem till Emma och kolla på step up 2. den första var verkligen så bra så jag hoppas den här också är det. men man ska inte ha för höga förväntningar. uppföljare brukar inte vara dom bästa. pusselipuss

26 oktober

oj här var det inte uppdaterat på ett tag, (typ två veckor?). Har inte haft så mycket tid över och när jag väl haft det har jag helt enkelt inte haft någon större lust att blogga. I helgen har jag varit på landet vilket var väldigt skönt faktiskt. Blev bara jag, mamma och pappa och vi gjorde faktiskt ingenting men det kan behövas, och nu har jag en hel vecka lov framför mig. fan vad skönt! Imorgon ska jag träna med lottipotti sen ska vi nog hem till mig och häcka i mitt mysiga rum (köpte nya gardiner idag =))

Äntligen fredag

guud vad skönt. FREDAG! Efter skolan var jag så sjukt trött så jag gick hem och har kollat på heroes typ tills nu hehe. med lite pauser faktiskt ^^. Ligger så efter i fysiken, verkligen. Har lämnat två kontrollskrivningar helt tomma. Och på två veckor har jag varit på en och en halv mattelektion. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra i helgen. Plugga matte och fysik? japp. Ikväll ska jag iallafall träffa Emma. Har inte träffat henne på en vecka. hur har jag klarat mig? haha =)

Trevlig helg!

skit

Mådde så fruktansvärt dåligt igår. Hade så sjukt ont i magen.

Första tanken: det kanske är att jag nyss kom hem och att magen måste vänja sig vid annan mat (hade nämligen ont i magen första dagarna i turkiet)

Andra tanken: Jag kanske har ont i magen av all skolstress som kom när jag kom hem

Mådde dåligt idag också, huvudvärk men magen var bättre.

Slutgiltig tanke: det måste vara stressen, skulle knappast få ont i huvudet av att maten är annorlunda.

Svaret? Mens!! fan vad jag hatar mens. Det förstör allting, ååh! mår alltid så dåligt innan och jag fattar aldrig varför förens den där pissiga mensen kommer. jävla skitliv. haha. menmen är man tjej så är man. vad ska man göra åt det?


Turkiet

Vet inte vart jag ska börja egentligen, men det var så sjukt underbart i Turkiet. Jättehärlig pool, hur mycket mat som helst (ja jag åt som en gris), fint väder hela veckan utom en dag, trevliga människor, ja, fanns nog inte mycket negativt. Dock att det var hur lyhört som helst när man skulle sova. Hotellet var som olika lägenheter och byggnader. Det kändes lite som ett bostadsområde faktiskt, jättemysigt. Varje kväll var det underhållning, vilket var jävligt kul första kvällen iallafall haha. Det var en sjukt snygg kille som höll i underhållningen också vilket inte gjorde det direkt tråkigare att kolla ;) 
Poolen låg jättenära havet så det var bara välja vart man ville bada. Själv gillade jag havet mest. Det roligaste måste ha varit när vi hyrde vattenskoter och åkte parasailing. Vattenskotern var askul men parasailningen asså, vilken upplevelse, det var ashärligt.

Vi stannade för det mesta på hotellet, men en dag åkte vi till en affär, dickman (haha wtf? vem döper en affär till dickman?) för att shoppa men det var seriöst skitfula kläder där. Hittade iallafall en adidas "dräkt" (tröja + byxor) som jag köpte. Fanns även affärer på hotellet så där köpte jag en ring och en väska! Köpte även en massa små skitsaker =) Sista dagen åkte vi in till Side till en guldsmed sen kollade vi runt lite där. Det var jättemysigt men mycket folk.

Resan var det bästa jag gjort på länge, och det blev inget plugg gjort alls så kommer få plugga skiten ur mig nu känns det som, men det var det värt!





 

HEMMA!

Resan var så sjukt underbar och jag vill redan tillbaka. Orkar inte berätta om den just nu men har massor av bilder och huur mycket som helst att berätta senare =) vi kom hem klockan nio i morse så jag är lite trött och ikväll ska vi ut och fira Emma som fyller år idag!

GRATTIS <3