Tröööööööööött

Ikväll blir det bio



bye

Baksmälla på godis?

Har lagt märke ill en sak. När jag käkar mycket godis utan att dricka mycket vatten får jag värsta huvudvärken dagen efter. Känner mig seriöst sämre än när jag dricker. Och eftersom jag proppade i mig godis igår så har jag sjuk huvudvärk idag, roligt värre. Jag hade åtminstone sjukt kul hos Emma igår med singstar!

Jag sitter i sängen med pappas laptop, asskönt. Det är lite illa att rullgardinen är nerdragen fortfarande hahaha. menmen. Kollar jag ut över mitt golv så mår jag ännu sämre. Men ärligt talat orkar jag inte bry mig ett  skit =)

Ikväll ska Lotten dra med mig på fest. Som tur är är den i hässelby så jag kanske inte kommer hem kvart över tre den här gången när jag har jobb dagen efter. Stannar nog inte överdrivet länge, måste ju prestera imorgon, och slå 9 stycken som jag fick igår hihi. Inte för att jag tror att jag kommer lyckas slå det men kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag fortsätta dega för jag har inga planer på att ta mig härifrån faktiskt. pusspuss

Har jag nånsin nämt hur smidig jag är?

Idag när jag skulle äta lunch så beställde jag en falaffell med bröd. Man fick den i en pytteliten skål. Killen jag jobbar med som jag skulle äta lunch med stod kvar och väntade på sin mat så jag gick till uteserveringen för att sätta mig. Jag satte ner maten på bordet och innan jag visste ordet av så välte hela skålen och allt åkte ut över hela stolen och golvet. Så där stod jag helt själv som ett jävla fån och bara "shiit vad fan gör jag nu". Fick som tur var ny mat och en tjej som jobbade där fick stå och torka allt. hahahaha, omg. Inte roligt.

Fredag

godmorgon!

Dom ringde från jobbet och flyttade mig så jag börjar tjugo över 10 istället för 10. Jag vet faktiskt inte varför jag satte mig och degade framför datorn när det ändå bara handlar om tjugo minuter. Det kändes som att jag har all tid i världen på mig nu haha. men idag är det fredag! woho, helg. Jag jobbar på söndag men ändå haha.

pusshej

En helt vanlig tisdag i paradiset

Ledig dag

Fast jag var uppe tidigt ändå eftersom jag skulle till vårdcentralen. Och nu hinner jag inte skriva mer för Lotten ringde och ville komma över. Jag har iallafall antagligen IBS.

pusshej

9 Maj

Söker man efter svar på allt blir man galen,
fullständigt galen

Tjabbatjena

Lördag och sol, kan det bli bättre?
Jo om jag skulle varit ute något idag kanske det skulle bli det. Jag ska iallafall iväg och träna med Lotten om en stund så det ska bli skönt. Annars har jag bara städat rummet idag.

Igår hjälpte jag Sandra att plugga matte, på en fredag haha. Som tur är var inte det det enda vi gjorde, vi proppade i oss en massor av godis och kollade på tv/film också. Det blev "loser". Den var rätt bra men inte det bästa jag sett.


7 Maj

Trött!!

Jag hatar perioder när jag är trött hela tiden även fast jag sover mycket (undrar om det kan bero på pollen?). Jag kan skatta mig lycklig att jag är ledig idag men det är jag däremot inte imorgon. Det finns absolut ingenting roligt på TV, om man inte räknar med "våra bästa år" som är min absoluta favoritserie. Främst för att den är så verklighetstrogen, inte överdramatiserad och för att dom pratar med sig själva för det gör ju alla normalt också.

Jag undrar ifall jag kanske ska ta och sova lite i soffan haha. Det skulle sitta väldigt fint. Sen ska jag iväg och klippa luggen för det är verkligen på tiden.

Så jävla sköna

 

Original

I´m going home

Sitter i bilen påväg hem....

.....och faan vad jag är kissnödig. Helt sjukt. Vi ska inte stanna förens om ungefär 25 minuter så det är väl bara att hålla ut tills dess. Det ska bli väldigt skönt att komma hem faktiskt. Jag klarar mig inte så länge på landet, speciellt inte utan kompisar.

Dom pratar om svininfluensan på radion. Fy jag hoppas verkligen att den inte kommer hit =O jag hoppasa att dom överdriver som dom brukar göra i tidningar och på nyheterna men man vet ju aldrig.

Jag är jävligt trött på min design men orkar inte fixa någon ny faktiskt. Jag sitter ju nästan aldrig vid datorn längre. Jag lovar att jag skulle sitta vid datorn så mycket mer om jag hade en laptop. Pappa pratade om att göra sig av med min dator och bidra till en laptop till mig, hihi. Pappa hyr nämligen datorn från sitt jobb och om några månader måste man köpa lös den och han tycker att det kommer bli för dyrt för en sån dator så det var faktiskt han som gav förslaget!

Vad mer då? nämde jag att jag är jäääävligt kissnödig. mer än nyss, aaah.

2 Maj

Tjaaaa

Sitter här på landet med för tillfället ingenting att göra. Det har varit väldigt skönt här uppe men lite tråkigt ibland måste jag säga. Jag skaffade mig ett par skor på loppis idag iallafall. Hahaha illa det låter, men dom var bara använda en gång och riktigt snygga. 50 kronor blev det för dom. Jag + Billiga skor = En bra kombination. Jag hittar fanemej alltid billiga skor.

Imorgon blir det att åka hem och det ska bli jävligt skönt. Det har varit så fint väder här vilket är tur för annars skulle jag nog ha blivit ännu mer otålig. byebye