ny blogg suckers

http://www.katjasplace.blogg.se

5/11

Gårdagens middag som jag, Anna och Lotten lagade blev ris med chicken nuggets och en jättegod sallad! blev dock lite sent, vi åt kvart över nio. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =) Igår köpte jag även en pälsmössa (självklart inte äkta). Istidsvinter - here i come!

Lär väl typ bo i min säng idag som vanligt. Är inte speciellt sjuk längre men sjuuukt trött. Och mina ögon är helt svullna efter Annas kanin igår. Men min säng är min livs kärlek så det gör inget. Tror det eller ej men jag har faktiskt börjat på en ny bloggdesign så det blir väl lite pill på den ;)

Godmorgon

Sitter i sängen och solen skiner på mig. Underbart!

Drömde helsjuka drömmar inatt. Nu börjar dom försvinna alltmer från skallen men kommer fortfarande ihåg en del haha. Ikväll ska jag träffa Lotten och Anna, ska bli mys. Annars så ska jag försöka ta mig ut på en prommis. Får dra med mig Amanda. Måste ju ut i det vackra (otroligt sköna) höstvädret.


Rainy day

Inatt sov jag hos Max, vi somnade runt 3 och gick upp halv 8. Gissa om jag var trött. Han skulle åka till Gotland idag så vi var tvugna att gå upp då. Idag skulle jag ha träffat Alex men dom ringde och frågade om hon kunde jobba så vi tar det i helgen istället! Så idag har det blivit lite pluggande och typ.. inget mer.. haha. Eller jo jag har städat lite också faktiskt :)

Det blåser sjukt mycket, känns som att mina fönster ska blåsa sönder. Igår när jag var hos Emma så lät det jättekonstigt i hennes fläkt för att det blåste så mycket. Vi fattade inte vad det var som lät så vi blev hur rädda som helst och Emma tog en kniv och började gå mot källaröppningen hahaha så jävla bra!

Imorgon kväll ska jag träffa Lotten. På dagen har jag inget planerat, antar att det blir mer pluggande har aldrig behövt plugga så här mycket på ett lov. Nu har jag iallafall skickat in kemilabrapporten och mina biologiuppgifter så det är skönt!

Later