what goes around comes around

Hur mycket man än vill så kan man inte fly det förflutna

Första advent

 
Jag vet inte vad jag håller på med, börjar verkligen bli förvirrad. Jag gick nyss och snöt mig och vart slängde jag pappret? i tvättkorgen, haha. Hur som helst, idag var vi iväg på lunch. Vi åt jättegoda små smörgåsar med olika saker på, hon hade verkligen gjort iordning dom fint och dom var jättegoda. Jag åt mig verkligen proppmätt och sen kommer hon ut med efterrätt. Den klämde jag såklart ner ändå =)
När vi kom hem har vi satt upp alla julstjärnor och sånt och pyntat lite, vilket är mycket roligare än att plugga eheheh så jaa.. har inte direkt pluggat mycket. Jag känner mig väldigt körd. Därför ska jag plugga lite kemi nu, byebye

Du lyckas alltid

Satt och kollade igenom gamla bilder, haha. Så klockrent.

2006, Sandra har precis ramlat ner från Nathalies trappa. Aj?

Godmorgon

Eller egentligen är det ju inte morgon, men jag vaknade för inte så länge sen. Jag kunde verkligen inte sova inatt för vet ni vad? jag börjar bli sjuk igen. Låg med två filtar och mitt täcke och frös, och nu har jag ont i halsen. Det känns ju väldigt roligt det här. Iförsig har jag inga planer på att gå ut idag på dagen iallafall för såhär ser nästa vecka ut:

  • Måndag: Hallelujah ingenting
  • Tisdag: Kemiprov som jag har missat
  • Onsdag: Fysikprov, kemiläxa, en fotobok ska vara klar som jag inte ens börjat på
  • Torsdag: Svenskainlämning, matteläxa
  • Fredag: Historiainlämning

Så hur jag ska spendera min dag tror jag att ni listat ut vid det här laget, plus att mitt rum är en katastrof så det måste städas. Okej att mitt rum brukar vara stökigt men det här är brutalt, usch, mår dåligt av att bara vara här inne. Nu ska jag ta och ladda ner Madagaskar 2 för den verkar askul, sen blir det plugg!



Och äntligen fredag

Igår kom jag äntligen iväg för att lämna mina kläder och hämta arbetsbeviset från jobbet. Gud vad skönt, hejdå skitjobb!
Jag och Thanh skulle ändå in till stan så jag tog det i samma veva. Först gick vi och åt på subway, och fyfan vad vi stank när vi kom därifrån. Det hade blivit jätteosigt där inne så dom var tvugna att öppna dörren sen hade allt satt sig i våra kläder, lukten satt överallt!



Jag hade inte planerat att köpa något,
bara kolla lite innandansen och så skulle Thanh köpa
 lite grejer. Jag bara "råkade" köpa två par skor, hehe :P




   







Ikväll ska jag träffa Emma och kolla på Idol, sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
I helgen måste jag verkligen verkligen plugga usch.
Dags för mat, puss!

Idag är det onsdag

Halloj,
imorse när jag vaknade kunde jag knappt se faktiskt. Jag var så sjukt trött. Det tog 100 år att göra i ordning mig, jag gjorde värsta frukosten och satt i soffan för jag inte orkade göra annat. Jag kom med tunnelbanan 40 minuter efter jag egentligen skulle ha åkt haha, men men, that´s life, var inte lika trött i skolan iallafall.

Vi hade kemiprov idag. Det kändes hyfsat bra tills man jämförde svar med andra, då känns det alltid dåligt =(
Eftersom vi hade fotografisk bild som sista lektion slutade jag klockan 5, det var inte lika farligt som det brukar vara faktiskt, men det känns inte sådär jättebra att jag knappt börjat på ett arbete som skulle vara klart idag.

Det var allt "intressant" jag hade att säga för tillfället! pusspuss


Föresten så hade jag namsdag igår!! var ganska tvungen att skriva det eftersom en kom ihåg det.

Domedagen 2012?

Jag brukar vara ganska skeptisk till sånt här. Men när flera olika saker pekar åt samma datum blir man ju lite fundersam.

  • Det sägs att det ska vara ett kometnedslag 21 december 2012.
  • I bibeln finns ett budskap som säger att jorden går under just det datumet
  • Mayaindianernas kalender slutar samma datum.
  • Det sägs att kineserna förutspått samma sak.
  • Folk som förutspått tidigare katastrofer pekar också ut 21 december 2012 som domedagen.
  • Samma datum har forskare förutspått att solen kommer lägga sig på vintergatans "ekvator" vilket kommer kommer medföra konsekvenser.



Vad ska man tro? säger bara en sak, lev livet innan det tar slut =)

Måndag

Imorse när jag vaknade var det enda jag ville göra att ligga kvar i sängen och stanna där hela dagen. Jag kämpade mig upp iallafall, och tog mig till skolan med huvudvärk och väldigt frysande. Jag känner mig riktigt sjuk när jag har sovit dåligt, nästan värre än när jag är sjuk på riktigt, och det värsta är att jag inte kan koncentrera mig på någonting, Jag kunde knappt koncentrera mig något på matten och den var ändå två timmar lång. Jag blev överlycklig när vi inte hade någon svenska, och på engelskan skulle vi ändå bara leta information så dagen blev bra ändå.

Efter skolan hade jag möte med studievägledaren. Av anledningar som jag inte tänker ta upp här ska jag få mindre kurser nästa termin som jag får läsa ikapp sen. ska inte ha någon fysik B eller kemi B, gud vad skönt! Tror nämligen att jag kommer vara ledig på fredagar då hihi, men ska inte ta ut för mycket i förskott.

Skulle bara vilja lägga mig i soffan nu men jag måste iväg till Nathalie och hämta en vinterjacka hon har lånat. sen kan jag lägga mig i soffan och plugga för jag måste plugga idag. Jag ska inte sätta på datorn på hela kvällen för vad gör man då? jo, fastnar!

Pepparkaksmys

Idag var det meningen att jag och Lotten skulle ha åkt och simmat, men vi hade glömt hänglås och vi hade lite tid på oss innan dom stängde haha, så vi gick runt lite vällingby istället. Köpte världens finaste ljusfat med fyra små glas att ha ljusen i, doftvärmeljus och stenar att lägga på brickan för endast 45:-, Öb is the shit.

Vi gick hem till Lotten i det trevliga blåsiga vädret. svinkallt. När vi skulle hem till mig orkade vi inte gå så vi fick skjuts av hennes pappa hit, sedan satte vi igång och baka pepparkakor, asmysigt. Varför är det som gjort att den första plåten alltid blir bränd? haha

mogna som vi är bestämde vi oss för att göra en tutte. Vette fan om det liknar en men fin blev den =)


 

Lättförtjänta pengar

" Om du är hemma med Amanda ikväll så får du 100 kr"

vem tackar nej till det? hyra en film och dra hit Lotten och få pengar för det haha. Vi stog i videobutiken i hundra år innan vi kunde bestämma oss för en film, och självklart valde vi världens sämsta film. Jag har nog aldrig sett en sån dålig och konstig film i hela mitt liv. Den var värdelös.

Igårkväll var en såndär jobbig kväll. När man försöker att sova men det går bara inte, började få upp massa dåliga minnen som bara inte försvinner. Somnade hur som helst efter ett tag iallafall. Drömde en jävla massa konstiga drömmar, vaknade med huvudvärk, ont i käkarna och högre tinnitus än vanligt. spänner mig allt för mycket altså.
Jag måste åka och lämna in mina grejer på jobbet snart men åh, jag orkar inte! mår inge bra.

22 november

Hej alla glada! (och inte lika glada)
Imorse när jag vaknade kände jag mig seriöst som en degklump. trots att jag sovit väldigt länge. Men jag var glad ändå eftersom det är ju lördag, och så har det snöat, det är så mysigt med snö. Jag satt och åt frukost med mamma väldigt länge, sen åkte vi upp till vällingby och mötte Amanda som skulle köpa lite vinterkläder. Börjar få värsta julkänslorna nu, speciellt när man går runt i affärer. Det är ju verkligen inte långt kvar.

Idag blir det att träffa Lotten och träna. Orkar egentligen inte träna men kanske blir piggare då? kan ju hoppas på det. måste plugga kemi också om jag hinner. hejsvejs

rubrik

Klockan är kvart i elva på en fredag och jag ska börja gå och lägga mig, haha. känns lite konstigt men varför tvinga sig uppe när man är helt död? Kollade på idol nyss, va någon som höll i en palm som det stog Johan på. HAHA det pinsammaste jag sätt, att man skämmer ut dig på det sättet. alla som är kvar nu är sjukt bra, kan inte bestämma mig vem jag tycker mest om (okej Johan kan få åka ut), är lite lite mer för Kevin men det är svårt faktiskt.

Nu kallar sängen så godnatt.

Fredag!

trött trött trött! Jag har nog inte varit såhär trött på länge. Mina ben kändes bokstavligen som spagetti imorse. Jag vet inte vad det beror på, kändes som att jag skulle svimma på dansen igår igen. Så obehagligt när det bara svartnar för ögonen och man känner sig någon annan stans, usch. Idag hade jag och Thanh bestämt att åka till skolan lite tidigare för att göra en labrapport, vi hann ju mycket på den. Som tur är var vår lärare sjuk så vi hade 2 timmars håltimme så vi passade på att göra den då, och precis som den förra labrapporten blev vi klara 5 minuter innan den skulle vara inne haha.

Efter skolan drog jag och klippte mig vilket har behövts väldigt länge. Min lugg har varit i ögonen dom senaste dagarna och man blir såå irriterad! kväll ska jag nog kolla på idol med min kära syster. Ingen av mina föräldrar är hemma så hon blir nog inte så glad om jag går hemifrån. Okej jag erkänner, jag orkar inte heller för den delen haha. är alltid trött på fredagar nuförtiden, och då menar jag trött! men det ska bli mysigt att gosa ner sig i mina underbara soffor =)

pussochhej

Orkeslös

Orkar verkligen inte ta mig till skolan idag heller. Allt är för mycket på en gång. Just nu känns det som att skolan är det minsta, men ändå största problemet. Jag ska verkligen försöka plugga idag, åtminstone matte. Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på film, fan vad skönt!

-

Det kanske inte är slutet, det kanske är en början.
En början på något nytt, något bra.
Allt som kändes hopplöst har tillsist fått ett ljus.
Men just nu orkar jag inte, jag orkar inte tänka
jag orkar inte tänka på vad jag vill, eller hur allt ska bli.
Jag försöker förtänga allting, men det säger bara stopp.
Det här är verklighet, min verklighet.

17/11

Det här kanske är slutet

16 november

Jag känner mig verkligen inte klantig. Råkade trycka på "välj stilmall" och vips var min bloggdesign borta haha. Den var ingen speciell ändå och håller ändå på att fixa en ny så det gör väl inte så mycket, orkar inte bry mig. Nu är jag typ halvvägs i engelskaboken. d.v.s att jag aldrig kommer hinna läsa ut den. Så nu ska jag kolla resencioner (säkert helt felstavat) på internet =D

Snö =O

kommer upp på morgonen och ser att det snöar, fan vilken chock. Var iförsig snöblandat regn men iallafall.
Har precis ätit frukost, väldigt väldigt sent för att vara jag. Men jag somnade efter klockan 4 igår så det är inte så konstigt faktiskt. Skulle egentligen åkt in till stan idag och fixat lite grejer men det blir nog inte av. Thanh har säkert inte vaknat än haha, plus att jag mår jättedåligt och har en hel del plugg. Ska lägga mig i sängen och läsa nu, puss!

Lördag

Mitt "krypa ner i soffan med te och läsa engelskabok" blev ju inte direkt som jag hade tänkt mig. Thanh kom hit på eftermiddagen. Vi tog det bara lugnt och kollade på step up 2. asbra film. Hon stannade till typ halv sju sen gick jag och åt middag hos mamma och pappas kompisar. Efter det träffade jag Lotten, vi tog en promenad, och efter det satt vi och proppade i oss choklad och kollade på sex and the city. Blev en jättemysig dag, trots att jag mår rätt dåligt nu. Blev dock inget plugg så får ta allt imorgon men vem orkar plugga en lördag egentligen?



Ska nog gå och lägga mig snart, eller aa, om en stund! pusspuss

jävla förkylning

Jag trodde att jag skulle börja må bättre nu men tydligen inte. Nu har förkylningen satt sig i näsan istället och hundra gånger värre i huvudet. Tur att det inte är skola idag för jag skulle säkert vara hemma. Har inga planer för dagen så får väl krypa ner i soffan med hundra koppar te! Sen har jag en engelskabok med 300 sidor kvar som ska vara utläst på tisdag så jag lär ju ha något att sysselsätta mig med =).

Jag har ont i hela kroppen

Jobbig fredag

Idag tog jag mig iväg till skolan, mår mycket bättre men fortfarande inte bra. Jag hade gjort iordning en bamyl eftersom jag hade ont i huvet men sen glömde jag dricka den haha. känner mig verkligen inte glömsk.
Hade historiaprovet idag och det gick faktiskt bra, eller jag är säker på att jag får G iallafall. Var så stressad att jag bokstavligen satt och darrade jättemycket på handen (bara för att jag fick IG på förra provet). Sen har jag haft två helvetes fysiklektioner, en kemilekton och inte nog med det var jag och Thanh tvugna att stanna kvar i skolan och göra vår labrapport. Skolan stängde fem och vi blev klara med den fem i fem. Ni kan ju gissa hur stressade vi var, usch. Efter att ha varit sjuk, haft ett prov och stannat i skolan till klockan 5 en fredag så hade jag en fruktansvärd huvudvärk sen, fast den är bättre nu =), bamyl är verkligen ett mirakel för mig hehe. Vanliga verktabletter fungerar inte längre.

Får se vad det blir att göra ikväll. Antingen sitta och nörda mig framför idol och ta det lugnt, eller kanske, kanske om jag orkar så ringer jag någon haha. pusshej!

"är du sonen i huset eller?"

Hemma idag igen. Jag visste iförsig att mitt immunförsvar skulle bli sämre när jag slutade äta penicilin så det är bara vänta ut förkylningen. Idag har jag iallafall gjort någon nytta med tanke på hur lite jag brukar plugga dagar jag är sjuk. Har suttit och pluggat en hel del historia eftersom vi har prov imorgon och så har jag läst i engelskaboken. Känner mig mycket bättre i halsen nu iallafall så det blir nog skola imorgon!

Måste bara berätta en kul sak som hände igår. Det ringde en till försäljare hit och frågade om pappa var hemma. blir så trött på dom. Hur som helst så sa jag att det var han inte. Så frågar han om "frun i huset" är hemma och då sa jag nej. Sen säger han "nehe okej, är du sonen i huset eller?" hahahaha vilken jävla förnedring. Då sa jag "nej, men dottern". Fan vad han verkade skämmas. han började garva sånt där nervösskratt och ba "hehehe oj det är lite svårt att höra ibland". Han verkade väldigt lättad när jag sa att jag var fökyld. HAHAHA fan vad han skämdes, fortsatte garva när vi la på. Visste inte att jag var så förkyld att jag lät som en kille men tydligen. usch vad pinsamt.

Nu ska jag fortsätta plugga historia tyvärr, pusspuss!

Ledig dag

Idag är det utvecklingssamtalsdag bara det att jag har utvecklingsamtal imorgon så jag är ledig hela dagen. Sitter helt perfekt med tanke på att jag är sjuk plus att jag slutar vid 5 på onsdagar. Måste plugga historia idag, det är så jävla tråkigt men vad gör man?

Förstår mig inte på folk som ringer hit mitt på dagarna och frågar om min mamma eller pappa är hemma. Det händer jätteofta när jag är hemma på vardagar. Dom förstår väl själva att folk har ett jobb? vem är hemma vid 11 en onsdag?

11 November

du tog ifrån mig dom sista krafterna jag hade kvar

Hemma

Idag mår jag förjävligt, kollar ut, mår ännu sämre. Börjar få skitont i halsen, sitter med halsduk på mig hehe. Aja vad gör det, snart kommer Lotten hit som vanligt när jag är sjuk, haha =) Är alltid trevligt med sällskap. Jag saknar en mp3 så sjukt mycket, har redan kollat ut en jag ska önska mig i julklapp haha, en silvrig ipod nano med 8 Gb. Men om man tänker efter är det inte långt kvar till jul. Tiden går ju som vanligt sjukt snabbt.


GE MIG!

-

Jag mådde bra, tills ni kom och förstörde allting.
Ni borde skämmas så jävla mycket, och det vet jag att ni innerst inne gör.
Inga ord kan beskriva hur jag känner för er just nu.

Lördag

Idag har varit en jätteskön dag. Har äntligen fått lite städat i rummet. Tog det lugnt till typ 4 då jag åkte för att möta upp Åse. Vi skulle fika men dom hade stängt, haha (smarta vi är), så vi gick hem till henne och käka bulle och drack te istället =), jättemysigt, sen la vi oss och geeka framför datorn haha. Snart ska jag iväg och äta middag, mamma och pappas kompis och hans son fyller år idag. Efter det ska jag träffa Sandra, har ingen aning om vad vi ska göra, som vanligt. ingen av oss har speciellt bra fantasi. pusspuss

Godmorgon!

Jag tror jag vet hur jag ska spendera min Lördagmorgon.



Jag förstår var min smarthet kommer ifrån

Vid middagen

A:
Jag kan räkna upp alla planeter jag kan
A: (börjar räkna upp lite olika)
Jag: Men ta dom i ordning då
A: Det kan jag inte, vad heter den första?
Jag: Merkurius
A: Sen Mars
Jag: Näe inte Mars, den är fyra, tvåan och trean då?
A: Det vet  jag inte
Jag: hahaha kan du inte trean?
A: eeeh
Mamma: Pluto?

Jag älskar fredagar

Gud vad skönt att det äntligen är fredag. Jag är så trött så det inte är sant. Det känns verkligen att vi har lagt till en extra fysikletkion på fredagar, det är bara en timme men dagen känns jättemycket längre. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Idol, ska bli jätteskönt. Sen måste man ju leta efter Åse och Matilda som kommer vara i publiken ;) Åse skulle sätta på sig en knallrosa tröja haha. Jag hoppas verkligen att Lars åker ut. Usch, gillar inte honom någonstans.

Ska lägga mig och slappa i soffan nu, bye!

6/11

Imorse när jag vaknade var jag inte det minsta taggad på matteprov. Okej, man är väl aldrig taggad på prov, men ibland kan man känna att det är okej. Jag sov jättedåligt och hade huvudvärk. Hur som helst så tog jag mig till skolan ändå. Matteprovet var det svåraste vi någonsin haft. Satt i 3 timmar och 45 minuter och hann inte ens alla uppgifter. Jag skulle nog ha hunnit om jag kunde alla men iallafall. Efter matteprovet var vår lektion inställd så vi fick sluta. Jag och Thanh åkte upp till vällingby och fikade (mums med kladdkaka). Vi satt kvar jag vet inte hur länge och bara babblade en massa skit, vilket behövdes efter det där långa provet. Spände mig så mycket att jag fick ännu mer huvudvärk.

Efter fikan hann jag bara vara hemma i 20 minuter innan jag skulle möta upp Thanh igen, och åka till dansen. Vi brukar alltid få stressa dit men den här gången hade vi lång tid på oss. Det var väldigt kul att dansa, tills jag började känna mig  yr. Tänkte inte så mycket på det men helt plötsligt svartnade det för ögonen, asläskigt. Det kände som att jag skulle svimma och då kom jag på att man inte får överanstränga sig när man äter penicilin, oups! Mådde bättre sen, speciellt när vi gick och köpte oss en varsin lusebulle. Lussebullar <3



Dags för duschen sen ska jag inte plugga någonting vilket ska bli skönt. puss!

Snart är proven avklarade

phew, fysikprovet avklarat. bara komma hem och slappna av. eller inte. har ju matteprov imorgon såklart. fysikprovet gick inte så jättebra, men jag lär få G. eller rättare sagt hoppas på det :P Ska verkligen försöka plugga mycket ikväll, det blev inte så mycket igår. Men imorgon har vi bara prov sen får vi sluta så imorgon kan jag slappna av! woho.

Just nu känns det som att jag skulle kunna äta upp en hel lastbil full med mat, haha. Vet inte vad aptiten kom ifrån :O är inte speciellt hungrig men jag vill äta hela tiden. Som tur är så är det middag snart! *tjockis* pusspuss

4 november

Idag har varit en sån där dag jag nästan varit trött hela dagen, jag mår inte speciellt bra utav mitt penicilin. Men det har funkat ändå =) vi hade styrka och kondition på idrotten så fick kämpa mig genom den, det var faktiskt väldigt jobbigt. Hur som helst så har jag prov imorgon och har inte pluggat någonting idag. La mig och degade framför tvn efter skolan. Men nu har jag ätit middag så det blir väl nya krafter nu antar jag,

Älskar reklamen, skrattar alltid åt den




-

Ibland har man inga krafter kvar för någonting

Skola <3

13 timmar och 15 minuter tills skolan börjar. NEJ! hehe okej jag överdriver, så farligt känns det inte! Ska bli skönt att få något att göra om dagarna. Har inte gjort ett dugg vettigt det här lovet tror jag. men det har varit kul ändå. Idag har jag pluggat en del matte faktiskt. men inte läst något i engelskaboken så jag får väl läsa 400 sidor imorgon då. (kommer aldrig någonsin gå). eftersom det har gått sjukt snabbt sen sommarlovet slutade så lär den här tiden också gå snabbt. time to go, puss

Sista lovdagen

man vet alltid om det innan, lovet går snabbt. Men varje gång blir man lika besviken ändå. Så nu sitter jag här, har matteprov och fysikprov i veckan, har 400 sidor i engelskaboken som jag måste läsa ut tills på tisdag, och har knappt pluggat någonting på lovet. Ni kanske kan gissa hur jag ska spendera min dag?

Halloween.

Igårkväll hittade jag tillslut någonting att klä ut mig till. Jag lånade min systers små djävulshorn som satt fast på hårspännen, satte på mig helsvarta kläder, målade rött läppstift, röda naglar och satte på mig röda örhängen. Ganska enkelt men utklädd blev jag iallafall. Det blev en lyckad kväll och jag hade jävligt kul. Jag hade inte tänkt dricka, jag stod emot rätt länge, men tillslut så drack jag ändå. Jag har faktiskt hållt mig ända sen i somras, och läkaren behöver aldrig få veta något hehe. vem fan kan hålla sig från att dricka i två år?! Jag körde typ på mottot "har jag väl börjat dricka så kan jag lika gärna dricka mycket för sen kommer jag inte få dricka på länge igen". Det slutade inte så bra kanske. Det första min pappa sa när jag kom hem var: "har du druckit så ta inga mediciner!" jag; "eeh." han: "jag såg på dig på en gång att du har druckit". Aja, han blev inte så sur iallafall. Jag satte mig i vardagsrummet och pratade med dom i typ en timme. Och när jag har druckit är jag väldigt ärlig, så det kanske inte var världens bästa idé. Jag satt och hade askul och avslöjade allt möjligt, för mycket! Sådant man egentligen inte borde avslöja för sina föräldrar, men dom blev ju glada att jag var ärlig iallafall :P



Idag åkte vi iväg till både farmor och farfars och mormors gravplatser och tände ljus. Sen har jag inte gjort så mycket, försökt att plugga lite men sen fastnade jag här, hehe. men ska försöka plugga lite till nu. puss!